Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από user_1024: “Σε Hennessy έχω πρόβλημα εκτός από το Clean Master και με τα θέματα. Μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για αυτήν την περιοχή και δεν ανοίγει. Κλείνει απότομα. Υπάρχει κάνα apk για τον Mi theme manager μπας και στρώσει;” Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή θέματα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα από αυτά. Μόνο apk δεν έριξα γιατί δεν έχω, μήπως και είναι καταστρεμενη η…
-
Σε Hennessy έχω πρόβλημα εκτός από το Clean Master και με τα θέματα. Μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για αυτήν την περιοχή και δεν ανοίγει. Κλείνει απότομα. Υπάρχει κάνα apk για τον Mi theme manager μπας και στρώσει;
-
Μπα δεν έπιασε το κόλπο. Κάτι γίνεται στο script που τρέχει. b572d7412f1e7c8a755294b748288044.jpg
-
RE: RE:
ΜήνυμαΈχει κανείς άλλος πρόβλημα στον καθαρισμό του clean Master με Hennessy? Περιέργως "σκάει" και δεν τελειώνει τον καθαρισμό.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. To twrp έφταιγε. Έβαλα τον σωστό twrp και μπήκε και η σωστή ROM εκ των υστέρων να μην με σπάει τα νεύρα εκείνο το Yellow pages που πετιόταν. Δεν το βλέπει πλέον ως Hermes και Redmi Note 2 αλλά Hennessy. Όλα καλά δείχνουν. Έκανα και ξανά VIP οπότε περιμένω από βδομάδα on air updates. Ακόμα ζει και βασιλεύει το Hennessy. Έχει κλείσει ήδη 2 χρόνια και 4 μήνες. Αθάνατο!
-
Έκανα install μέσα από recovery το supersu.zip από την ROM 8.4.19 για Hennessy μπας και δεν το βλέπει ως Hermes αλλά τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα. Τώρα μένει στο boot της ARΩMA και δεν ξεκινάει. Παρακαλώ μια βοήθεια για να ξεκινήσει; Μπορώ να μπω στο Recovery αν χρειεάζεται.
-
Πήγα να βάλω τη ROM την ΑΡΩΜΑ στο Hennessy και μου βγάζει ότι έχω έκδοση Hermes και η έκδοση που πάω να βάλω είναι η Hennessy. Τι να κάνω;
-
Παράθεση από l_themis: “Δυστυχώς και εμλενα δεν δουλεύει το Adaway σε MI MIX 2, ούτε το αρχείο που έδωσε ο φιλος παραπάνω... ” Δες με Root Explorer τα Permitions μήπως κάτι δεν είναι σωστό και αν κάτι αλλάξεις μετά θέλει reboot.
-
Λοιπόν, για όσους έχουν πρόβλημα με το Adaway έχω μια λύση που σκέφτηκα και δούλεψε. Καταρχήν χρειαζόμαστε ένα hosts αρχείο από άλλη συσκευή. Δεν έχει κάποια παραμετροποίηση το hosts αρχείο, απλά έχει 127.0.0.1 και διευθύνσεις δίπλα με την ιστοσελίδα για να μπερδεύει τα banners σε προγράμματα με διαφημίσεις. Άρα ένα οποιοδήποτε hosts από άλλο κινητό που έχει φτιαχτεί με adaway μας κάνει. Εγώ πήρα από το Hennessy μου με Mi drop και το έριξα στο Note 5A (πηγαίνει /Miui/MiDrop). Μετά την δουλειά τη…
-
Εννοείται ότι είναι root. Έχω το magisk με το οποίο έγινε ενότητα rooted με adaway αλλά πάλι τίποτα. Δεν μπορεί να ενσωματώσει το hosts =============== Φεβ 10th 2018, 7:33pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50134/
-
Έχω πρόβλημα με Adaway. Δεν λέει με τίποτα να ενσωματώσει το hosts αρχείο. Βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Το έκανα και απεγκατάσταση και το εγκατέστησα πάλι αλλά τίποτα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Πάντα backup! Μαθαίνουμε από τα λάθη. Τώρα να δούμε πως θα την σκαπουλάρεις... Φαίνεται να λειτουργεί σήμερα το backup στους server της xiaomi. Δεν προσπαθείς συγχρονίσεις με mi account και Google και να επαναφέρεις μετά το factory reset; ” Καλή σκέψη. Θα το δοκιμάσω
-
Παράθεση από amavroudis: “Ειχες πάρει backup στο twrp πριν περάσεις την αναβάθμιση; Αν ναι, γύρνα πίσω και είσαι οκ. Αν όχι, factory reset. ” Δεν πήρα backup γιατί μέχρι τώρα και στο δικό μου Hennessy και στο Note 5A δεν είχα προβλήματα γενικά σε αναβαθμίσεις. Η συνήθεια βλάπτει είδες πως την πατάνε όλοι κάποτε;
-
Παράθεση από derveni: “Μπες σε twrp και κάνε Cache και dalvik Art /Cache ” Το έκανα αυτό από χθες βράδυ και τίποτα δεν έγινε. Υπάρχει περίπτωση να θέλει Factory Reset ? (ελπίζω όχι)
-
Καλησπέρα. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το Redmi Note 5A της γυναίκας μου. Έβαλα χθες βράδυ την developer AROMA 8.2.1 πάνω από παλιότερη developer AROMA που λειτουργούσε θαύμα, και από εκείνη την στιγμή έχουμε τεράστια προβλήματα με το κινητό. Κολλάνε τα google play services, σκάνε όλες οι εφαρμογές, δεν υπάρχει εφαρμογή που να παίζει. Την κάνεις με το ζόρι εγκατάσταση και δείχνει να στρώνει αλλά συνέχεια σκάει τρεις την ώρα το google play services. Δεν δούλεψε από την αρχή ούτε το magisk σωστά. Όλα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από johnkeppas: “Αν πιο πριν έχουμε βάλει άρωμα πρέπει να ξαναβάλουν ή μπορώ να κατεβάσω και την απλή xtrv;;; ” Μπορείς να βάλεις και την απλή XTRV χωρίς πρόβλημα. =============== Δεκ 3rd 2017, 1:08am =============== Παράθεση από user_1024: “χω τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα με τον Nova Launcer που χρησιμοποιώ. Κρασάρει συνέχεια Δεν γίνεται τίποτα. Μπήκε η ROM με OTA. Πως κάνω downgrade??? ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων από τις ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές > N…
-
Σε Hennessy Έχω τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα με τον Nova Launcer που χρησιμοποιώ. Κρασάρει συνέχεια Δεν γίνεται τίποτα. Μπήκε η ROM με OTA. Πως κάνω downgrade??? HELP
-
Πήρα μήνυμα για την 7.11.9 Και σιγά που θα κατέβαινε ΟΤΑ με την πρώτη προσπάθεια. Είμαι στην τρίτη προσπάθεια τώρα. Ερώτηση. Σκέφτομαι να γυρίσω σε MAGISK από SU. Αξίζει τον κόπο ή να μείνω σε SU που δεν έχει προβλήματα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και από Hennessy όλα καλά μέχρι τώρα, και νομίζω ότι η μπαταρία βελτιώθηκε ελαφρώς. Δεν κάνει άλλο ξαφνικές επανεκκινήσεις. Παρακαλώ πολύ ένα POLL στην πρώτη σελίδα για το τι συσκευή Xiaomi έχει ο καθένας στο Forum για να δούμε πως κινείται η αγορά.