Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Γεια χαρα. Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω την συσκευη μου. Xiaomi mi note pro. Επειδη ειμαι καινουριος σ αυτα... θα ηθελα να βαλω την τελευταια stable ελληνικη ρομ . Μπορειτε να μου πειτε ποιον οδηγο να ακολουθησω και ποια ειναι η ρομ αυτη? Οταν περασα την κινεζινη για να μπω στο Mi account της συσκευης περιεργος τα δεδομενα μου δεν τα διαεγραψε. ...παρολα αυτα ολα τα αλλα ποηγαν οκ.
-
Μπαταρια
ΜήνυμαΚαταλαβα δε βγαζει καν ουτε μιση μερα .... τραγικο θα ελεγα....
-
Μπαταρια
ΜήνυμαΓεια χαρα. Κατοχος της συσκευης εδω και 2 εβδομαδες τωρα. Θα ηθελα να μαθω ποσο σας κραταει η μπαταρια με μια φυσιολογικη χρηση. Η συσκευη εχει την μανισια ρομ προς το παρον οχι την ελληνικη απο εδω.
-
mi note pro
ΜήνυμαΓια να περασω ελληνικη εκδοση θελω αυτη τη στιγμη η συσκευη μου ηρθε με το 7. Τι χρειαζεται να κανω για να κανω καθαρη εγκατασταση το ελληνικο.
-
mi note pro
Μήνυμα`Μπορειτε να με βοηθεισετε στα αλλα 2 πραγματα που ρωταω πιο πανω?
-
mi note pro
ΜήνυμαΕυχαριστω!! Ειχε μεσα αλλα δεν ταιριαζει απολυτα στην οθονη ειναι πιο μικρο.
-
mi note pro
ΜήνυμαΓεια χαρα . Μολις απεκτησα κι εγω το mi note pro. Θα ηθελα βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ .Τωρα η συσκευη εχει το 7. Υπαρχει καποια ενοτητα για αξεσουαρ? Ψαχνω να παρω ενα temperated glass για την οθονη. Τελος υοαρχει live chat στο site ? Ευχαριστω