Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 425.
-
Παράθεση από bilis41: “οταν τερματίζει ή κλήση πάω να κλείσω το τηλ και ή οθόνη είναι μαύρη. Κλείνει όταν κλείσει ο αλλος το τηλ. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? ” Πας Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης & κωδικός και απενεργοποιείς την Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Κάποιες φορές με ενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία και καλυμμενο το πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης (όπως για παράδειγμα σε μία θήκη απλή,χωρίς μαγνητάκι aka Smart Wake),θα σου εμφανίζει μία ένδειξη όταν ξεκλειδώνεις τη συσκευή με μία προειδοποίηση μ…
-
Παράθεση από Nickkk: “θελω απλα να ειμαι σηγουρος οτι θα κραταει ανοιχτα τα app στο backround ” Μα γιατί να μη τα κρατάει;Επειδή έχει 2GB Ram; Μιά χαρά μνήμη είναι και δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Όταν για παράδειγμα παίζω San Andreas και ελαχιστοποιήσω το παιχνίδι,μπορώ να ξαναμπώ χωρίς να περιμένω να ξαναφορτώσει. Και προτού το αγοράσω είχα δει κάτι βιντεάκια στο youtube,όπου δεν κράταγε στη μνήμη τις εφαρμογές. Όταν το παρέλαβα όμως,διαπίστωσα οτι τίποτα τέτοιο δεν ίσχυε. Ίσως στις αρχές πο…
-
Κι εγώ χρησιμοποιούσα διάφορες συσκευές ενώ φόρτιζαν και το μόνο που συνέβη,ήταν να μην αντέχει η μπαταρία σε βάθος χρόνου. Ίσως είναι λίγο τραβηγμένο αυτό με την υπερθέρμανση αλλά όντως ζεματάει η συσκευή και καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση ενώ φορτίζει. Εξάλλου θέλει δύο ώρες για πλήρη φόρτιση. Από όταν πήρα το rn3p το αφήνω ήσυχο να φορτίσει και μετά το χρησιμοποιώ.Είναι ωραίο κινητό,μου αρέσει πολύ και θέλω να μου αντέξει!
-
Παράθεση από Alfie86: “Καλησπερα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή!Θα ήθελα μία βοήθεια στην αγορά κινητού από το εξωτερικό (πρώτη φορά θα κάνω) !Ξέρω ότι δεν είναι εδώ η σωστή τοποθέτηση του ερωτήματος αλλά δεν εβρισκα που αλλού να ρωτούσα!Παρακαλώ βαλτε το μήνυμα στο κατάλληλο τοπικ! ” Καλωσήρθες @Alfie86,κάνε μια αναζήτηση για αγορές από εξωτερικό στο search πάμω δεξιά,για να διαβάσεις γνώμες ή αναζήτησε το μοντέλο της συσκευής που θέλεις για να μεταφερθείς στα αντίστοιχα θέματα.
-
Παράθεση από Nickkk: “Γεία σας σκοπεύω να αγοράσω το Xiaomi Redmi note 3 pro την έκδωση των 2gb ram θα είθελα να μάθω αν το multitasking σε αυτο το κινιτό ειναι καλο καθώς θέλω να χρησιμοποιώ αρκετες εφαρμογες ανοιχτες στο backround ” Αυτή την έκδοση έχω και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητού.Με το καλό να παραλάβεις συνονόματε. Έχει γεμίσει το φόρουμ με Νικολάκηδες!
