Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-178 από 178.

• xiaomi mi5 bug

sakismaf - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

kalhspera, kserei kaneis pws mporw na perasw ellhniko plhktrologio se official kinezikh?

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

αυτό το import ψαχνω, δε μπορω να το βρω

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ok φιλε sorry που σε ζαλησα, τις επαφες θελω περισσοτερο, το fingerprint τελικα το καταφερα

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

μακαρι φιλε απλα μου την εχει δωσει που δεν εχει επιλογή να περασω τις επαφες από το gmail και δεν εχω καμια επαφη τωρα. Αυτή είναι η official ξεκλειδωνει και με αυτή τη ρομ δηλαδή? το fingerprint μηπως ξερεις πως λειτουργει?

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

περασα την official τη κινεζικη αλλα δεν εχει τιποτα μεσα, ουτε τις επαφες δε μπορω να δω από το gmail. απαραδεκτη ρομ ειναι

• ok φιλε μολις εκανα τη διαδικασία για να παρω τον κωδικο από τη xiaomi

• Τελικα τι υσχυει με το ξεκλείδωμα? πρεπει να περασω τη dev η και με την official μπορω να ξεκλειδωσω και μετα να βαλω την ελληνικη? εχω την τελευταία κινεζικη official

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ας τη παρει αυτη με το καλο γιατι δεν μου εδεινε την beta και μετα θα περασω τη beta και μετα την ελληνικη που ακουω και καλα λογια

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ναι μου βγαζει 4 τωρα κατω κατω μου λεει 7.5.4.0 και πανω αριστερα 7.2.4.0, η πανω ειναι αυτη που ειχα?

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

μου κατεβαζει update βλεπω για την ιδια ρομ και οχι για oficial τι να κανω? να το σταματησω η θα κολλήσει?

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε τωρα βρηκα τον τροπο με τον mi pc suit και το δοκιμαζω, πριν εβλεπα με τον edl και επαθα πλακα

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

να δουλεψει το τηλεφωνο για την ωρα φιλε μου. δε μπορω να μπω στις επαφες και ουτε να πατησω το τηλεφωνακι ωστε να παρω τηλεφωνο. θελω να βαλω την official προς το παροβ και αν πανε ολα καλα μετα βαζω και την ελληνικη

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

φιλε επειδή τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για να περασω καποια ρομ με τον τροπο αυτό, μηπως υπαρχει πιο ευκολη λυση?

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε να σαι καλα

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω και ελπιζω να πανε όλα καλα

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

δεν ξερω πως παιρνω screenshot ακομη φιλε μου γιαυτο στα εγραψα ετσι

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

καλημέρα, στην επιλογή γλωσσας εχει τα ελληνικα και εκδοση miui global 7.2.4.0.0 MAACNDB stable

• xiaomi mi5 bug

Μήνυμα

Καλημέρα μολις παρελαβα το mi5 και οποτε παταω να ανοιξω τις επαφες μου βγαζει bug report και μου λεει ότι η εφαρμογή πρεπει να τερματησει. το ιδιο μου κανει και στο δακτυλικο αποτύπωμα. εχει global rom stable. καμια βοηθεια?