Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.

• Ευχαριστώ

• καλησπέρα, ξέρετε να έχει κάνεις καλό τζάμι για το redmi note 4 στην Ελλάδα και να μην το πληρώσω χ5 από τους κινεζους. Όλα αυτά τα αποτελέσματα από το skroutz για τζάμια, τα έχει δοκιμάσει κανείς? Τι προτείνετε? xiaomi redmi note 4 - Προστασία Οθόνης Κινητών | Skroutz.gr

• Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Εδώ θα γράψω πληροφορίες μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης του redmi note Νοte 4. Έχω βάλει/μείνει στην rom xtrv 6.11.17. NOVA launcher, δεν αντέχω το stock launcher. Πρώτα απ' όλα από εμφάνιση και λειτουργικότητα είναι μια χαρά, δεν βρίσκω προβλήματα. μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη στον ήλιο αν ανοίξω τη φωτεινότητα. Δοκίμασα να βάλω άλλα φωτογραφικα app αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι γρήγορο η οποία να μπορεί να κάνω τις ρυθμίσεις όπως της ήθελα. Η δική του είναι μια χαρ…

• Καλημέρα Συμβαίνει και σε σας το πρωί redmi note 4, μετά την 6ωρη φόρτιση να είναι στο 99%, και αφού το ανοίξετε χωρίς να το ξεσυνδέσετε από φορτιστή να πηγαίνει σε 10 λεπτά στο 100%? Το πρόβλημα με τα Google sheets συνεχίζεται παρ'όλο το αυτόματο update από play store

• Προσωπικά, όταν δεν ήξερα, έφερα με dhl από Κίνα είδη για τη δουλειά μου αξίας 700€. Το τελωνείο ήταν κοντά στα 220€ με όλα τα έξοδα, φόρους, εκτελωνιστη μτφ από Αθήνα Ο κατασκευαστής προτίμησε να καταστραφούν τα προϊόντα του, μου είπε να μην τα ζητήσω, και μου τα ξαναεστειλε σε small packages with tracking number. μακριά από courier. Τελευταία δεν γνωρίζω τι γίνεται, αλλά όντως καλύτερα η Ευρωπαϊκή αποθήκη, και δεν χρειάζεται να περιμένεις και μήνα.

• οι πιθανότητες με dhl FedEx ems να σε τσιμπήσει το τελωνείο είναι 100%. Τα ξένα μαγαζιά προτιμούν να στέλνουν και να δέχονται registered απλά

• Καλημέρα @dialteo Άνοιγμα και κλείσιμο του wifi για 30δεπτ και προσπάθεια επανασύνδεσης. Και Καλή τύχη. Το περίεργο είναι ότι όταν συνδεθεί μια φορά, από κει και πέρα μπαίνει πάντα με τη μία. Δεν μπορώ να αλλάζω κανάλι στους πελάτες μου.... Δεν είναι των ρούτερ το πρόβλημα, του κινητού είναι...

• Καλησπέρα σε όλους, 2η μέρα χρήσης με ελληνική ρομ μετά τη βοήθεια σας. Παρακαλώ πείτε μου γιατί μισεί να συνδεθεί με ασύρματο ασφαλείας Wap, wpa2? Γυριζω στους πελάτες μου και πρεπει να συνδέομαι στα δίκτυα τους..... Παίρνει τον κωδικό, προσπαθεί να συνδεθεί, και χωρίς κανένα μήνυμα λάθους μένει ασύνδετο. Ευχαριστώ προκαταβολικά (Επίσης δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το stock gallery, δεν κάνει attach, έτσι έβαλα το quick pick, αλλά αυτό δεν είναι σοβαρό) Αν έχετε κάποια ιδέα για wifi..... forums.x…

• Ευχαριστώ και πάλι

• Παράθεση από varitimos84: “επειδη τις τελευταιες μερες γινεται συζητηση για ελληνικες ρομ... ψηθηκα να βαλω κ εγω για δοκιμη... οποτε εψαξα στο φορουμ να δω τι παιζει.. εχουμε κ λεμε: stable rom (Thunder και Hellas) Dev rom (GTRX/GTV) θα επιχειρουσα για την dev.... αλλα λογω οτι ειναι beta, εχω διαβασει οτι εχει θεματα... (πιστευετε αξιζει ομως?) απο τις stable ποια προτινετε? θα μου πειτε να δοκιμασω κ να αποφασισω μονος... ουτως η αλλως θα τις περασω ολες ενα "χερι", απλως μπορει να μου πειτε …

