Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 654.
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν ήδη είναι γνωστά αυτά ή αν πρέπει να πάνε σε άλλο thread Μετά από ψάξιμο βρήκα κάποιες λύσεις σχετικά με δύο θεματάκια που απασχολούν τους κατόχους αυτού του κινητού τηλεφώνου και σκέφτηκα να τις μοιραστώ μήπως και βοηθήσουν κάποιους 1) πρόβλημα με ακούσια πατήματα στην οθόνη κατά την διάρκεια κλήσης (δεν μένει μαύρη η οθόνη κτλ). Αυτό οφείλεται στον (εικονικό) αισθητήρα εγγύτητας. Μια λύση εδώ: Call Proximity Sensor Fix και μια άλλη εδώ (Google translate): Κλείδωμα οθόνης από το πάτ…
-
Παράθεση από lakis13: “Έχω το redmi note 9s και με το που πέρασα την 12.5.1 global έχω τεράστιο θέμα με το WiFi συνεχής αποσυνδέσεις και όταν είναι συνδεδεμένο πάλι σέρνετε έχουν σπάσει τα νεύρα μου παιδιά SOS : ( ” Κανένα πρόβλημα εδώ. Όπως συνήθως καλό θα ήταν να έκανες καθαρή εγκατάσταση και προτιμότερο με fastboot ROM
-
Παράθεση από thanfun: “Να πω οτι αλλους φακελους πχ data δεν μπορω να δω (βλεπω ασυναρτησιες) και πάλι δεν μπορώ να κάνω backup ούτε σε sd card (error 255 βγαζει ) άλλο και τούτο πάλι, ε τι να πω ” το προβλημα μου λυθηκε με την τελυταια εκδοση [email protected] εδω Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll) build releases | OrangeFox Recovery Downloads (change log: Add support for MIUI 12.x Android 11 decryption) πλεον μπορω να κανω backup data (redmi note 9s, stock mi…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
thanfun - - Recoveries
Μήνυματο προβλημα μου λυθηκε με την τελυταια εκδοση [email protected] εδω Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll) build releases | OrangeFox Recovery Downloads (change log: Add support for MIUI 12.x Android 11 decryption) πλεον μπορω να κανω backup data (redmi note 9s, stock miui V12.0.2.0.RJWEUXM) ευχαριστω οπως και να 'χει
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Official eea rom είναι με google apps. Όχι με miui. ” Ναι το ξέρω τέτοια έχω και ρωτάω για την global αν ξέρεις
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από misko: “Είχες δίκιο λύθηκε το θέμα έτσι. Ευχαριστώ πολύ. ” Αν δοκιμάσεις να κάνεις backup data μέσω twrp γίνεται κανονικά? ή σου βγάζει κάποιο error? Επίσης μια άσχετη ερώτηση Η EEΑ miui rom (δηλαδή η official stock RJWEUXM) έχει εφαρμογες τηλεφώνου και μηνυμάτων Google, η global miui rom (δηλαδή η RJWMIXM) τι έχει? Έχει miui ή Google εφαρμογές τηλεφώνου και μηνυμάτων? Ρωτάω επειδή σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάω από EEΑ σε global
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η καινούρια τον πιθανόν να δημιουργεί κάποια κρυπτογραφημένη διαδρομή. Αν στήσω καινούριο twrp θα αποκλείσω όλο τον κεντρικο -κους φακελο-λους και θα είναι μια χαρά. ” να 'σαι καλα, εσυ ξερεις καλυτερα.. περιμενουμε λοιπον
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από sakisMIUI: “Kανε delete τον φακελλο data/extm sth TWRP reboot recovery και κανε το back up ! ” το εχω δοκιμασει ηδη αυτο και δοκιμασα μαλιστα να σβησω και αλλους φακελους στους οποιους κολλούσε (εσβηνα εναν και μετα σφαλμα σε αλλον κοκ, μαλλον ειναι αρκετοι φακελοι) αλλα οτι και να δοκιμασα εχω το ιδιο σφαλμα επισης δοκιμασα πολλα και διαφορα custom recovery παλια και νεοτερα αλλα σε ολα το ιδιο κατι μου διαφευγει
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και τα δύο twrp απ' ότι βλέπω δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν κάποια δεδομένα . Ίσως απλά να μην υπάρχει τρόπος και να πρέπει να αποκλειστούν από το backup. Για αυτό βέβαια χρειάζεται να στηθεί το twrp από την αρχή. Αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο οπότε κάνε μια αναζήτηση για το σφάλμα αυτό με τα αρχεία που σου λέει. ” Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και όχι παρακαλώ δεν θα ήθελα να ασχοληθείς φτιάχνοντας κάτι τέτοιο. Να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα μ…
