Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 188.

• XTRV rom για το 9s

Gpat - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Εγώ πάντως είμαι οκ, πλην του προβλήματος που αναφέρω πιο πάνω. Όλα τα άλλα καλά. Το πρόβλημά μου υπάρχει σε όλο τον κόσμο όχι μόνο σε μένα. Και δεν υπάρχει και λύση

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Έχεις δίκιο, Curtana είναι το 9s, όχι tucana.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλημέρα στο σύνδεσμο [Miui 12.X 21.10.13] Διανομή της νέας MIUI 12.Χ - XTRV ROM για 19 συσκευές (Ολοκληρώθηκε) - News by Xiaomi Miui Hellas Το 9s αναφέρεται σαν 18) MINote10_MICC9Pro_21.10.13 (tucana) Σωστά?? Θυμάμαι ότι αναφερόταν σαν 9s, να τη βάλω αυτή? Ή θα χαλάσω τη συσκευή? Έχω το 9s και μετά τις αναβαθμίσεις απόκτησα πολλά προβλήματα.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από Gpat: “Θα πρότεινα κάποιος στο συγκεκριμένο τηλέφωνο να μην δοκιμάσει την 12.5.1 ακόμα. Παρατηρήστε όταν θέλω να δω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν για να επιλέξω μία άλλη τι μου βγάζει για καθεμία. Βγάζει μόνο τον τίτλο και όχι τη φωτογραφία της εφαρμογής. Και προφανώς δεν μπορώ να την επιλέξω. Όποια εφαρμογή φαίνεται ολόκληρη μπορεί και λειτουργεί όταν την επιλέγεις. Όποια εφαρμογή φαίνεται ο τίτλος δεν μπορείς να την επιλέξεις. Στην παλιότερη ROM δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης ό…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Θα πρότεινα κάποιος στο συγκεκριμένο τηλέφωνο να μην δοκιμάσει την 12.5.1 ακόμα. Παρατηρήστε όταν θέλω να δω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν για να επιλέξω μία άλλη τι μου βγάζει για καθεμία. Βγάζει μόνο τον τίτλο και όχι τη φωτογραφία της εφαρμογής. Και προφανώς δεν μπορώ να την επιλέξω. Όποια εφαρμογή φαίνεται ολόκληρη μπορεί και λειτουργεί όταν την επιλέγεις. Όποια εφαρμογή φαίνεται ο τίτλος δεν μπορείς να την επιλέξεις. Στην παλιότερη ROM δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης όπως και πριν δεν μου…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

δεν δουλεψε το updater δουλεψε ομως το twrp σε ευχαριστώ πολυ τωρα τρεχω 12.5.1 προς το παρον φαινονται ολα καλα

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Δεν προχωράει μετά το πάτημα "MIUI version", me ξαναγυρίζει "My device" Εχω κάνει μερικά restart, όλα τα άλλα στο "My device" λειτουργούν, πχ "All specs" μπαινει σωστά, ή "back up and restore" Μόνο όταν πατήσεις "MIUI version", σε πετάει πάλι εξω παλι στα settings, όπου ξαναπατας "my device", -> "miui version" και σε πεταει settings πάλι Αλλαξα και region, γλωσσα, reboot, τιποτα.... εβαλα, εβγαλα developer mode, τιποτα....

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

δεν θυμαμαι, στελνω screenshot, δεν με αφηνει να παω παρακατω Απο που αλλου μπορω να το δω?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

καλησπερα εχω stable 12.0.4 Προσπαθώ να πατήσω το "My device" -> "miui version" να παρω το update αλλά με ξαναγυρίζει στο "my device" Τιιιι κανω?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από ManosSk: “Από xiaomi είμαστε για "late Q2" για miui 12.5. Οπότε κάπου από τώρα μέχρι και τέλος Ιουνίου... ” καλημέρα σε όλους Πριν 2 μέρες έβαλα την HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.RJWMIXM (curtana). Δεν έκανα format απλά την έβαλα από πάνω. Θα έλεγα μην το κάνετε διότι το κινητό αργεί, έχασε το ωραίο flow, κάνει μια επανεκκίνηση μετά το πρώτο άνοιγμα της ημέρας. Μάλλον θα κατέβω πάλι στην qjw. Format data, δεν έχω χρόνο να κάνω. Και τούτη την αναβάθμιση την έκανα στο δρόμο.

• Για μένα το τηλέφωνο πετάει. Τώρα θα πάρω και το 9 pro για backup γιατί φοβάμαι πως αν το χάσω χάθηκα. Η μπαταρία του είναι απίθανη. Η οθόνη όχι και τόσο τρομερή. Πάρα πολύ καλό τηλέφωνο για δουλειά. Παιχνίδια δεν παίζω αλλά μου κρατάει 7 ώρες την οθόνη ανοιχτή την ημέρα.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλημέρα. Τώρα που έχω ξεκλειδώσει το bootloader, και ανησυχώ μήπως χάσω το κινητό μου, τι πρέπει να κάνω για να γίνει όσο πιο ασφαλές γίνεται? Κλείνω τα developer options? Προφανώς και το debugging. Βγάζω και το face unlock. Το OEM unlocking? Έχω ενεργοποιήσει το find my device Και σε περίπτωση που το χάσω λογικά θα κάνω και format στο device, αν έχει επαφή. Άλλο? Σκοπός είναι να μην μπει κάποιος τα δεδομένα της συσκευής

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Δούλεψε Κουφό! Να του το κάνω κάθε μέρα αντί για γυμναστική όταν το ανοίγω το πρωί? Ευχαριστώ πολύ.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Όπως την Επισυναψη δηλαδή? Sync now

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Δηλαδή να κλείσω το sync σωστά? Και να το ανοίγω πάλι χειροκίνητα αν κατάλαβα καλά. Να παίρνω τα e-mail και να το ξανά κλείνω

• Redmi note 9 Pro (Joyeuse )

Μήνυμα

Θα το δοκιμασω μετα το ξεκλειδωμα ευχαριστώ

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας στο 9s Τι κανω? Προφανώς εχω κάνει restart και δεν εχω πειραξει κατι που να το ξέρω.... Εχω περάσει την xtrv στις 17Αυγ και ως τωρα το έχει κανει 2 φορές

• Redmi note 9 Pro (Joyeuse )

Μήνυμα

Καλησπέρα. Για να βάλω την εγγραφή συνομιλίας ακολουθώ αυτό τον οδηγό μόνο στο πρώτο βήμα, σωστά? Μου φαίνεται πολύ απλό και ανησυχώ.

• Καλησπέρα Για λόγους marketing (που δεν ειναι χωρος να συζητήσουμε) στέλνω μαζικά sms με την εφαρμογή buffersms που με βολεύει , εχω κάνει τις λίστες μου κτλπ. Εχω δώσει όλα τα permissions απο το security στο συγκεκριμμενο app αλλ δεν βλέπω φως Πετάει το μήνυμα, όπως στον τίτλο. Πρπει να πατας allow απειρες φορες για να στείλεις τα sms Διαβασα αυτο xda-developers.com/change-sms-limit-android/ αλλα δεν έγινε τίποτα διοτι στις ερωτησεις μου στο adb απαντάει null όπως παρακάτω C:\adb>adb shell curt…

• Ολα για την εγγραφη κλήσεων στο redmi note 9s curtana έχουν λυθεί εδω επιτυχώς XTRV rom για το 9s