Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Xiaomi redmi note 3

Spurosmaroula Ioannidh - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το αναγνωρίζει γιατί έβγαλε στο πρόγραμμα τα αρχεία κάτι φωτογραφιες που είχα τραβηξει Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο πρόγραμμα γράφει δεξια backups recovery kai update Sto update βγάζει flash r.flash

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Το miflash πως γινεται Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Οχι φιλέ Άκου κατέβασε στο pc se emena to mipc suite mporoume nato dokimasoume mazi βήμα βημα Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Γιώργο είσαι μεσα Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Εγώ είμαι ο Σπύρος Ιωαννίδης ποιος εισαι Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Τόση ωρα ειναι στο fastboot με το ανθρωπάκι δεν έχει προχωρήσει Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Αλεξανδρεια μένω ημαθιας Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Είναι σε άριστη κατασταση απλα ανοίγει δείχνει το λογότυπο mi.com kai μετα μια μαύρη οθόνη και πανω αριστερά η ωρα δείχνει την σιμ και την μπάρα της μπαταρίας Πατησα το volume dowh και το power button μπήκε σε fastboot έβγαλε το ανθρωπάκι πόση ωρα μένει έτσι? Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Το πήρα από χερι ο οποίος το πήρα από καταστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμενα θεσνικη Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα μια βοήθεια απο καποιον χθες πήρα ενα xiaomi redmi note 3 pro μπήκα να κάνω mi account μετα μέσω υπολογιστη γιατί με πετούσε παλι απο την αρχή το εκανα backup και εκεί που πήγε να φορτώσει τον launcer της xiaomi έμεινα μαύρη οθόνη ανοίγει κανονικά και μετα δείχνει μονο την ωρα και την μπαρα της μπαταρίας φορούσε την rom μάλλον την αγγλοκινεζικη miui 7 αμα μπορείς κανεις τι νακανω λογικά έχει μπει σε recovery mode Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kalhspera sthn omada uparxei kapoia unofissial rom gia android 5.1.1,gia xiaomi redmi note 4g me mia sim asmou steileis thn rom Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kalhspera na rwthsw eimai liges meres katoxos tou xiaomi redmi note 4g to kinhto foraei thn kinezikh miui v5 uparxei kapoios na mou steilei thn rom gia 4.4.4 h gia lolipop an exei bgei Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk