Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 188.
-
Καλησπέρα, δείτε παρακαλώ εδώ. Δεν ξέρω αν το έβαλα καλά το θέμα.... Εσεις που έχετε εμπειρία σε XIAOMI και τις φωτογραφικές μηχανές τους παρακαλώ απαντήστε.... "Σκεφτομαι, μια που θα παω ενα ταξιδι και για να μην κουβαλαω φωτ μηχανη να αλλαξω το redmi note 4 που εχω σε κατι καλυτερο σε φωτογραφική μηχανή, ίσως και σε καλύτερο τηλέφωνο ελπίζω. Το redmi note 4 μου ειναι υπερ αρκετο, υπέρ δυνατο, super... αλλά με ψιλοφτωχη φωτογραφικη μηχανή. Είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έιχα ποτέ μου Αν έχετε π…
-
Σκεφτομαι, μια που θα παω ενα ταξιδι και για να μην κουβαλαω φωτ μηχανη να αλλαξω το redmi note 4 που εχω σε κατι καλυτερο σε φωτογραφική μηχανή, ίσως και σε καλύτερο τηλέφωνο ελπίζω. Το redmi note 4 μου ειναι υπερ αρκετο, υπέρ δυνατο, super... αλλά με ψιλοφτωχη φωτογραφικη μηχανή. Είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έιχα ποτέ μου Αν έχετε προτάσεις για τηλέφωνα xiaomi με καλύτερη φωτογραφική μηχανή, και έχετε εμπειρία πραγματική σε αυτά, παρακαλώ πείτε μου
-
το Viber , στην ομάδα που στέλνω από τους 400 πελάτες μου έχουν οι περιπου 150 και δεν το βλέπουν όλοι. Το email μου από το mailchimp πάει στο spam το περισσότερο. Την επιστολή την πετούν στα σκουπίδια πριν την ανοίξουν ΌΛΟΙ ΒΛΈΠΟΥΝ το sms, εκτός αν σε κάνουν banned, αν ξέρουν πως γίνεται. Όπως είπα και πριν, οι περισσότεροι έχουν facebook, Εγώ δεν έχω χρόνο. Δείτε το και στα επαγγελματικά σας..... Μετράω το γράμμα ναι, διότι έχει κόστος, κάθε διαφήμιση - δουλειά έχει κόστος, είτε χρόνου είτε πρ…
-
Παράθεση από thstamou: “ ” @thstamou Προσωπικά έχω το redmi note 4 , 64GBμε την παλιά xtrv 6.12.29. Δεν κάνω ανανεώσεις στη rom, δεν προλαβαίνω. Χτυπάω πλέον 5 ώρες SOT (αναμμένη οθόνη) με απομεναντα 5% το βράδυ, σε πολύ σκληρή δουλειά με κειμενογράφο , 1.5 h Ομιλία, sms, Bluetooth, spreadsheet, μόνιμα 4g , Φωτογραφίες, συνέχεια. Απίστευτο.... Όπου να'ναι θα πάρω και Bluetooth mouse keyboard να καταργήσω τον ηυ. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Πάντως στην επόμενη αγορά μου θα πάω στις 6 ίντσες. Άντε να…
-
βάλε άλλη Rom, προτείνω, να δεις τι θα γίνει. Αν δεν σου παίξει τι να πω... Πιστεύω όμως ότι θα δουλέψει μια χαρά. Εγώ με το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος τελικά. Ακολούθα τους οδηγούς κατά γράμμα... Και μην απελπίζεσαι. Στην αρχή ήθελα και γώ να το γυρίσω πίσω, τώρα κόλλησα. Και δεν παίζω με rom καθόλου. Έβαλα μια και αφού παίζει σταμάτησα. Δες το 1763 εδώ, Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
-
Προσωπικά έχω μείνει στην xtrv 6.11.17. Μια χαρά δουλεύει. Περιμένω όμως και από άλλα μέλη να δω τι θα προτείνουν γιατί με γαργαλανε τα χέρια μου. (Απου καθότανε καλά και καλύτερα γυρεύει.....) Σε προηγούμενο post έχω γράψει την άποψη μου εκτενώς. Α! Το έριξα δεύτερη φορά, ράγισε το προφυλακτικό 2η φορά. Ας όψεται το προφυλακτικό!!!