Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-178 από 178.
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαkalhspera, kserei kaneis pws mporw na perasw ellhniko plhktrologio se official kinezikh?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμααυτό το import ψαχνω, δε μπορω να το βρω
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαok φιλε sorry που σε ζαλησα, τις επαφες θελω περισσοτερο, το fingerprint τελικα το καταφερα
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαμακαρι φιλε απλα μου την εχει δωσει που δεν εχει επιλογή να περασω τις επαφες από το gmail και δεν εχω καμια επαφη τωρα. Αυτή είναι η official ξεκλειδωνει και με αυτή τη ρομ δηλαδή? το fingerprint μηπως ξερεις πως λειτουργει?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαπερασα την official τη κινεζικη αλλα δεν εχει τιποτα μεσα, ουτε τις επαφες δε μπορω να δω από το gmail. απαραδεκτη ρομ ειναι
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαας τη παρει αυτη με το καλο γιατι δεν μου εδεινε την beta και μετα θα περασω τη beta και μετα την ελληνικη που ακουω και καλα λογια
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαναι μου βγαζει 4 τωρα κατω κατω μου λεει 7.5.4.0 και πανω αριστερα 7.2.4.0, η πανω ειναι αυτη που ειχα?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαμου κατεβαζει update βλεπω για την ιδια ρομ και οχι για oficial τι να κανω? να το σταματησω η θα κολλήσει?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαευχαριστω φιλε τωρα βρηκα τον τροπο με τον mi pc suit και το δοκιμαζω, πριν εβλεπα με τον edl και επαθα πλακα
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμανα δουλεψει το τηλεφωνο για την ωρα φιλε μου. δε μπορω να μπω στις επαφες και ουτε να πατησω το τηλεφωνακι ωστε να παρω τηλεφωνο. θελω να βαλω την official προς το παροβ και αν πανε ολα καλα μετα βαζω και την ελληνικη
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαφιλε επειδή τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για να περασω καποια ρομ με τον τροπο αυτό, μηπως υπαρχει πιο ευκολη λυση?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαευχαριστω φιλε να σαι καλα
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω και ελπιζω να πανε όλα καλα
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαδεν ξερω πως παιρνω screenshot ακομη φιλε μου γιαυτο στα εγραψα ετσι
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμακαλημέρα, στην επιλογή γλωσσας εχει τα ελληνικα και εκδοση miui global 7.2.4.0.0 MAACNDB stable
-
xiaomi mi5 bug
ΜήνυμαΚαλημέρα μολις παρελαβα το mi5 και οποτε παταω να ανοιξω τις επαφες μου βγαζει bug report και μου λεει ότι η εφαρμογή πρεπει να τερματησει. το ιδιο μου κανει και στο δακτυλικο αποτύπωμα. εχει global rom stable. καμια βοηθεια?