Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Γεια χαρα. Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω την συσκευη μου. Xiaomi mi note pro. Επειδη ειμαι καινουριος σ αυτα... θα ηθελα να βαλω την τελευταια stable ελληνικη ρομ . Μπορειτε να μου πειτε ποιον οδηγο να ακολουθησω και ποια ειναι η ρομ αυτη? Οταν περασα την κινεζινη για να μπω στο Mi account της συσκευης περιεργος τα δεδομενα μου δεν τα διαεγραψε. ...παρολα αυτα ολα τα αλλα ποηγαν οκ.

• Ακολουθησα την διαδικασία και δείχνει κλειδωμένο. Το stamped τι σημαίνει?

• Γεια χαρά.Ε χω κάνει αίτηση ξεκλειδωματος και μετά από 15 μέρες τπτ. Έχω στείλει μηνημα στο φόρουμ και απλά είδα ότι έχει γίνει stamped τι σημαίνει αυτό?

• Οι οδηγιες που υπαρχουν στο πρωτοι ποστ ισχυουν ολες 100%

• Γεια χαρα ειμαι κι εγω καινουριος . Θελω να περασω την ελληνικη ρομ. Ακολουθω μονο τον οφηγο στην πρωτη σελιδα? Φοραει η συσκευη andoid version 5.0.2 και ΜΙΘΙ 77.00.55.00.Ευχαριστω

• Μπαταρια

Carpe_Diem_Rj - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καταλαβα δε βγαζει καν ουτε μιση μερα .... τραγικο θα ελεγα....

• Μπαταρια

Μήνυμα

Γεια χαρα. Κατοχος της συσκευης εδω και 2 εβδομαδες τωρα. Θα ηθελα να μαθω ποσο σας κραταει η μπαταρια με μια φυσιολογικη χρηση. Η συσκευη εχει την μανισια ρομ προς το παρον οχι την ελληνικη απο εδω.

• Αν μου εξηγησεις λιγο γιατι δε γνωριζω καθολου απο αυτα....

• Πως βλεπω αν ειναι ?

• Νεα συσκευη με την εκδοση 7 στη συσκευη. Θελω να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ . Η διαδικασια που περιγραφεται στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος ισχυει η εχει αλλαξει κατι???

• mi note pro

Μήνυμα

Για να περασω ελληνικη εκδοση θελω αυτη τη στιγμη η συσκευη μου ηρθε με το 7. Τι χρειαζεται να κανω για να κανω καθαρη εγκατασταση το ελληνικο.

• mi note pro

Μήνυμα

`Μπορειτε να με βοηθεισετε στα αλλα 2 πραγματα που ρωταω πιο πανω?

• mi note pro

Μήνυμα

Ευχαριστω!! Ειχε μεσα αλλα δεν ταιριαζει απολυτα στην οθονη ειναι πιο μικρο.

• mi note pro

Μήνυμα

Γεια χαρα . Μολις απεκτησα κι εγω το mi note pro. Θα ηθελα βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ .Τωρα η συσκευη εχει το 7. Υπαρχει καποια ενοτητα για αξεσουαρ? Ψαχνω να παρω ενα temperated glass για την οθονη. Τελος υοαρχει live chat στο site ? Ευχαριστω