Παράθεση από Volosiros: “Καλησπέρα και καλως σας βρηκα.Ελπιζω να γράφω στη σωστή ενότητα και να μην εχει ξανασυζητηθεί το ίδιο θεμα. Σήμερα είδα στην μπάρα ειδοποιήσεων οτι ειναι διαθέσιμη η V8.5.3.0MBEMIED ενημέρωση.Παρακαλω τα φώτα σας αν την γνωρίζει κάποιος αυτήν την έκδοση και αν τελικά πρεπει να την κατεβάσω Redmi 4 prime.Ευχαριστώ ” Διάβασε λίγο πιο πάνω ....
Πολλές επανεκκινήσεις με την V9_XTRV_7.9.7 και έφαγε και ένα κόλλημα όπου χρειάστηκε να έχω πατημένο το power για 20 δευτερόλεπτα ετσι ωστε να ξεκινήσει και πάλι , τα περισσότερα ειναι οταν διαμορφώνεις τους φακέλους και την θέση των εικονιδίων (αλλαγή θέσης).Πατώντας πάνω στο ρολόι θέλει τον χρόνο του (μεγάλη καθυστέρηση) μέχρι να σε πάει στο ξυπνητήρι (δείχνει σαν να μην πιάνει και χρειάζεται να το πατήσεις 3-4 φορές και τότε ανοίγει αλλά 3-4 φορές) , βγάζει σε άσχετες στιγμές οτι κάποιες λειτ…
Παράθεση από George Kaggelaris: “@Lycaon φλάσαρε αυτό => MTP-FIXER-mido_helmiau.zip - Google Drive μέσω twrp, και θα λυθεί το πρόβλημά σου! ” Δούλεψε φίλε μου , σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας !!!!
Παράθεση από NasDriver: “Οι ίδιοι είναι, δεν υπάρχουν "ειδικοί" drivers για κάθε συσκευή. Σε άλλο υπολογιστή το έχεις δοκιμάσει να δεις εάν κάνει το ίδιο ? ” σε λιγο θα το δοκιμασω στο λαπτοπ και θα σου πω !
Παράθεση από NasDriver: “Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή, επιλέγεις την σύνδεση ΜΤΡ ? ” Ναι φίλε μου , με τα άλλα 2 κινητά που έχω δεν έχει κάποιο πρόβλημα και τα βλέπει κανονικά , αυτό με τπτ .....
Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά, ο οδηγός είναι αυτός ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και από το λινκ που έχει μέσα, κατεβάζεις μία από αυτές: ★ Redmi 4X Latest China Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 4X Latest China Stable Version Fastboot File Download ★ Redmi 4X Latest Global Developer Version Fastboot File Download ★ Redmi 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download Καλύτερα Global για αρχή ” Redmi 4X Latest Global Stable V…
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε τότε να περάσεις μία fastboot rom με το miflash και μείνε λίγες μέρες α δεις εάν κάνει τα ίδια ” μπορεις να μου πεις την διαδικασια και ποια να κατεβασω ? αν εχεις χρονο
Παράθεση από NasDriver: “Αν το έχεις πάρει από Ελλάδα, καλό θα είναι να το πας πίσω στο κατάστημα για έναν έλεγχο ” Ειναι απο gearbest .... στην αρχη επαιζε σωστα ξαφνικά εγινε αυτο
Παράθεση από NasDriver: “Η κάρτα sim ου έχεις μήπως είναι κομμένη με το χέρι ? Έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα να δεις εάν κάνει τα ίδια ? ” Ειναι καινουρια , εχω δοκιμάσει και με vodafone kai Wind αλλα τα ιδια ..... Τωρα εχει βρει σήμα , μολις κάνω επανεκκίνηση θα το χασει !
Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42083/
Το κινητό δεν βρίσκει το δίκτυο της cosmote ή το βρίσκει κάποιες φορές μετά από ώρα και το ξανακάνει ! Καμιά ιδέα ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42082/
Παράθεση από zt654: “ε ναι ότι σου λέει. ..........72 ώρες έτσι πάει! ” Οταν γινει το ξεκλείδωμα θα πρεπει να περασω china developer ή μπορώ να βάλω την δική μας αμέσως ?
Έχω κάνει τις ενεργειες που πρέπει αλλά οταν φτανω στο ξεκλείδωμα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41970/ Καμια ιδέα ??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41970/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41971/ Θέλω να περάσω την δική μας ΡΟΜ !!!
Παράθεση από demakhs: “Τοτε δες στο: γραμμή κατάστασης, διαχείριση ειδοποιήσεων, μηνύματα ... ” Δυστυχώς δεν έχει αυτό που θέλω ... κάπου το είχα βάλει παλιά αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ .... Ευχαριστώ πολύ !