Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 796.
-
ρε παιδια, πως αποθηκευουμε σελιδοδεικτες στην αρχικη οθονη του μαμα browser; οτι και να δοκιμασω, μου οτι αποθηκευτικε επιτυχως, αλλα δεν υπαρχει πουθενα. για mido λεμε.
-
μπορειτε ν ανεβασετε αυτο το fix να το περασω τωρα και το απογευμα κατεβαζω τη ρομ
-
εκανα 2 φορες δεν εφτιαξε. και δεν εχω backup επειδη σας εμπιστευομαι
-
παιδια sos μολις την περασα στο mido και δεν ανοιγει το wifi. ειμαι στη δουλεια και το χρειαζομαι. επισης στον μανισιο browser δεν αποθηκευονται, οι σελιδοδεικτες που επιλεγω, στην αρχικη οθονη του browser. ενω μου γραφει οτι αποθηκευτηκε, δεν αποθηκευεται. Παράθεση από MIUI_ART: “Σε αυτού του είδους τα προβλήματα θα χρειαστεί FR και ξανά flash την rom. ” νομιζω ειχατε βγαλει καποιο fix γι αυτο παλιοτερα
-
παιδια sos μολις την περασα στο mido και δεν ανοιγει το wifi. ειμαι στη δουλεια και το χρειαζομαι. επισης στον μανισιο browser δεν αποθηκευονται, οι σελιδοδεικτες που επιλεγω, στην αρχικη οθονη του browser. ενω μου γραφει οτι αποθηκευτηκε, δεν αποθηκευεται.
-
θα χρειαστει factory reset για να την περασουμε; ν αρχισουμε απο τωρα τα backup;
-
για το mido τιποτα βρε παιδια; λυπηθειτε μας. εχουμε να φλασαρουμε μηνες. αρχισαν ηδη τα στερητικα συνδρομα
-
για το αδικοχαμενο mido, εχουμε κανα νεο;
-
να ρωτησω ο ασχετος; τι αλλαγη πρεπει να κανουμε; ποια ρυθμιση να επιλεξω;
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “αν θελεις κανε τον κοπο να μου πεις να προσπαθησω. θα το ρουταρω σε λιγο. σ ευχαριστω. ” θα ριξεις το θεμα με τον root explorer στο: system/media/theme/default KAI μην ξεχασεις να φτιαξεις τα δικαιώματα σε 0644 μετα επανεκκίνησε την συσκευή και λογικα θα το δεις εγκατεστημενο! ” σ ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου, αλλα ειχα τη λυση μεσα στο σπιτι μου, αν δεις την προηγουμενη σελιδα θα καταλαβεις. ” τελικα βρηκα τη λυση στο…
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “αν θελεις κανε τον κοπο να μου πεις να προσπαθησω. θα το ρουταρω σε λιγο. σ ευχαριστω. ” θα ριξεις το θεμα με τον root explorer στο: system/media/theme/default KAI μην ξεχασεις να φτιαξεις τα δικαιώματα σε 0644 μετα επανεκκίνησε την συσκευή και λογικα θα το δεις εγκατεστημενο! ” σ ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου, αλλα ειχα τη λυση μεσα στο σπιτι μου, αν δεις την προηγουμενη σελιδα θα καταλαβεις.
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
Μήνυματελικα καταφερα και περασα τα θεματα της πρωτης σελιδας, με τη βοηθεια του γιου μου και της εφαρμογης Miui theme editor. ευχαριστω για τη βοηθεια και το ενδιαφερων.
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “μηπως θα μπορουσα απ το twrp να κανω κατι; να μεταφερω τα αρχεια με καταληξη. mtz σε καποιο φακελλο ωστε να εμφανιστουν στην εφαρμογη θεματα; λεω τωρα εγω ο ασχετος. ” Αν είναι Root το τηλ. να σου πω την διαδικασία και με τον root explorer να φτιάξεις και τα permitions ” αν θελεις κανε τον κοπο να μου πεις να προσπαθησω. θα το ρουταρω σε λιγο. σ ευχαριστω.
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “μπαα. τιποτα. μου βγαζει <null:Αδυναμια εισαγωγης> ” Με πια Rom εισαι? κατι παιζει... ” τελευταια xtrv dev. και στις 2 προηγουμενες μου το εκανε. οταν αλλαξε το source ειχα κανει format data. ” μηπως θα μπορουσα απ το twrp να κανω κατι; να μεταφερω τα αρχεια με καταληξη. mtz σε καποιο φακελλο ωστε να εμφανιστουν στην εφαρμογη θεματα; λεω τωρα εγω ο ασχετος.
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “μπαα. τιποτα. μου βγαζει <null:Αδυναμια εισαγωγης> ” Με πια Rom εισαι? κατι παιζει... ” τελευταια xtrv dev. και στις 2 προηγουμενες μου το εκανε. οταν αλλαξε το source ειχα κανει format data.
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gaiosgf: “εγω σε mido με xtrv dev δεν μπορω να κατεβασω θεματα απ την εφαρμογη, μου βγαζει συνεχεια <Αδυναμια ληψης:4000> εδω και 2-3 ρομ. τωρα κατεβασα αυτα της πρωτης σελιδας, αλλα δεν ξερω πως να τα εγκαταστησω. ξερει κανεις; ” Η ιδια διαδικασια οπως περιγραφω εδω: instal Miui Theme ” μπαα. τιποτα. μου βγαζει <null:Αδυναμια εισαγωγης>
-
V10 Themes
gaiosgf - - V10 Themes
Μήνυμαεγω σε mido με xtrv dev δεν μπορω να κατεβασω θεματα απ την εφαρμογη, μου βγαζει συνεχεια <Αδυναμια ληψης:4000> εδω και 2-3 ρομ. τωρα κατεβασα αυτα της πρωτης σελιδας, αλλα δεν ξερω πως να τα εγκαταστησω. ξερει κανεις;
-
στο δικο μου mido παντως, ολα καλα με την 8.12.20. κατεβασα και τον opera για δοκιμη και ανοιγει/δουλευει μια χαρα. με xtrv. επισης παρατηρησα οτι εδω και λιγο καιρο αργουν τα μηνυματα απο facebook, viber κτλ. και πριν λιγο μου ηρθε ειδοποιηση απο το φορουμ (με μαμα browser) για μια παραθεση του @MIUI_ART που εκανε στις 16 δεκεμβριου σε καποιο ποστ μου. αυτα.
-
εγω στο mido εξακολουθω να μην μπορω να κατεβασω θεματα εδω και 2-3 ρομ. μου βγαζει <Αδυναμια ληψης:4000.
-
Ειναι πολυ μπροστα τα παληκαρια μας. Εξ ου κι ο τιτλος. Σας ευχαριστουμε γι αλλη μια φορα.