Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Εμένα στο Toyota Runx και στο Peugeot 207 δεν δουλεύουν σαν ράδιο Ενώ στο peugeot ούτε σαν φορτιστής ” Τι εννοείς σαν ράδιο. Εκπέμπουν και δεν πιάνει το Ραδιόφωνο του αυτοκινήτου; Δεν εκπέμπουν καθόλου;
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΠαρήγγειλα και εγώ χθες δύο Original Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger-22.00 and Online Shopping | GearBest.com Mobile. Ελπίζω να δουλεύουν σε Fiat Bravo και σε BMW X3. Θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν παραλάβω. Sent from my Amstrad CPC6128
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@gusps Όχι” Και απλά περιμένουμε να περάσει ο μήνας και μετά ξεκλειδώνουμε πάλι; Sent from my Amstrad CPC6128
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα ομαδάρα!!!! Μπράβο για την πρωτοβουλία αλλά και για την οικειοθελής βοήθεια σας!!!
-
Αποφυγή οθόνης κλειδωματος
ΜήνυμαΓια την οθόνη Settings> Additional Settings> Developer options> και πάνω πάνω έχει επιλογή Skip lock screen. Για τον ήχο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορείς αντ'αυτού να έχεις widget σε κάποια αρχική οθόνη χρησιμοποιώντας εφαρμογή τρίτων. Sent from my Amstrad CPC6128
-
Φαντάζομαι έχεις Cosmote. Οπότε βάλε τα APN protocol & APN roaming protocol =IPv4/IPv6 και λογικά θα στρώσει. Για το messenger δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα. Τελικά η Global Stable για το Mi Max έχει το Doze ενεργοποιημένο. 685c88e1a9ba2df940995c3613361d4c.jpg Sent from my Amstrad CPC6128
-
Παράθεση από Antretng: “Αν εχεις ρουταρει βαλε το GSam monitor. Δωστου αδεια root και θεωρητικα οταν μεινει αδρανες για 1,5 ωρα (πχ οταν κοιμασαι) και σε σταθερη θεση για marshmallow ή και σε κινηση αν εχεις nougat, θα μπει σε doze. Οποτε ενα ευκολο τεστ ειναι να δεις το πρωι που θα ξυπνησεις ποσο % doze mode ηταν. Αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχεις doze γιατι φανταζομαι δεν εχεις ουτε κινεζικη rom ουτε chinese based rom. ” Κάπου είχα διαβάσει ότι το δείχνει και το BBStats αλλά δεν έχω δει να γ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παιδια οι περισσοτερες stable rom που παιζουμε δεν ειναι κινεζικες. Σιγουρα καποια international εχετε. Οποτε κατα πασα πιθανοτητα εχετε ηδη doze.” Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στα σίγουρα; Sent from my Amstrad CPC6128
-
Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από akilleas: “Έχω Νόβα οπότε αυτό με το κουμπί στις ειδοποιήσεις δεν το είχα προσέξει αλλά είναι μια πρόχειρη λύση. Για την γραμματοσειρά καμιά βοήθεια; Γιατί δεν έχει μενού για αλλαγή η δική μου ΡΟΜ; ” Καλή γραμματοσειρά - Fonts για κινητά Xiaomi ” [/quote] Σε ευχαριστώ. Τελικά με ρουτ και iFont έκανα δουλειά
-
@Bodai Κατανοητό. Δεν έχω την συσκευή κοντά μου αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στις πληροφορίες των εφαρμογών έχει για δικαιώματα. Θα το τσεκάρω όμως το βράδυ που θα σχολάσει η γυναίκα και θα επανέλθω. =============== Φεβ 24th 2017, 11:59pm =============== @Bodai forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31006/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31007/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31008/ Αυτό εννοώ.