Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΝαι δύσκολο αυτό να το κάνω έχω πολλά που δεν πρέπει να χάσω. Το miui 14 πότε έρχετε γιατί ακόμα δεν έχω πάρει κάτι. Θα κάνει και αναβάθμιση σε android 13?
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΞέρει κανείς γιατί ενώ δεν πατάω τίποτα στο κινητό ανάβει μόνος του συνέχεια ο φακός? Με αποτέλεσμα να ανάβει σε άσχετες στιγμές και να μένει ανοιχτός να ζεστάνετε το κινητό και να πέφτει η μπαταρία γρήγορα. Εχω βγάλει ότι ρύθμιση βρήκα μέσα που είχε σχέση με τον φακό από συντόμευση. Τι άλλο να κοιτάξω?
-
Xiaomi watch s1
Μήνυματην έκανε την αναβάθμιση και τώρα κάθε λεπτό κάνει από μόνο του αποσύνδεση χωρίς λόγο!!! Στρώνει αυτό με άλλη αναβάθμιση το έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα?
-
Xiaomi watch s1
ΜήνυμαΤα έκανα όλα αυτά αλλά πάλι τίποτα!
-
Xiaomi watch s1
Μήνυμακαλησπέρα μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν έχει το xiaomi watch s1 ? Μόλις το πήρα και έκανα την σύνδεση με το κινητό το redmi note 10 pro, μου ζητάει να κάνω την αναβάθμιση έχω προσπαθήσει πολλές φορές και με wifi και με δεδομένα αλλά εδώ την κάνει βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε και προσπαθήσω ξανά. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί το κάνει αυτό? Η μπαταρία είναι τέρμα φορτισμένη προσπάθησα και όταν ηταν στον φορτιστή να την κάνω.
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαοκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου!!
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαοκ πατησα διαγραφη επιλογη και περιμενω =============== Απρ 12th 2017, 6:49pm =============== το εκανα και τωρα λεει οτι εχω την miui 8 global 7.4.6 =============== Απρ 12th 2017, 6:58pm =============== δεν θα επρεπε να λεει Global Developer 8.3 ?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαοκ οποτε ακολουθω τα υπολοιπα τωρα =============== Απρ 12th 2017, 6:17pm =============== την εβαλα την φορτωσε και μου λεει οτι προκειται να επαναφερω την miui εκδοση global 7.4.6 που ειναι παλαιοτερη
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαστον φακελο download τον μεταφερει κανονικα στον φακελο download rom τιποτα μηπως φταιει ο φακελος?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυματο εχω τοση ωρα παντως δεν εχει μεταφερει τιποτα =============== Απρ 12th 2017, 5:30pm =============== κοιταξα απο τον εξερευνητη του κινητου και αυτον τον φακελο δεν τον βρισκω μεσα ενω απο το pc τον βγαζει προσπαθησα για δοκιμη να βαλω μια εικονα εκει μεσα ουτε αυτη την μεταφερει ενω σε αλλους φακελους κανει κανονικα μεταφορα αρχειων =============== Απρ 12th 2017, 5:43pm =============== να του κανω ενα hard reset? και να δοκιμασω μετα?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυματο εκανα και αυτο αλλαξα θυρες και τωρα το εχω σε θυρα usb 2.0 =============== Απρ 12th 2017, 5:11pm =============== μηπως να το ξεζιπαρω πρωτα και μετα να φτιαξω ενα φακελο με το ιδιο ονομα του αρχειου στον φακελο του κινητου και να τα περασω ενα ενα τα αρχεια εκει?
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμακατεβασα το zip αρχειο miui_HMNote4Global_7.4.6_e8798f4d8a_6.0 και παω να το βαλω στον φακελο που λεει ο οδηγος στον downloader rom και βγαζει το παραθυρο οτι γινεται η μεταφορα αλλα δεν το μεταφερει μενει σταθερα εκει ανοιχτο το παραθυρο χωρις να φορτωνει