Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Παράθεση από YannisRedmi: “ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ... Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα , συνδέετε με την εφαρμογή Mi REMOTE CONTROLLER όπου θα επιλέξεις Smart box και θα κάνεις σύζευξη όπως έκανες με το χειριστήριο του. Για το mi box σε mi home δεν γνωρίζω. ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : Το ιδιο πρόβλημα εχω κι εγω. Εγκατέστησα το mi remote app στο κινητο μου κ δουλεύει αψο…
-
Παράθεση από echaosad: “Στο 9 δουλεύει το ποντίκι. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη σημαντική αλλά. Μονο οπτικές Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα και τώρα λειτουργεί, ίσως επειδή ειναι mi κι αυτό
-
Το μόνο που εχω παρατηρήσει κάποιες φορές χάνω τον ήχο στο youtube για λίγο και μετά επανέρχεται. Γενικά το 9 έχει κάποιο καλό νέο χαρακτηριστικό που αξίζει να μπω στη διαδικασία αναβάθμισης;
-
Καλημέρα σε όλους, πήρα το mi box s είμαι πολύ ευχαριστημένος, το 5G Wifi δουλεύει άψογα με το mi router μου! Έχω 2-3 ερωτήσεις. Να κάνω το update σε android 9; Αν ναι να το κάνω χωρίς εργοστασιακές για να μη χαλάσω το kodi; Ξέρει κανείς τι καλώδιο θα χρησιμοποιήσω για να έχω ψηφιακό ήχο; Έχω ενισχυτή που έχει optical και coaxial
-
Καλησπέρα, παρελαβα σημερα το mi mix 3 5g global και εχω τρελαθει. Η πυξίδα και το auto rotate λειτουργουν αναποδα. Η πυξιδα δειχνει τι βορρα στη δύση και το rotate με όρθιο κινητό βγαζει τα μενου στο πλαι και αντιστοιχα. Πηρε και το τελευταίο global stable update και παλι τα ιδια. Στο service menu βγαζει νουμερα αλλα δεν εχει calibration. Λετε να ειναι hardware προβλημα ή μπορει να λειτουργησει με fastboot rom? Φοβαμαι να το πειραξω μη δεν μπορεσω να το επιστρεψω. Το πηρα απο Γερμανία μεσω ebay…