-
thanfun - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλύτερα να βλέπαμε όλο το log. Έχεις dual apps στο κινητό; ” ευχαριστω για την απαντηση οχι δεν εχω dual apps οριστε 2 διαφορετικα logs να πω οτι εσβησα τον φακελο για τον οποιο στο log ελεγε οτι υπηρχε προβλημα αλλα μετα εβγαλε προβλημα σε αλλον και μετα σε αλλον...(αν καταλαβα καλα)
-
thanfun - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα, δοκιμασα απο εδω το τελευταιο twrp (αλλα και αλλα) αλλα δεν μπορώ να κάνω backup μου βγαζει error 255 το log βγαζει κατι τετοια (Hidden Content) εχει προβλημα με εναν φακελο που ομως δεν μπορω να δω μεσω twrp και μεσω miui βλεπω οτι μαλλον ειναι data/misc/recovery (αν μπορω να μαντεψω σωστα) Redmi Note 9S και MIUI V12.0.2.0.RJWEUXM
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “μπα τελικα μετα απο μια επανεκινηση παλι δεν βλεπω (Hidden Content)αυτη την φορα, αλλα παλι θελει μια ωρα) ” παρακαλω μια ερωτηση (Hidden Content)και αν φλασαρω rom παλι το τηλεφωο γινεται encrypted? ευχαριστω ” εψαχνα και τελικα κάτι βρηκαι και δεν ειναι απο τα παραπανω (τα οποία μερικές φορές είναι και επικίνδυνα ΠΡΟΣΟΧΗ), αλλα το εξης παρακατω συνδεσα το τηλεφωνο με το πισι σε fastboot και πηγα adb οπου ειχα βαλει το orange fox twrp recovery image…
-
Παράθεση από thanfun: “μπα τελικα μετα απο μια επανεκινηση παλι δεν βλεπω τιποτα στον εσωτερικο χωρο οταν ειμαι σε recovety mode orange fox (μεσα απο το miui φαινεται κανονικα), δεν ξερω τι κανω λαθος και τι φταιει (ισως πριν ειδα εσωτερικο χωρο μονο με την παλια fastboot rom android 10 και οχι με την νεα android 11, δεν θυμαμαι καλα πανω στην φουρια μου), εκανα παλι format data (εχοντας την android 11 rom) και κατευθειαν reboot σε recovery και εβλεπα εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο κανονικα (μονο τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μετά το Format Data, έκανες και πάλι Reboot στο TWRP και συνεχίζεις να μην βλέπεις τον εσωτερικό χώρο ? ” Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “ναι, βεβαια η αληθεια ειναι οτι πρωτα μπηκα στο miui και μετα εκανα reboot στο recovery ” τελικα εβαλα μια fastboot rom > wipe data > orange fox recovery μεσω adb και αμεσως ειδα τον εσωτερικο χωροτο στηνω παλι το τηλεφωνο ευχαριστω οπως και να χει ” μπα τελικα μετα απο μια επανεκινηση παλι δεν βλεπω τιποτα στον εσωτερικο …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanfun: “εκανα format data (μεσω του orange fox) αλλα παλι δεν βλεπω τον εσωτερικο χωρο, στηνω παλι το τηλεφωνο ” Μετά το Format Data, έκανες και πάλι Reboot στο TWRP και συνεχίζεις να μην βλέπεις τον εσωτερικό χώρο ? ” ναι, βεβαια η αληθεια ειναι οτι πρωτα μπηκα στο miui και μετα εκανα reboot στο recovery
-
Παράθεση από amavroudis: “Από όσα λες δεν αποκωδικοποιεί το twrp που έβαλες τη μνήμη. Μόνο με format data θα δεις, αλλά θα χάσεις τα πάντα. ” μπορεις να μου πεις καποιο twrp που να κανει την δουλεια? δοκιμασα και απο εδω απο το φορουμ αλλα τπτ εκανα format data (μεσω του orange fox) αλλα παλι δεν βλεπω τον εσωτερικο χωρο, στηνω παλι το τηλεφωνο εχω βαλει μεσω adb το recovery.img απο αυτο [email protected]_0
-
Παράθεση από thanfun: “εβαλα κι εγω την V12.0.2.0 RJWEUXM με Android 11 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με αυτην να εχω ενα λειτουργικο custom recovery και magisk οπως ειχα πριν, δοκιμασα διαφορα και orange fox κτλ αλλα δεν μπαινει το magisk και παντα βλεπω ασυναρτησιες στον εσωτερικο χωρο διοτι μαλλον ειναι encrypted. (δοκιμασα wipe data και factory reset) μια βοηθεια παρακαλω, υπαρχει λυση? ή θέλει format data? οπως διαβασα καπου, και αν αυτη ειναι η λυση υπαρχει καποια σοβαρη συνεπεια ασφαλει…