Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 188.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΜετα απο όλα τα παραπάνω, ειδικότερα την επισημανση @itmaster99 επιβεβαιωνω οτι ηχογραφεί αμφίδρομα και καλά στο bluetooth τις κλήσεις, χωρις την χρήση κανενός άλλου προγράμματος μια που χρησιμοποιεί το miui dialer. Προσωπικά εγκατέστησα με την βοήθεια των οδηγών twrp αυτό LRTWRP_curtana - Browse Files at SourceForge.net XTRV αυτή xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.8.0.QJWMIXM_v11-10.zip Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη Μια σημείωση. Ο true phone dialer μετα την 1.7.8 δεν υπ…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από itmaster99: “Παράθεση από Gpat: “ ” Έχω περάσει την XTRV και όλα είναι ο.κ. όσον αφορά την ηχογράφηση. Για την φωτεινότητα τι ακριβώς θέμα ρωτάς αν ξεπεράστηκε ” καλησπέρα, Αν μπορεί με την XTRV να ηχογραφήσει και από bluetooth τη συνομιλία και στα δύο μέρη όπως γινόταν παλιά? λίγο πιο πάνω κάποιος έγραψε ότι με την xtrv η φωτεινότητα μειώνεται κατά εκτίμηση στα 50%, ισχύει? Ποιο twrp αρχείο χρησιμοποίησες? Ευχαριστώ.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από leotzian: “Παράθεση από Gpat: “Καλησπέρα σε όλους. Έχοντας το note 9s και φοβούμενος να το πειράξω διότι τι θα κάνω χωρίς κινητό? Θέλω να ρωτήσω εάν τελικά ηχογραφεί συνομιλίες, ακόμα και μέσω bluetooth? με την xtrv? Όταν υπήρχε ο miui dialer σε προηγούμενα μοντέλα το έκανε. Το θέμα της φωτεινότητας ξεπεράστηκε? ” Όχι μόνο με true phone dialer και ανοιχτή ακρόαση Sent from my U65GT using Tapatalk ” Νομίζω ότι το magisk έχει μέσα skvalex. Το skvalex έχω την εντύπωση και διορθώστε με …
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Έχοντας το note 9s και φοβούμενος να το πειράξω διότι τι θα κάνω χωρίς κινητό? Θέλω να ρωτήσω εάν τελικά ηχογραφεί συνομιλίες, ακόμα και μέσω bluetooth? με την xtrv? Όταν υπήρχε ο miui dialer σε προηγούμενα μοντέλα το έκανε. Το θέμα της φωτεινότητας ξεπεράστηκε?
-
Δεν παιζει να επανελθει ο Miui dialer. c.mi.com/thread-2597437-1-0.html Εδω επισης λεει ξεκαθαρα οτι η διαδικασια γίνεται για να ξαναπαρεις τα backup απο το Mi cloud. Ειδικότερα λέει "After some hours you should see all those items available to you again. As for Messages services, after your backup have been restored, make sure to Set the Default Messaging app to Google Messages or else you will not get your messages or SMS as usual. That's all for now." Εγω τόκανα, οντως κλεινουν συνεχως, .....…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες ή υποθέτεις; Έκανες ότι αναφέρεται; Μπήκαν τα Mi Apps ; Δε λειτουργεί; Κλείνουν; ” Καλημέρα Δεν δοκίμασα, δεν υποθέτω, έτσι γράφει, Θα τα το κάνω 1η Μάη, (έχω ανοίξει το αστεροσκοπείο, πάω πετώντας) Ελπίζω, αν προλαβαίνει, να το κάνει κάποιος άλλος κ να μας πει Έχω λίγες ελπίδες επειδή το δικό μου είναι global, οχι eu.
