Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.

• Εγινε, Χρήστο, Γιώργο απαντηστε μου στα pm

• Επαιξε που κανω donate?????? Ευχαριστω τους παντες

• To ειδε κανονικα (ουφ) Τωρα κανω install(ελπίζω να μην βιάστηκα) script succeeded... ready to reboot updating partition details..... ....done κανω reboot Τωρα θα περιμένεω όπως λέει ο οδηγός....

• οκ εκανα format data kai ξαναμπηκα recovery πως περναω μεσα ξανα τον rom? πρεπει να bootαρω κανονικα να το δω το τηλέφωνο στο my computer σαν δίσκο, ή καπως αλλιώς ? Οκ με το twrp το ειδα σαν storage στο pc μου και τωρα κανω το copy

• Τωρα , με την ιδεα που μου ειπες ξαναεκανα wipe και κοκκινησε η οθλονη failed to mount /data ο κακος χαμός και στο τέλος unable to mount storage

• Δεν διαπιστωσα κατι ασχημο.... να πω και την αλήθεια με τοσα που εγραψε....

• Ειμαι ανεπιδεκτος και γκαντεμης Με τη βοηθεια @geoanto555 (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) βλέπω twrp Εκανα τα wipes dalvik art cache,cache,data Πατωντας το install βρίσκομαι στο / για να επιλέξω τη θέση που ειχα βαλει το zip (δεν εχω βαλεi external sdcard ) Δεν το βρίσκω Στις εικόνες στο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. το δείχνει στην /sdcard1 Το ψαχνω λοιπον το zip στα directories και δεν το βλέπω πουθενα ουτε external _sd ουτε sdcard ουτε και πουθενα. Τα περισσοτερα directories ειν…

• @geoanto555 μολις εκανα reboot Me to kinhto να δειχνει στην οθονη fastboot(λαγουδακι) συνεδεσα και δειχνει τοιούτο

• Nato Ευχαριστω

• Καλημέρα και πάλι @NasDriver το έκανα αλλα δεν αναγνωρίζει καν το κινητο. μηπως αυτός ο οδηγός ειναι μονο για snapdragon και οχι για ΜΤΚ? @takisfrag Εκανα τα "adb kill-server μετά adb start-server και μετά adb devices" ακριβως ίδια συμπεριφορά Τωρα εχω ξηλώσει τα παντα απο drivers, Παρακαλώ ενα link..... για να κατεβασω τουσ σωστους για adb kai redmi note 4 (MTK) Ti device πρεπει να βλεπω στο device manager για το MTK redmi note 4? για να ειμαι σωστος?

• Καλημέρα σε όλους Πάλι κολλημα Πάω στον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. Ολα καλά μέχριι το σημειο όπου μετα τo fastboot (εχω σηκωσει fastboot, εχω μεταφερει τη ελληνικη rom μεσα,εχω κανει allow, εχω κανει "Βάζουμε το κινητό μας σε fastboot mode με την εντολή adb reboot bootloader.", εχει σηκωσει fastboot το κινητο) δεν κανει fastboot devices, δεν βρίσκει την συσκευή. Ακριβως εκει όμως μπορω να κανω "fastboot getvar all" και να δω αν ειναι ξεκλειδωτο. ΤΟ fast…

• Παράθεση από derveni: “@Gpat Τι έκανες βάλε ενέργειες,? Πήγαν όλα καλά ? ” Λοιπον μετα την βοήθεια και παρότρυνση όλων σας ακολουθησα: [MIUI DEVICE TEAM] Redmi Note 4 Comprehensive Flashing / Unbrick Guide! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum (δεν εβρισκα οδηγο σε μας ή πάλι δεν έβλεπα???) Ολα πήγαν καλά και flashara την τρέχουσα china developer miui 8.6.11.24 beta Μετα ετρεξα το Mi Unlock (ειχα παρει εγκρισεις κτλπ) και επιτέλους είδα το 100%, αρα ξεμπλοκαρα.... ετρεξα το adb να δω αν ε…

• φοβάμαι θα τα κάνω μαντάρα. Αγαπητέ @Bodai διαβάζω στο link που μου έστειλες ότι το κινητό μου πρέπει να είναι unlocked. Ο λόγος που θέλω να περάσω την China developer είναι ότι θέλω να τo κάνω unlock μια που μου σταματάει στο 50%. Σωστα?