• Γεια σε όλους Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία Google Sheets (εμφανίζεται σε πολύ διαφορετικές συσκευές και διαφορετικές RΟΜ) όπως περιγράφεται εδω: Mi5 MIUI 8 has google sheets problem - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν μπορεί να ανοίξει όταν επιλέγεις κελιά το μενού μορφοποίησης, ούτε τις ιδιότητες. Εμφανίζεται το μενού και εξαφανίζεται αμέσως, χωρίς να δώσει δυνατότητα χειρισμού. Παρακαλώ ελέξτε, αν θέλετε το κινητό σας για την λειτουργία αυτή (πχ χρωματίστε μια στηλη κοκκι…

• Καλησπέρα Παρακαλώ καντε confirm στη σελίδα (κεντρο της σελίδας σε μικρη απόσταση απο κορυφή) Mi5 MIUI 8 has google sheets problem - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum μπας και ασχοληθεί κανείς με τα google sheets problem απο την xiaomi... Πρός τους διαχειριστάς: Παρακαλώ μεταφέρτε το θεματάκι τοιούτο καπου πιο κεντρικα στο forum να πέσουνε ψηφαλάκια στο bugs report του en.miui.com

• Καλησπέρα @kostas234 σε μενα με την τελευταία χτtv, όπως και με την αρχική stable 8.0.4 έπαιζε/ παίζει κανονικά fingerprint. @geobas Δεν έχω καμιά τρέλα να αλλάζω rom. Έδωσα περισσότερα λεφτά να αγοράσω το τηλέφωνο μου με stable απ' ευθείας. Η μπαταρία όμως και τα σχόλια εδώ μέσα με έκαναν να σας πρηξω όλους και να χάσω και γω 5 ώρες από τη ζωή μου για να κερδίσω λίγη μπαταρία παραπάνω βάζοντας την ελληνική dev. Ελπίζω να είναι έτσι και σε μένα. διαβάζοντας το forum έμεινα με την πιθανόν λανθασμ…

• σε μενα με την τελευταία χτtv, όπως και με την αρχική stable 8.0.4 έπαιζε/ παίζει κανονικά

• Καλημέρα 1. Στο δικό μου redmi note 4 έχω xtrv beta 16.11.17, και δεν παίζει, ούτε στην global stable 8.0.4 έπαιζε Στης κόρης redmi 3, miui 8.0 stable 8.0.4.0 LAICNDG παίζει οκ. @nikpoth έχω στήσει το σύμπαν σε Google drive... Δεν θα δουλέψω excel. Και στα δικά σου (Σχετικά με την κόρη)

• έχω δοκιμάσει 3 πληκτρολόγια. Έχω καταλήξει στο Swype&dragon λόγω της υπερβολικής παραμετροποίησης που δέχεται. Το αγόρασα για να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Στην κόρη μου, στο redmi 3 με miui 8.0 stable 8.0.4.0 LAICNDG παίζει κανονικά τα Google sheets. Στο δικό μου πέραν του ότι δεν κάνει τις λειτουργίες αυτές(Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets), δεν έχει και όμορφο flow τα κελιά καθώς κάνεις scroll. Καμία ιδέα παιδιά????

• ναι, δεν δουλεύει σε καμία περίπτωση.

• εμένα μόνο ανα ένα κελι δουλεύει, και μόνο αν δεν είσαι σε editing mode Έτρεχα την global stable 8.0.4 Τώρα την xtrv beta 16.11.17

• καλησπέρα και πάλι. Το πρόβλημα με τα Google sheets υπάρχει. Θυμίζω έχω ακριβώς το ίδιο με την global stable που είχε όταν το πρώτοπήρα και πρώτοέγραψα. Απ'ότι γράψατε στο νήμα αυτό σε άλλους το κάνει, σε άλλους όχι.... Θυμίζω ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν πας να διαλέξεις πάνω από ένα κελί Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets Τρέχω συνημμένο (δεν μπορώ να επισυναψω την εικόνα από screenshots, περίεργο)

• έγινε... Τώρα θα αρχίσουν οι ερωτήσεις... Ειδικά για τα notification στο lock screen. Αντί να ανοίγουν με δύο δάχτυλα, μπορούν να ανοίγουν με ένα... Προς τα κάτω, γιατί τουλάχιστον ένα χέρι πρεπει να κρατάει το τιμόνι στο μηχανάκι?