Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 188.
-
προσπαθω να βαλω αγγελια αλλα το παιρνω πάντα λάθος Geocoding service error! Response: Request denied
Gpat - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟ κωδικος μου ειναι 71304 Ηρακλειο Παντα παιρνω λάθος δοκίμασα με κενα , χωρις κενα κτλπ
-
Και η custom rom μου λύνει το μοναδικό πρόβλημα της μη ηχογράφησης των κλήσεων, φαντάζομαι διότι δεν έχει το Google dialer. Καλά τα λέω? Για να είμαι σίγουρος και να μην κάνω καμιά πατάτα, δεν μου στέλνετε το λινκ να ξεκινήσω από κάπου? Επίσης θεωρείτε ότι το miui ,12, Αυτά τα Xiaomi και Redmi smartphones θα αναβαθμιστούν σε MIUI 12 που έρχεται σύμφωνα με το xda Google Phone app prepares to add support for call recording ίσως να περιλαμβάνει Google dialer που γράφει συνομιλίες. Μήπως να περιμένω…
-
Μαααα με έχετε μπερδέψει " 50258-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-128.png Απόστολος VIP1.png Greece.png Greece.png - 39 Φεβ 7th 2020+1 Το redmi note 8 pro έχει τα προβλήματα του με twrp και custom rom. Οπότε μάλλον δεν γίνεται κάτι... " Άλλαξε κάτι από 7φεβ? Το έχει κάνει κανείς? Επιτυχημένα?
-
Καλημέρα, Ευχαριστώ για την υποστήριξη που δίνετε εδώ. Κάτοχος του redmi note 8 pro, eu rom. Έχω δοκιμάσει την ηχογράφηση κλήσεων με όλους τους τρόπους, (acr unchained v39, boldbeast όλα τα modes), στο blue tooth δεν ηχογραφεί τον συνομιλητή μόνο εμένα. Δεν με ενδιαφέρει η ανοιχτή ακρόαση ή το αυτί, αρκετά έκαψα το κεφάλι μου.... Επειδή η προηγούμενη απάντηση δεν ήταν συγκεκριμένη για το συγκεκριμένο κινητό και rom, και επειδή η διαδικασία σε xtrv έχει το Ρίσκο της (το έχω κάνει σε παλιότερα κιν…
-
ξαφνικά έστρωσε πάλι. Έκανα το LTE σε 3G, για μερικές μέρες και το ξαναγύρισα σε LTE. Χτύπησε το 4 ώρες SOT πάλι. Αλλά δεν θυμάμαι, πέραν αυτού, και τις άλλες αλλαγές που του έκανα (ξήλωσα ξαναέστησα Google apps κτλπ)..Rom πάντως δεν άλλαξα. Το android system έπεσε πάλι στο 29%. Ίσως να έφταιγε η Google assistant δεν ξέρω.. Όταν κάνουμε root δεν έχουμε δικαίωμα να κλείσουμε κάποιες background apps? Άρα πιθανόν να μειώσουμε και την κατανάλωση του android system?
-
καλησπέρα, ανέφερα σε προηγούμενο θρεντ ότι ξαφνικά η κατανάλωση μπαταρίας στο android system εφτασε στο 39% με συνέπεια να έχει η μπαταρία πολύ μικρότερη διάρκεια λειτουργίας. Ξήλωσα λοιπόν οτιδήποτε έχει να κάνει με το Google (maps, gmail, drive)και το ξαναέστησα και έφτιαξε!!!! αυτό συμβαίνει τελευταία πολύ συχνά. ξηλώνοντας εφαρμογές και ξαναστηοντας τις διορθώνονται προβλήματα. Μυρωδιά Windows????
-
Παράθεση από derveni: “@Gpat Ναι μπορείς να πάρεις πλήρες backup διάβασε τον οδηγό μου εδώ - - - >. xiaomi-miui.gr/community/index…για-Android-6-0-και-πάνω/ και τα σχόλια τον μελών που κάνανε το backup ” Χρήστο Ευχαριστώ-------- , ξέρεις αν αυτό το backup μπορεί να το μεταφέρουμε σε καινούργιο τηλέφωνο ? Ξέρετε πότε θα έρθει επιτέλους το 5 pro?