• Το κομπιουτεράκι μου, συμφωνα με γνωστό ανέκδοτο.... =============== Νοε 25th 2016, 4:41pm =============== Cina developer rom for redmi note 4 εδω miui_HMNote4_6.11.24_159ddd8c97_6.0.zip Προχωρω τον οδηγό =============== Νοε 25th 2016, 4:56pm =============== Can't verify update... Θα προχωρησω με flash tool =============== Νοε 25th 2016, 5:58pm =============== Καλησπέρα και πάλι το flash tool ειναι το sp flash tool ή το mi flash tool????? Θεωρώ οτι ειναι το sp flash tool (αυτο δεν κανει για τον …

• Καλησπέρα και που θα βρω china dev, για redmi note 4, αυτο ηταν το προβλημα μου εξ αρχής, μια που στον ιερο οδηγο λέει να εχω china dev

• Γεια σε όλους, Δεν γυρίzω λοιπόν πίσω στο geekbyuing to redmi note 4 Προσπαθώ να περάσω μια rom που να μου κρατάει η μπαταρία παραπάνω και σύντροφοι απο εδώ μέσα μου είπαν οτι η ελληνική rom καταφερνει καλύτερη μπαταρία έστω και κατα 10-20%. (Ειναι ο μόνος λόγος να αλλαξω rom) Αφου διαπίστωσα με adb οτι το Redmi Note 4 me Global Stable 8.0.4 Που έχω είναι κλειδωμένο, και αφου πηρα κωδικο απο το miui, Και αφου καθάρισα τις άλλες συσκευές απο το miui account και αφού κόλλησα με άπειρες προσπάθεις …

• Σας Ευχαριστώ όλους. Μπορώ να πω ότι δέχτηκα πάνω από 10 τηλεφωνήματα, πέραν των μηνυμάτων πμ από φίλους του forum. Με πείσατε, δεν το επιστρέφω, δεν το πουλάω, θα κάτσω να το στήσω σύμφωνα με τις οδηγίες σας. - Αν το brickαρω, ελπίζω κάποιος να αναλάβει να το ξαναζωντανέψει.... Μιλάμε έχουμε βίτσια.... @Bodai Δεν παίζει στη δουλειά μου το excel.Έχω στήσει πολλά πράγματα στη Google. Την παντρεύτηκα. Αν αρχίσει να χρεώνει με τα κλικ επάνω της, καταστράφηκα.... @thanos485 Ευχαριστώ για την προειδο…

• καλησπέρα, επιτέλους ένας συμπαθούντας... Ελπίζω μόνο να μην χρειάζεσαι τα sheets Ρυθμίσεις: Τίποτα διαφορετικό από το installation. Αγγλικά, και σε κανένα άλλο τηλέφωνο δεν εχω αυτό το πρόβλημα. Μόνο στο miui και Έχουν περάσει/σπάσει αρκετά στα χέρια μου. Το κακό είναι ότι στο en.miui δεν υπάρχει απάντηση, αν και συμβαίνει σε πολλούς....

• Αύριο ακριβώς, δεν μου κάνει. Το κάνει μόνο σε κελί. Το ίδιο και fonts, insert row . Ευχαριστώ

• @geobas καλησπέρα, μπορείς να αλλάξεις χρώμα σε γραμμή? η στήλη. Εμένα μόνο σε κελί μπορεί.. Και έχω κάνει ποτέ φορές uninstall install Deviantart