-
Καλησπέρα Ξεκάθαρα λεει "[Guide] How to Get Old Messages, Contacts & Call Log Back on Global Xiaomi Phones - Mi Note 10 - Mi Community - Xiaomi" Επίσης λέει "When you'll launch any of these three apps, it'll be superseded by GMS - meaning that Google Messages, Contacts and Phone will force close these apps; a dialog box pops up every time you try to open any of these." Άρα δεν δουλεύει ο miui dialer ακόμα και που είναι εγκατεστημένος. Πάντως αν κάποιος το δοκιμάσει και έχει διαφορετικά αποτελέσμ…
-
Αφού έφυγα από το mediatek του 8pro και ξαναγύρισα στο snapdragon με το 9s, ελπίζω σε περισσότερη υποστήριξη στο θέμα του root ώστε να μπορέσω να βάλω μέσα σε πρώτη φάση το skvalex μέσω του magisk. Πρώτη μέρα χρήσης του τηλεφώνου, δεν θα γράψω προς το παρόν κριτική αν δεν περάσουν μερικές μέρες. Όπως φοβόμουν όμως το πλαϊνό δακτυλικό αποτύπωμα είναι σπαστικό και δεν πιάνει πάντα. Το face unlock που έχει, δουλεύει μερικές φορές πιο γρήγορα. Με τρέλανε που με αναγνώρισε ακόμα και μέσα από το full …
-
Καλησπέρα σε όλους Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Θα διαφωνήσω ότι στα 128gb που παίρνω το 9s θα πέσει τόσο δραματικά η τιμή και τόσο γρήγορα. Σήμερα παραδείγματος χάρη, στο skroutz το note 7 128gb έχει 170 ευρώ μετά από τόσο καιρό που είναι στην αγορά. εγώ βιάζομαι να το πάρω το 9s γιατί η μπαταρία που έχω τώρα στο note 5 έχει αρχίσει και τα παίζει. Αυτό που αντιμετώπισα όμως στα σκρουτζομάγαζα επειδή ήθελα να αγοράσω Με τιμολόγιο είναι άθλιο. Αν το πλήρωνα χωρίς τιμολόγιο, Με απόδειξη λιανικ…
-
Μόλις πούλησα το redmi note 8 pro,, μονο και μονο διότι δεν εγραφε την συνομιλία Το τηλέφωνο redmi note 8 pro ήταν καταπληκτικό απίστευτη ατελείωτη μπαταρία απίστευτη λαμπρότητα οθόνης απίστευτη φωτογραφία καταπληκτική λήψη σήματος σε σχέση με το 8Τ και το Note 5 που συγκρινα Υπερταχυ Φοβερή συσκευή Αλλά δεν γράφει συνομιλίες gsmarena.com/compare.php3?idPh…=9862&idPhone2=9814#diff- Λεω για το redmi note 9S σε σχεση με το 8,8Τ,9Lite,9SE διοτι Εχει μεγαλυτερη οθόνη, αρα ταιριάζει με τα χρόνια μου …
-
Κυριοι Το έχω βγάλει για πούλημα (ένα ολοκαίνουριο) στις αγγελίες μόνο κ μόνο διότι δεν ηχογραφεί κλήσεις. Επειδή όμως το κινητό μου αρέσει πολύ (ότι καλύτερο έχω πιασει ως σήμερα), αν κάποιος ξέρει και θέλει να μου το πειράξει (να έχει όμως πιστοποιημένη εμπειρία από το forum, και σιγουριά για αυτό που θα κάνει, να μη χάσω τίποτα από λειτουργικότητα και απόδοσή) ευχαρίστως να του το στείλω, όπως και να πληρωθεί για το χρόνο του. Δυστυχώς ο καθημερινός όγκος δουλειάς δεν μου αφήνει χρόνο για να …
-
προσπαθω να βαλω αγγελια αλλα το παιρνω πάντα λάθος Geocoding service error! Response: Request denied
Gpat - - Ο καφενές μας
Μήνυματο παραπανω μου δειχνει συνεχως και δεν με αφηνει να ποσταρω
-
προσπαθω να βαλω αγγελια αλλα το παιρνω πάντα λάθος Geocoding service error! Response: Request denied
Gpat - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67090/