Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.
-
Είπαμε, για να μην σας εμφανίζει αναβάθμιση ενώ κάνατε, σβήστε από sd το zip αρχείο της αναβάθμισης και το log της.
-
Σε εμένα μόλις γράψω με κεφαλαία σε ένα Μήνυμα μετά από 30 χαρακτήρες που γράφω εμφανίζεται δεξιά ο μετρητής των 160
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλήμερα σε όλους. Μπήκε όλα μια χαρά σε mi5s. Μπράβο σε όλα τα παιδιά !! Δείχνει πολύ καλή !! Μόνο μία ερώτηση. Στα SMS παρατήρησα αλλά μπορεί να είναι και από πριν αυτό δεν ξέρω ότι δεν έχουν 160 χαρακτήρες.. Γιατί ?? Ψάχνω από ρυθμίσεις αλλά τίποτα... Έχει αναφερθεί αυτό μήπως?? Τι συμβαίνει?? Πώς θα το φτιάξουμε αυτό ?? :huh:” Γράφε μόνο με κεφαλαία και θα είναι 160 οι χαρακτήρες αυτόματα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tacolla: “Παράθεση από user_1024: “Δεν έστρωσε (o calculator) με clear data. Μάλλον θέλει fix. Θα περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα το φτιάξετε ” Σε μένα δουλεύει κανονικά, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή της Ryanair; Κάτι μου βρωμάει” Στο log κάπου γράφει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο libmiuinativesupport.so 1fa3c9a7b733b18de5bb89c758fd083d.jpg
-
Δεν έστρωσε (o calculator) με clear data. Μάλλον θέλει fix. Θα περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα το φτιάξετε
-
Έχω πρόβλημα με τον calculator. Κρασάρει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Διέγραψε τα αρχεία της ROM που κατέβασε και θα είσαι οκ. Όσο η εφαρμογή βλέπει το zip και το αρχείο Md5sum της ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, όταν ανοίγεις την εφαρμογή της αναβάθμισης θα σου προτείνει Install (Εγκατάσταση). :D” Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok σε Hennessy αλλά μέχρι να κατέβει το OTA Update είδα και έπαθα. Όλο κοβόταν και έλεγε ότι δεν ταιριάζει το MD5. Τελικά μετά από 3-4 προσπάθειες κατέβηκε. Έγινε Install και όλα καλά. Αλλά μου βγάζει ακόμα το κουμπάκι Install στο Ρυθμίσεις / Η συσκευή μου / Έκδοση MIUI. Ελπίζω σε λίγο καλύτερη μπαταρία γιατί η 9 την τρώει πιο γρήγορα από την 8 για την ώρα.
-
Επιβεβαιώνω για το Fix της Hennessy. Το έβαλα και εγώ και όλα καλά φαίνονται. Προχωρήστε άφοβα σε update μέσω TWRP. Λογικά από βδομάδα αν υπάρχει update θα πέσει με On The Air. Ευχαριστούμε στην Ελληνική ομάδα. Να είστε καλά.
-
Εμείς με Hennessy είμαστε Hesmenoi από την Xiaomi αυτή την φορά. Ας ελπίσουμε σε 2-3 βδομάδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανά νέο για Hennessy ???
-
Παράθεση από amalag: “Παράθεση από user_1024: “Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps? Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού. ” Θα πας ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / πλήκτρα και θα τα αλλάξ…
-
Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps? Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού.
-
Αυτό που φοβόμουν. ΆΝτε πάλι από την αρχή
-
Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στην lockscreen στην επανεκκίνηση. Τί πρέπει να κάνω. Μόνο μην μου πείτε πάλι για Full Wipe. Έχω επαναφέρει πάνω από 100 εφαρμογές με Titanium
-
Δεν γίνεται τίποτα. Έκανα flash το magisk από TWRP και δεν έγινε τίποτα. Έχασα το root. Κάνω Android Restore σε προηγούμενη έκδοση.
-
Σε Hennessy έκανα Factory και έβαλα ArΩma και χάθηκε το root. Τι να κάνω δεν επανέρχεται. Πρέπει να βάλω Titanium για να επαναφέρω εφαρμογές. HEEEELLPPP !!!
-
Από Redmi Note 3 Hennessy όλα καλά. Ας ελπίσουμε να είναι καλή στην μπαταρία γιατί η προηγούμενη η 20 ήταν απίστευτη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα πάλι σε Hennessy δεν λένε να συγχρονιστούν οι επαφές με την Google στο PC με τίποτα. Και τι δεν δοκίμασα, δεν γίνεται τίποτα. Συγχρονίζουν μόνο αν τις περνάω στο PC. Αν την περάσω στο κινητό δεν ανεβαίνει στο PC με τίποτα.
-
Για Hennessy είναι το παλιό link της 6.12.29 Καλή Χρονιά σε όλους