Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Καλησπερα υπαραχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει να περασω την τελευταια stable ελληνικη rom? Πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες του φιλου παραπανω αλλα δεν κατεχω .... Περασα την τελευταια κινεζικη developer rom και οταν παω να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι ...παω να τον ξεκλειδωσω αλλα δεν ξεκλειδωνει... μπορει να βοηθησει κανεις τωρα? Εβγαλα και ενα screenshot ....

• Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Απλα επειδη δεν πολυ κατεχω απο αυτα μπορφειτε αν ειναι δυνατον να μου γραψετε καπως αναλυτικα τρι να κατεβασω και πως να το βαλω? Ευχαριστω πολυ.

• Καλησπερα . Εχω εγκατεστημενη την xiaomi -miui.gr xtrbeta1- 1 stable 8.1.4.0 lxhcndi....θα ηθελα να εγκαταστησω την τελευταια stable ελληνικη ρομ στο mi note pro μου. Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για clean install? Πως μπορω νααντιγραψω τις φωτο μου γρηγορα απο το κινητο? Eyxaristv

• Επαναφορα unroot

Carpe_Diem_Rj - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Δεν θέλω να φαίνεται η συσκευή rooed. Θέλω να βλέπω cosmote tv go.

• Επαναφορα unroot

Μήνυμα

xtrv beta1 8.1 αυτή έχω... Πες τι πρέπει να κάνω ακριβός και από πού να κατεβάσω την Official. ευχαριστω

• Επαναφορα unroot

Μήνυμα

Γεια σας. Η συσκευή μου είναι rooted. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω ώστε να την επαναφέρω και να βάλω την τελευταία official stable rom .πως και από πού θα την βρω.

• Ενδιαφερομαι για αγορα του MI Mix απο που μπορω να το βρω σε καλη τιμη?

• Καλησπερα. Που μπορω να βρω το mi mix για αγορα σε καλη τιμη?

• Αλλαγή case

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν.... Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής λίγο μεγαλύτερης mi mix ,mi max αυτό που βλέπω είναι ότι οι οθόνες τους είναι σε ανάλυση πολύ χαμηλότερες. =============== Αυγ 1st 2017, 2:18am =============== Υπαρχει κάποιο μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη από το mi note pro και παρόμοια ποιοτητα οοθονης?

• Αλλαγή case

Μήνυμα

Καλημερα. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρυσάφι γύρω γύρω από την συσκευή. Έχει πεσει κάποιες φορές κάτω . Επίσης αν μπορεί να γίνει αλλαγή μπαταρίας. Ευχαριστώ

• θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχουμε δύο κάρτες στην συσκευή ...Η μία για τηλεφωνικές κλήσεις και η άλλη αποκλειστικά και μόνο ο για δεδομένα ..Αν ναι πως γίνεται να τραβάει data μόνο από την μία.

• Λιγο πιο αναλυτικα γιατι εχω ξεχασει εντελως πως το κανω... με τι θα την περασω στην συσκευη και πως μπαινω για να κανω Clear cache+dalvnik Και ποιο ειναι η τελευταιο stable εκδοση για το note pro να κατεβασω. Εχω περασμενο το twrp στην συσκευη τι πρεπε να κανω για να περασω την νεα ρομ Ευχαριστω

• Γεια χαρα. Πριν πολυ καιρο με ειχε βοηθησει καπιο μελος απο εδω και ξεκλειδωσα την συσκευη μου, περασα μια stable ελληνικη ρομ απο εδω. Τωρα επειδη εχω ξεχασει τα παντα πως γινοντε και επειδη αντιμετωπιζω διαφορα θεματακια με την μπαταρια και reboot θα ηθελα να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ απο εδω. Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει? Η ρομ που φοραω ειναι η MIUI by xiaomi miui.gr GTV 7.5 stable 7.5.4 .0 ( LXHCNDE)

• Εμενα στην ελληνικη ρομ δεν μου εμφανιζει το τελικο ς στο πληκτρολογιο...καμια λυση??

• Σε Mi Note Pro με την τελευταια stable ελληνικη ρομ εξακολουθω να μην εχω ειδοποιησεις στο viber στο email ... Πολλες απο τις ρυθμισεις του οδηγου σ εμενα δεν υπαρχουν. Ιδιαιτερα εεκει με την μπαταρια...

• Θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια το μελος geoanto555 που με την βοηθεια του καταφερα μετα απο αναβολες κτλπ να περασω την ελληνικη stable rom στην συσκευη μου. Εχω ομως καποια θεματακια ..οποιος μπορει να με βοηθεησει... Παρολο που εχω ενεργοποιημενα τα notification οταν μου στελνουν μυνηματα ας πουμε στο viber δεν τα λαμβανω γενινως οπως επισης και σε αλλες εφαρμογες ..facebook εμαιλ κτλπ.... πρεπει να ειναι ηδη ανοιχτη η εφαρμογη για να τα απρω..υπαρχει λυση γιαυτο?

• οκ σε μηνυμα εστειλα

• Φιλε μου δεν μπορςνα δω την συσκευησαν δισκο ωστε να βαλω την ρομ μεσα. Το συνδεω το βλεπει σαν unspecified κανω και usb stoeage mount αλλα δεν το βλεπω σαν δισκο...τι να κανω?

• Σ ευχαριστω γιλε μου. Αυτο που ειπες πριν αν ειναι το Leo τι εννοευσες? Πως το βλεπω αυτο?

• Τι εννοεις να ειναι το LEO? Το Μi note pro ειναι... Εβαλα το twrp αλλα εκανα μια μλκ και εκανα φορματ. Τωρα πως μπορω να περασω την ελληνικη ρομ μεσα ωστα να την κανω install? Και τι πρεπει να κανω για να εχω μια καθαρη εγκατασταση? Ευχαριστω