-
Καλημέρα, συνεχίζοντας από εδώ @sgatz (Ευχαριστώ) Κατανάλωση μπαταρίας μετά από update 9.5.4.0 Για την καθαρή επανεγκατάσταση στο mido, (μπας και γλυτώσω το 3+ ήμερο που θα φάει μια τέτοια δουλειά), έχω δοκιμάσει και titanium και backup pro, αλλά τα passwords όπως και τα settings στα προγράμματα χάνονται. Υπάρχει app σε global stable τηλέφωνο, να μπορείς να πάρεις ενα τέτοιο πλήρες backup (και να έχεις δυνατότητα restore)? Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
καλησπέρα, πήρα την ανανέωση 9.5.9 stable κανονικά τον Μάρτιο στο mido. Τώρα μέση Μαΐου ξαφνικά η απόδοση της μπαταρίας έπεσε ξαφνικά στο 1/3. Όταν λέω ξαφνικά εννοώ ότι πχ 15 Μαΐου είχα 5 ώρες SOT, τώρα έχω μία. Δραματική διαφορά, χωρίς επιπλέον λογισμικό ή αλλαγές συνηθειών. Ξαναπερασα από πάνω το 9.5.9, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.... Το android system έχει ανέβει ξαφνικά στο 35% από 24%. Υπάρχει λύση? Αν περάσω developer ή aroma θα λυθεί το πρόβλημα μου?
-
προβλημά και λύση στο Gmail. Φοράω 9.2.2.0 stable μερικές μέρες πριν, δεν μπορούσα να κάνω επισύναψη και να διαλέξω λογαριασμό e-mail στο Gmail. Μπορούσα μόνο να στείλω από τον τελευταίο e-mail που είχα στείλει όταν άνοιγα την εφαρμογή του Gmail. το πρόβλημα αυτό προέκυψε ξαφνικά. έκανα reset το τηλέφωνο, το επανέφερα, και το πρόβλημα επανήλθε μετά από λίγες ώρες. Έκανα λοιπόν οτι και στα Windows. ξήλωσα ότι εφαρμογές μπορούσα του Google και τις ξαναέστησα. το πρόβλημα λύθηκε μόνιμα. θεωρώ ότι τ…
-
Το εκανα ήδη το downgrade. κατεβασα απο MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την 9.0.5 και πηγα απο settings about updates διαλεξα τη rom που κατεβασα και επαιξε αμεσως... Τωρα έχω 9.0.5 ncfmiei global stable Την επόμενη μέρα, σημερα, διαπιστωνω οτι καταναλωνει την ιδια μπαταρια με το 9.2.1. Δοκίμασα να κατεβω στην 8.χ.χ δεν με αφήνει....
-
Ελπίζω να γραφω στο σωστο σημεio Εχω official 9.2.1 σε snapdragon Redmi Note 4. Ανεβηκε πολύ η καταναλωση μπαταριας μολις την εβαλα. Υπαρχουν πολλά παραπονο στο δικτυο. Δεν αλλαξα τις συνηθειες μου. Το τηλεφωνο άλλαξε και οχι προς το καλύτερο Τωρα θα κανω downgrade. Ελπιζω να πιασει με τη μια......
-
ακριβώς τα ίδια, μάλλον λίγο διαφορετικά: ο ήχος είναι πολύ κακός, δεν καταλαβαίνω ποιος μου μιλάει, είτε Bluetooth, είτε ακουστικό. αν ο συνομιλητής μιλάει λίγο δυνατά το ακουστικό τηλεφώνου/Bluetooth μου, μπουκώνει . Στην ανοιχτή ακρόαση είναι οκ. Η μουσική είναι οκ από το μεγάφωνο. ο ήχος κουδούνισμάτος είτε ειδοποιήσεων είναι πολύ χαμηλός