Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 178.
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΚαι συμμετοχή πως δηλώνουμε;
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΚαι που θα βρισκουμε τις εικόνες; μπορει καποιος να μας εξηγήσει;
-
Και στο δικο μου mi5 στη address bar πολλές φορες δε παιρνει το πρώτο γραμμα, στον stock browser μονο. Υπαρχει καμιά λυση γιαυτό;
-
Στο δικο μου mi5 η τελευταια stable ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμάσει, δουλευουν ολα τελεια. Μπραβο στα παιδια που ασχολούνται
-
Παράθεση από ste3001: “Καλημέρα, ευχαριστούμε για την αναβάθμιση! Το update γράφετε ότι γίνετε μέσου updater ;; Φοράω την 6.9.8 στο redmi note 4, και έχω κατεβάσει την νέα έκδοση στη συσκευή μου. Πιο επιλέγω στο updater για την αναβάθμιση;; επιλογή πακέτου; η επανεκκίνηση στο recovery ;;8bce3829c7e5ce76c74d06bde1276946.jpg Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επιλεξτε πακετο αναβάθμισης
-
Παράθεση από jumaru1122: “ρε παιδια εχει βαλει κανεις την gtv stable σε mi5? εμενα δεν μπαινει με τιποτα και ηθελα να την δοκιμασω κανω τα wipe κανονικα flasharo την ρομ και κολαει στο mi logo δεν διχνει κατω το android που αναβοσβινει ” Την εχω βαλει εγω φιλε και ολα δουλευουν μια χαρα. Δεν ειχα κανενα προβλημα στην εγκατασταση. Πιστευω να κανεις factory reset οπως γραφει στη πρωτη σελιδα
-
Παράθεση από gatos1986: “Οκ χίλια ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και λογικά αύριο θα έχω αποτελέσματα. Καληνύχτα σε όλους. ” Απο dev σε stable και το αντιθετο παντα factory reset
-
Παράθεση από koshal: “Περάστηκε κανονικά το TWRP (πορτοκαλί), έγιναν τα βήματα, όμως η "εγκατάσταση" της ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.8.0) σταμάτησε πολύ γρήγορα (στη μέση περίπου) και έγινε reboot σε μπλε TWRP με 0 data. Έκανα τα βήματα του ξεχασιάρη για adb sideload και πάλι στη μέση περίπου reboot (το cmd σταμάτησε να γράφει ποσοστό) και κολλημένο mi για κανα τεταρτο. Μετά MIUI 8 σεταρισμα και ολα καλά. Δεν με ρώτησε όμως για Superuser καθόλου (προφανώς και δεν έχει) οπότε…
-
Παράθεση από pepakos: “@sakismaf Καλησπέρα, Πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές Συστήματος/ Επαφές/Προβολή Προτιμήσεων/Διαμόρφωση Λίστας επαφών, και κλικάρεις τον λογαριασμό που θες. ” Ευχαριστω φίλε
-
Καλησπερα, υπάρχει τρόπος να επιλέξω από ποιο λογαριασμο να εμφανίζονται οι επαφες;
-
Παράθεση από nikos800: “RN2 V8.0.1.0. Η εφαρμογή ασφάλειας βρίσκει συνεχώς ένα "browser.apk" . To διαγράφω και ξαναεμφανίζεται. Δεν έχω καταλάβει αν το κατεβάζει από το internet. Ξέρει κανείς τι παίζει? ” Υπάρχει αναβάθμιση για τον browser γιαυτο στη βγάζει συνέχεια και είναι κλικαρισμενο το auto. Εγώ την έκανα και σταμάτησε να μου τη βγάζει, χάνει κάποιες λέξεις όμως μου ήταν στα ελληνικά και γυρνάνε στα αγγλικά. Αν πας settings μέσα στον browser- version info θα δεις updating using wifi, λογικ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sakismaf: “μεγαλη τη δείχνει στις επαφές αλλά όταν κάνω κλήση δε δείχνει τίποτα ” Δοκίμασε να βάλεις φωτογραφία από την αρχή... ” Το δοκίμασα αλλα τίποτα.
-
Παράθεση από geoanto555: “όπως βλέπεις την επαφή πάτα πάνω στην φωτογραφία.στο επόμενο παραθυράκι ξανα πάτα πάνω στην φώτο. Αν στην βγάλει μεγάλη είναι οκ και μπορεί να την δείξει στην κληση. Αν όμως στην δείχνει μικρή δεν μπορεί.. ” μεγαλη τη δείχνει στις επαφές αλλά όταν κάνω κλήση δε δείχνει τίποτα
-
Καμιά λύση για τις επαφές που δε δείχνει σε όλες τη φωτογραφία την ώρα της κλήσης υπάρχει?
-
Σε μένα άλλες επαφές τις δείχνει με φωτο την ώρα της κλήσης και άλλες όχι ενώ έχουν φωτο
-
Παράθεση από akisjes: “Παίδες τελικά πήρα το ρίσκο και το έκανα χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ok.Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι στην φωτογραφική επανήλθε η λειτουργία με το δακτυλικό αποτύπωμα Ποια λειτουργεια είναι αυτή φιλε? ”
-
με τη τελευταία δε δουλεύει το swift key . Παταω να ανοίξει και κλείνει μόνη της ή εφαρμογή και μου βγάζει αναφορά σφαλματος
-
Παράθεση από GeoAT: “Παράθεση από sakismaf: “φιλε αν δε σου βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο θα πας εκεί που λέει wipe και τέρμα κάτω δεξιά γράφει format data θα το κάνεις και θα δει το mount. Μετά από αυτό μπορείς να κάνεις τον οδηγό στη πρώτη σελίδα ” Άμα κανω format το data partition, δεν θα χαθεί και το zip της ρομ που πρόκειται να βάλω (έχω ήδη κάνει copy μέσα στο τηλέφωνο) ? Απλά για σιγουρια ... μετα το format πρέπει να κάνω wipe όλα ή μόνο τα 3 που λέει στον αρχικό οδηγό ? Ευχαριστώ ” Αυτο δ…
-
η 8.0.6 έχει καμία διαφορά από την 8.0.5; Για το mi5