Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 796.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το δοκιμασες και από fastboot ομως και εκεί είναι το περίεργο. ” το δοκιμασα με copy-paste απο την καρτα, γι αυτο μαλλον

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

τελικα ολα καλα. χθες το κατεβαζα και το αποθηκευα στην καρτα sd και ειχα προβλημα. πριν λιγο το κατεβασα και το αποθηκευσα στη μνημη του τηλεφωνου και μπηκε με τη μια. αρα κατι δεν παει καλα με την καρτα μνημης.

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να κατεβαζεις το σωστό αρχείο για το συγκεκριμένο κινητό. ” αυτο κατεβαζω twrp_mido_3.2.3-1_tools_8_blue

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

σορυ για την καθυστερηση. τωρα σχολασα. θα ξαναδοκιμασω το απογευμα. σ ευχαριστω που ασχοληθηκες.

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν δοκιμασες να κανεις φλας fastboot το "tools"και μετά boot? ” εννοειται. απλα μπαινει στη ρομ. μηπως φταιει που μετονομαζω το αρχειο για συντομια; αυριο λεω να το δοκιμασω χωρις να το μετονομασω. οχι οτι μου χρειαζεται σε κατι. ετσι, για να χω ν ασχολουμαι με κατι για να μην καπνιζω.

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gaiosgf: “τιποτις αλλο. ” Ποιο βάζεις και δεν μπαίνει? Όλα είναι δοκιμασμενα πάνω στο κινητό.Εκτός αν έχεις καμια ρομ περίεργη. ” εχω xtrv 8.10.25 με το δικο σου 3.2.2.κατεβαζω αυτο με τα tools και απο recovery κανω install κι ενω μου γραφει flash complete κανω reboot to recovery και με πεταει στην xtrv. απο κει και περα, recovery γιοκ. ουτε με κουμπια, ουτε power menu μπαινει σε recovery. μετα ξανα adb, flash το 3.2.2, μπαινω στο 3.2.2 ξαναφλασαρω αυτο με …

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

δεν καταλαβατε. δεν μπαινει ουτε χειροκινητα, ουτε με power menu, ουτε απο updater κανει επανεκκινηση σε recovery. recovery καπουτ. μονο fastboot και boot σε xtrv. τιποτις αλλο.

gaiosgf - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 το twrp +tools για το mido εχει κανα θεμα; το φλασαρω απο το twrp 3.2.2 κι ενω ολοκληρωνεται κανονικα το flash, κανω reboot στο recovery, μπουταρει στη ρομ και μενω χωρις recovery. 3 φορες το δοκιμασα και κανει το ιδιο. τις πταιει αραγες;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από alvin1983: “@gaiosgf από opera browser screenshot. ” ουτε ο οπερα τα φορτωνει απ οτι βλεπω. αν κανεις scroll down εχει κατι πινακες με γραφικα και δορυφορικες εικονες που δεν φορτωνουν. μηπως θελει flash player;κατεβασα 3 διαφορετικα απο play store αλλα δεν κανουν τιποτα. εχθες οταν εβαλα τη νεα ρομ ειχε ενα flash player αλλα ουτε εκεινο εκανε κατι και το εσβησα.

• παιδια μπορει καποιος να δοκιμασει ν ανοιξει αυτο το λινκ meteothes.gr Live! - Αρχική και να μου πει αν φορτωνουν οι πινακες με τα γραφικα κι αν οχι, τοτε τι χρειαζεται για να φορτωσουν; flash player ή κατι αλλο;σε ολες τις προηγουμενες ρομ μου ανοιγε κανονικα με το stock browser. απο χθες που εβαλα την 8.10.25 xtrv δεν φορτωνει στοmido.

• Παράθεση από gkalen: “ EDIT Το είπα και νωρίτερα .. Όσοι πέρασαν τη σημερινή ρομ σε συσκευές που είχαν global source μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να αναφέρετε αν κάνατε fr ή αν φλασαρατε από πάνω από τη προηγούμενη .. ” εγω στο mido την περασα αρχικα πανω απο την 8.10.11 και μολις ανοιξα το κινητο αρχισα ν ανοιγω εφαρμογες. στις περισσοτερες μου εβγαζε σφαλμα και δεν ανοιγαν, οποτε την ξαναπερασα με fr και τωρα παει σφαιρα. σας ευχαριστουμε.

• ποτε περιπου να αναμενουμε τις νεες ρομ; mido εδω.

• Magic WormHole

gaiosgf - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

με deep flash cable δεν γινεται;δοκιμασατε;

• Παράθεση από silouanos: “Καλημέρα. Χρειάστηκε να αλλάξω μια φορά την περιοχή/τοποθεσία του κινητού από Ελλάδα σε Ινδία και μετά πάλι σε Ελλάδα και μετά από αυτό άρχισε η μουσική να μου εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις. Γνωρίζει κάποιος πως μπορω να τις διακόψω; Ευχαριστώ.28efe3a6478cffaa36e37831b30aff6e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κρατας πατημενη την ειδοποιηση και θα σου βγαλει επιλογη για απενεργοποιηση.

• καλημερα παιδια, θα εχουμε σημερα καμμια ρομ να φλασαρουμε, να περασει η ωρα;

• σε ξεκλειδωτο mido με 8.10.18 αρωμα αν περασω απο πανω την 8.10.11 τι μπορει να γινει; θα περασει ή θα το παρω στο χερι;