Μπαίνοντας σήμερα το πρωί στο recovey για να περάσω την νέα Ρομ μου έβγαλε τις παρακάτω οθόνες ... Καμιά βοήθεια ? εχει τύχει σε καποιον ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33851/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33852/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33853/
Παράθεση από makis1024: “4596d79ef3f552ee9addb2f377a5d650.jpgΝαι βρε, δεύτερο τετράγωνο από δεξιά κάτω που είναι οι ρυθμίσεις, επιλέγεις την υδρόγειο ψηλά δεξιά και επιλέγεις Αγγλικά. dadde5d2d2d4f4fd6907215941b10244.jpg ” Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!
Παράθεση από makis1024: “Το γυρίζεις στα Αγγλικά, μπορεί να μην κράτησε την ρύθμιση για Αγγλικά επειδή το άλλαξε ο Γιώργος και έβαλε το twrp cofface zcx. Developer Κινέζος γιαυτό βγάζει default language τα Κινέζικα. ” Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση ?
Εχω το εξης πρόβλημα , κάθε φορά που πάω να περάσω την καινούργια ΡΟΜ το twrp μου βγαίνει στα κινέζικα .... καμια βοήθεια για αυτό ? Το TWRP ειναι αυτό που υπάρχει μεσα στο zip της ΡΟΜ
Παράθεση από GR-Macedon: “Redmi 4 prime ξεκλείδωτο με τη δική μας xtrv rom, στο άσχετο κλείνει και για να ανοίξει απαιτείται επίμονο πάτημα του power. Έχει γίνει καθαρισμός dalvik και cache και πάλι στο άσχετο το ξαναέκανε. Συμβαίνει και σε κανέναν αλλο; ” Και σε εμενα τις 2 τελευταίες μέρες έγινε ακριβώς το ίδιο !
Παράθεση από ivaitsis1974: “Τελικά μετά από μερικές φορές φλασαρίσματος του twrp κατάφερε να εκκινήσει. Άβυσσος η ψυχή του redmi 3s ☺️ Οπότε πέρασα κανονικά και την rom 6.12.29 ” Μπορείς να αναφέρεις τα βήματα που έκανες και δουλεψε ? =============== Δεκ 31st 2016, 1:03pm =============== Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με την εντολή για μόνιμη εγκατάσταση του TWRP = fastboot flash recovery recovery.img Όπου recovery.img το όνομα του TWRP που κάνεις …
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με την εντολή για μόνιμη εγκατάσταση του TWRP = fastboot flash recovery recovery.img Όπου recovery.img το όνομα του TWRP που κάνεις flash ” Το έκανα και αυτό αλλα το τηλ ξεκινάει κανονικα ή αν παταω το volume + με βγαζει στο κινεζικο recovery
Παράθεση από NasDriver: “Αφού δίνεις την εντολή εγκατάστασης του TWRP μετά πρέπει να κρατήσεις συνέχεια πατημένο το volume up και να κάνεις reboot, ώστε να μπει εκ νέου στο TWRP ” Και έτσι πάλι στο κινέζικο με βγάζει
και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω Ετσι μπήκα στο κινέζικο recovery το εβαλα στο fastboot οπως μου ειχες πει παλιά , κάνω εγκατάσταση το TWRP, δινω fastboot boot twrp.img και το τηλέφωνο απλώς ξεκινάει κανονικα χωρις να με βαλει στο twrp.
Το κινητό φοράει πλέον την Ρόμ μας , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Μάκη(makis1024) για την υπομονή που έδειξε και τις γνώσεις που μου πρόσφερε ώστε να τα καταφέρω.
Παράθεση από makis1024: “1.7 Giga είναι η σωστή, 1.1 Giga μου φαίνεται για recovery Rom εσύ όμως πας για fastboot Rom, πρόσεξέ το κατάληξη tgz ή tar. XTRV the Greek miui definition ” Ζιπ εχει καταληξη , θελω να περάσω οφισιαλ για να δω μετά πως θα ξεκλειδωσω , μπερδευτηκα τωρα ......
Παράθεση από makis1024: “MIUI官方网站 Αυτήν @Lycaon XTRV the Greek miui definition ” Ξεκίνησα και κανω update Mi suite αυτη Author: MIUI Official TeamVersion: V8.0.6.0.MBECNDG (MIUI8) Size: 1.1G ειναι σωστή ?
Επιτέλους έφτασε και το δικό μου , το κουστουμακι απο το τελωνείο 48 ευρω ..... Φοράει αυτη την Ρομ Πείτε μου σας παρακαλώ πια να κατεβάσω (ενα λινκ ) για να ξεκλειδώσω και να περάσω την δική μας ??? Το κινητό απο ομορφιά τα σπάει .......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26436/
Παράθεση από sidnick10: “Περιμενω το κινητο παιδιά απο vickmall me sg post. Σήμερα έβγαλε μήνυμα στο 17TRACK για άφιξη σε υεδ Θεσσαλονίκης. Μετα απο πολλές παραγγελίες τηλεφώνων μάλλον ηρθε η ωρα να πληρώσω τελωνείο!!! Εχει κανεις κάποια προηγούμενη εμπειρία; ” Και εμένα απο το Vickmall με SG Post ειναι στο τελωνείο απο 09/12/16 , για το ποσό μακαρι να ειναι τα 3 ευρώ που αναφέρει ο φίλος αλλιώς ειναι απο 40-70 ....
Παράθεση από makis1024: “Το δήλωσαν σαν home and garden, τελωνείο 40€-65€ ανάλογα με τα γούστα του τελώνη. Δεν κάνεις τίποτα αυτοί ράβουν το κουστούμι και σου στέλνουν τον λογαριασμό. XTRV the Greek miui definition ” Περαστικά μου......
Το κινητό ειναι τελωνείο .... παραγγελία απο vickmall με Shipping method: Select Shipping Method - SG Post -Registered Airmail και τους ειχα πει να το δηλώσουν σαν δώρο !!! Ξέρει κανεις πόσο θα πληρώσω ? Πρώτη φορά μου συμβαίνει και δεν ξέρω ούτε καν ποια ειναι η διαδικασία για να το παραλάβω , δεν εχω καποια ενημέρωση απο αυτούς ακομα , μονο απο το τρακινγκ ειδα πως ειναι τελωνείο.
Τον διάβασα τον οδηγό και αν δεν κάνω λάθος έτσι θα περάσω την Developer, για να συνεχίσω να ξεκλειδώσω και να εγκαταστήσω την δική μας θα κάνω όπως εδω ?
Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να να περάσω την ρομ μας απο την αρχή διότι το 3s με δυσκόλεψε παρα πολύ , Η δική μας ρομ αλλα και η developer που θα πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα που βρίσκονται ? Ο οδηγός ειναι ίδιος με το 3s ?