-
Παράθεση από ndlns: “Δηλαδή, αν ο φορτιστής έχει ίδια χαρακτηριστικά, ρεύμα εισόδου, εξόδου και ampere, πως θα γίνει κάτι; ” Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι. Αν χρησιμοποιείς τον εργοστασιακό φορτιστή,ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο να καεί η πλακέτα,να φουσκώσει η μπαταρία ή ακόμα και να γίνει λαμπάδα το κινητό. Παίζει ρόλο αν θα είναι καλός ο φορτιστής και όχι της πλάκας, αν το καλώδιο κάνει για τη φόρτιση (κάποιοι φόρτιζαν με καλώδιο για samsung και τους πήρε φωτιά την ώρα του ύπνου), παίζει ρόλο ακόμα …
-
Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Καλησπέρα κι ελπίζω να γράφω στο σωστό thread.. μιας και το rn3p έχει τη θύρα φόρτισης Όχι στο κέντρο, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κανένα charging dock και από που το πήρατε ” το καλυτερο ειναι να φορτιζεις με τον φορτιστη που υπηρχε στη συσκευασια...εχουν αναφερθει ατυχη περιστατικα με αλλους φορτιστες
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimanothirio: “ηλαδη δειχνει MI Logo μετα κλεινει, για ενα δευτερολεπτο το ξαναδειχνει και μετα τιποτα... ” Εκεί έχει κλειδώσει.. μπαίνεις όπως είσαι σε fastboot mode -ξεκλειδώνεις και εισαι οκ...Το θέμα είναι αυτό που σου πε ο Νίκος πιο πανω. =============== Δεκ 1st 2016, 1:41pm =============== Παράθεση από Nikos5150: “Ειναι λιγο περιπλοκο,αλλα γινεται. ” Το λες αλήθεια 'η μας τρολ-λάρεις; @demakhs πάρε θ'εση.. ” πηγαινε στην τελευταια σελιδα του θεματος λ…
-
Παράθεση από jimanothirio: “Λοιπον συνεχιζω εδω να ποσταρω στο σωστο τοπικ μην μπερδευομαστε...αυτο που γινεται δεν μπορω να το εξηγησω..κανω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια βηματα για την developer και ανοιγει μια χαρα..μολις κανω τα ιδια για την stable τρωω bootloop οπως σας ειπα στο αλλο θεμα..δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..αν προσπαθησω μεσω της developer με το updater να σεταρω την stable θα παιξει λετε; ” Stable=Lollipop Developer=Marshmallow.
-
root και developer rom
ΜήνυμαΑν πατήσεις αποσυνδεση στον λογαριασμο Mi και μετά αφαιρεση; Φτιαξε πρωτα εναν λογαριασμο για το αλλο ατομο και οταν του δωσεις την συσκευη,του δινεις κι ενα χαρτακι με τα στοιχεια του λογαριασμου για να εχει προσβαση στο mi account.
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Οταν παιζετε με τέτοια επικίνδυνα πραγματα θέλει λίγο προσοχή. Ευτυχώς τα xiaomi είναι ανθεκτικά. Εφόσον θέλετε να το κάνετε ετσι, τότε μετά το φλασαρισμα κανουνε επανεκκίνηση κατευθειαν σε recovery. Δηλαδή κρατάμε συνέχεια το volume up και το power μέχρι το τηλέφωνο βα κλείσει και να ξανανοίξει εμφανιζοντας το logo. Τοτε αφήνουμε και μπαίνει σε TWRP. Μόλις μπει κάνετε πάλι επανεκκίνηση σε recovery και οταν σας ζητήσει να το εγκαταστήσει μόνιμα επιλεγετε swipe(ναι). ” Κ…
-
Παράθεση από cotiric1981: “θα το δοκιμασω κ θα σας πω....αν καταλαβα καλα αποσυμπιεζω την fastboot rom και θα κανω την ανατικατασταση οπως ειπες!!! ” Ναι,θα την αποσυμπιέσεις και θα τη βάλεις σε έναν φάκελο(ονόμασε τον kenzo για ευκολία). Θα διαγράψεις μέσα απο τον φάκελο ''images'' το αρχείο recovery.img και μετά θα ρίξεις μέσα το twrp και θα το μετονομάσεις. Πιστεύω να έχεις το kenzo και όχι το kate,για να μην κατεβάσεις λάθος fastboot rom. Καλό φλασάρισμα και περιμένω να δω τι θα γίνει.
-
Παράθεση από Bodai: “Οι fastboot όχι, έχουν το stock recovery ” Είναι απλή η διαδικασία νομίζω για να έχει twrp μαζί με την εγκατάσταση μιας επίσημης fastboot rom. Πριν φλασάρει,διαγράφει το recovery.img στον φάκελο images και βάζει το twrp,το οποίο μετονομάζει σε recovery.img. Μετά ξεκινά να φλασάρει κανονικά. Ακούω γνώμες σχετικά με αυτό,επειδή το διάβασα στο xda χτες-προχτές και δε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.Ας δοκιμάσει κάποιος για να ξέρουμε οτι όντως γίνεται.