Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα όταν λέμε ότι με Factory reset θα χαθούν όλα. Δηλαδή από τον φάκελο DCIM που έχω θα χαθούν οι φωτογραφίες; Στον φάκελο E-books που έχω θα χαθούν τα e-books; Στον φάκελο Download θα χαθούν όλα; Ότι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές το καταλαβαίνω. Λίγο μια διευκρίνηση γιατί κάποιοι διστάζουμε για αυτό τον λόγο.
-
Και από μένα όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής. Δοκίμασα Teamviewer - Google Play - WiFi Explorer κ.τ.λ. όλα δουλεύουν καλά. Θερμοκρασίες και μπαταρία νορμάλ. Redmi Note 3 MTK
-
Η τελευταία GTV 6.4.28 έχει θέμα. Εγώ γύρισα σε 6.4.21. Δεν δούλευε ούτε TeamViewer ούτε το Nine για τα mail και ποιος ξέρει τι άλλο. Επιβεβαιώνω ότι έχει θέμα με εφαρμογές επικοινωνίας. Αν μπορείτε μην την βάλετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Με την τελευταία αναβάθμιση έχω πρόβλημα με το Teamviewer. Ότι και να κάνω κρασάρει όταν πάει να συνδεθεί, και το χρειάζομαι για τη δουλειά μου. Δοκίμασα απεγκατάσταση εφαρμογής και ξαναεγκατάσταση, αλλά και επανεκκίνηση του κινητού αλλά δεν στρώνει. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να συνδεθεί κάπου με Teamviewer για να δω αν το πρόβλημα είναι σε μένα ή είναι πρόβλημα της ROM. Με όλες τις προηγούμενες δεν είχα θέμα. Το πρόβλημα γεννήθηκε με την τελευταία GT…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Μήπως έχεις mi fit ή άλλη συσκευή τέτοιου τύπου και παρεμβάλλει;” Όχι. Δεν παρεμβαλει κάτι. Τώρα έβαλα την καινούργια την .31 θα δούμε αν διορθώθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ROM το οποίο είναι σαν την τρόικα και δεν φεύγει με τίποτα είναι που χάνει το Bluetooth 4-5 φορές την μέρα, ακόμα και την ώρα που μιλάς. Και το Bluetooth μου είναι καλό και καινούργιο. (Samsung). Το πρόβλημα υπάρχει και με Plantronics. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω κολήσει. Τα έχω κάνει όλα σωστά αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει την redminote3_twrp.img (Τρέχω Win10 και έχω τους σωστούς drivers) Βγάζει το παρακάτω: (Μπήκε stable και μετά Developer. Εννοείται ότι έχω έχω κάνει αίτηση για Unlock και έχει ήδη γίνει. Αντιγράφτηκε κανονικά στον adb η twrp image και τρέχει DOS με Admin rights) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11170/
-
Καλημέρα. Εύχομαι να το κερδίσω. Τώρα κατεβάζω την καινούργια GTV 6.3.11 για το Note 3
-
Είναι πολύ ωραίο. Καλό μήνα σε όλους σας.