Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.

• Έστησα το κινητό (Dior) της γυναίκας μου από την αρχή με την XTRVbeta2-8.1.4 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Titanium Backup. Δεν μπορώ να κάνω backup. Μου βγάζει μήνυμα Insufficient free storage space, είτε προσπαθώ στην εσωτερική μνήμη είτε στην SD. Ξέρουμε καμιά λύση; Sent from my Amstrad CPC6128

• Drivers για mi pcsuite

akilleas - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Πάντως εγώ συνδέθηκα στο I.mi και δεν υπάρχουν contacts στον λογαριασμό μου, ενώ ο συγχρονισμός είναι ανοιχτός στο κινητό μου.

• Δύο χρόνια στα χέρια της συζύγου με νορμάλ χρήση και το κινητό έχει αποδειχτεί άψογο σε όλα του. Ένα μικρό κιτρίνισμα στο κάτω μέρος της οθόνης, μάλλον είναι της μεμβράνης αλλά η γυναίκα δεν επιτρέπει να την αφαιρέσω για να σιγουρέψω τις υποψίες μου.

• RE:

akilleas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Sakkas Takis: “akilleas ποιον οδηγο ακολουθησες ? γιατι δεν μπορω να ξεκλειδωσω το redmi note 4 με τιποτα Εβαλες πρωτα china dev ? Αν ναι πως ? Meso tou updater της συσκευης ?” Φίλε μου δεν έβαλα τίποτα τελικά. Με Global Stable και αφού πήρα το ΣΜΣ μπήκα fastboot και ξεκλείδωσε αμέσως. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Τελικά μπήκα fastboot έτρεξα το Miflashtool και πιστεύω ότι έγινε. Αυτό βλέπω μέσα στα Developer options a76e6382b84632af01d6569d7ef0f907.jpg Είμαι οκ τελικά; Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Προσπαθώ να περάσω την τελευταία China Dev και παίρνω το παρακάτω μήνυμα. a0vrq0.jpg Τις πταίει;

• Οκ. Θα περάσω China Dev. Να φανταστώ ότι εάν την περάσω πάνω από Global Stable δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά; Τελικά αυτό με το Add account and device χρειάζεται ή Όχι;

• Παιδιά δεν χρειάζεται να πάμε στα Developer Options και να κάνουμε με στο Mi Unlock Status το Add account and device. Γιατί κάθε φορά που το πατάω μου βγάζει μήνυμα ''Connect to the network and try again''. Θα δουλέψει και χωρίς αυτό; Επίσης τελικά δεν ξεκλειδώνουν τα κινητά παρά μόνο με China Dev?

• Να φανταστώ ότι το app miui forum που έχω στο κινητό είναι το ίδιο με την αγγλική σελίδα. Σωστά; Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jason-S: “Υπαρχει καποιος συγκκριμενος χρονος απο τη στιγμη που περνεις εγκριση μεχρι να ξεκλειδωσεις το κινητο σου? ” Είναι περίπου 3 μήνες αλλά τελευταία βλέπω τρωνε πόρτα πολλοί λογαριασμοί..Ίσως αυτοί που δεν είναι ενεργοί στο φόρουμ τους... ” Δλδ για να θεωρούμε ενεργός, θα πρέπει να το διαβάζω ή και να γράφω στο φόρουμ; Γιατί έκανα και εγώ αίτηση την Παρασκευή και περιμένω. Έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες αρκετά θέματα τους, αλλά δεν έχω κάτι να πρ…

• Έχω Νόβα οπότε αυτό με το κουμπί στις ειδοποιήσεις δεν το είχα προσέξει αλλά είναι μια πρόχειρη λύση. Για την γραμματοσειρά καμιά βοήθεια; Γιατί δεν έχει μενού για αλλαγή η δική μου ΡΟΜ;

• Παιδιά υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να μπορούμε να κλείνουμε την οθόνη του κινητού με ταπ στην μπάρα ειδοποιήσεων; Για παράδειγμα στο Σάμσουνγκ που είχα πριν με ταπ στην δεξιά γωνία έκλεινε η οθόνη του κινητού και με παρατεταμένο έβγαινε το μενού για επανεκκίνηση κτλ. Ήτανε δλδ σαν το κουμπί Power. Και μια άλλη ερώτηση. Γιατί στην δική μου ρομ, Global Stable 8.2.1.0, δεν έχω το μενού για αλλαγή γραμματοσειράς;

• Εμένα με μια φορά extract βγήκε ένας φάκελος τον οποίο και μετονόμασα sent from my Amstrad CPC6128

• Σε ευχαριστώ. Θα διαβάσω τον οδηγό και το απόγευμα που θα λείπει ο μικρός θα το δοκιμάσω.

• Παράθεση από Bodai: “Η διαδικασία με το sideload περιγράφεται εδώ => Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) Θεώρησε την όμως διαδικασία φλασαρίσματος και όχι unbrick. Απλά θα σας βοηθήσει να φλασάρεται μια Official dev και να ανοίξεται την συσκευή. Τουλάχιστον αυτή είναι η εκτίμηση μου από ότι διάβασα.. ” Αυτό δεν είναι εν τέλει που θέλω να κάνω. Να βάλω μια rom για να μπορεί να δουλεύει το κινητό.

• Παιδιά εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση ας γραφτεί εδώ. Πριν προχωρήσω σε ''άνοιγμα'' του κινητού.

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι σωστά... Τώρα εκεί που είσαι δεν σου δέχεται την εντολή adb reboot edl? Θα έπρεπε να την δέχεται και να μαυρίζει μετά η οθόνη και στο device manager να εμφανίζεται ως 9008 όπως λέει και ο οδηγός. Δεν γίνεσαι κουραστικός μην σε αγχώνει αυτό. ” Κάνει reboot ανοίγει το κινητό με το ΜΙ λόγκο και στο device manager φαίνεται έτσι.

• Παράθεση από lallasgr: “Μάλιστα. Στο device manager στην αναγνωρίζει την συσκευή? Δοκίμασε να πατήσεις Volume+ και Power για να μπει το κινητό σε download mode. Όταν μπει πες μας πως το αναγνωρίζει στο device manager! ” Εϊμαι σίγουρος πως γίνομαι κουραστικός... και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.... Έτσι λοιπόν φαίνεται στο Device manager. Επίσης download mode είναι όταν δείχνει ένα κινητό με το καλώδιο συνδεδεμένο. Σωστά;;;

• Παράθεση από lallasgr: “ξαναπάτα cd adb και enter και μετά πάλι adb reboot edl λογικά τα αρχεία adb είναι μέσα σε δεύτερο φάκελο adb. Άρα λογικά στο C εσύ έχει C:\adb\adb και εκεί είναι τα 4 αρχεία adb 2dll και fastboot ε?? ” Όχι φίλε μου. Είναι όπως προτείνει ο οδηγός. C:\adb

• Είμαι στο βήμα 7 και μου βγάζει το παρακάτω έρρορ στο Command Promt. To κινητό είναι ανοικτό και κολλημένο στο logo Mi.