Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-654 από 654.

• καλημερα, οκ καλα παει αλλα εως τωρα ειδα οτι δεν μπορω να κανω mount τον αποθηκευτικο χωρο οταν ειμαι σε recovery twrp mode (μπορω κανονικα να κανω backup ολα τα partitions), δεν το βλεπω στο λαπτοπ και στη διαχειρηση φαινεται οπως η φωτο... ε και και δεν καταλαβα αν η καμερα ειναι το ιδιο με την προηγουμενη (κινεζικη) και εχει τις ιδιες δυνατοτητες (2η καμερα κτλ)

• Παράθεση από makis1024: “Σου απάντησα για το burn in στο μήνυμα 21. ” ωχ συγνωμη, με το αγχος κτλ δεν το προσεξα, ευχαριστω και παλι και καλη συνεχεια... (νομιζω πως τελικα ξεφυγα απο το θεμα του συγκεκριμενου thread ... τι να πω) συνεχιζω τον ελεγχο και ειμαι παρών εδω στην κοινοτητα....

• Παράθεση από makis1024: “Ναι ναι μια χαρά και με sideload , θα φλασάρεις κανονικά την xtrv. ” ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.. ανοιξε, κανω ρυθμισεις και ελεγχω....βλεπω πολυ ζεστη η συσκευη (ισως απο την διαδικασια) και οτι η καμερα δεν ειναι ιδια, δεν λειτουργει η 2η καμερα (κατι τετοιο διαβασα)? και αν θελεις να μου ειπες την γνωμη σου για το burn in στην οθονη...(συγνωμη αν σε επρειξα)

• Παράθεση από makis1024: “Ανοικτό βρε σε twrp , με vol+ και Power παρατεταμένο. ” ναι καταλαβα αλλα ουτε ανοιχτο σε recovery mode (twrp) το βλεπει... τωρα λοιπον ακολουθω την διαδικασια "Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)" και ειμαι στο 22%... κανω καλα? (θα δειξει, αλλα εσυ μαλλον ξερεις...) εδιτ οκ τελος, ανοιγει το τφ τελιτσες ... εδιτ 2 ανοιξε, κανω ρυθμισεις και ελεγχω....βλεπω πολυ ζεστη η συσκευη (ισως απο την διαδικασια) και οτι η καμερα δεν ειναι ιδ…

• Παράθεση από makis1024: “Πώς το βλέπεις το κινητό συνδεδεμένο με τον υπολογιστή στον device manager; ” δεν το βλεπει καθολου, με κλειστο τηλεφωνο ειναι σωστο αν φλασαρω με sp flash tool την κινεζικη αλλα οχι το recovery partition?

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about miui version να δούμε τι ρομ φοράς. Όσον αφορά την ρομ τώρα ,πιστεύω ο @geotzia που το έχει το Omega θα μας δώσει τα φώτα του και είναι και γνώστης... Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως η xtrv που είναι βασισμένη σε global portet από Nikel . Δες εδώ σχετικά... [Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας ! Ξεκινάς με Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Επιλέγεις mtk επεξε…

• Παράθεση από makis1024: “Ακόμα καλύτερα ,έχεις official China stable , ξεκλειδώνεις άμεσα... Στον οδηγό που σου έδωσα προσπενάς αυτό.. Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) ” οκ ευχαριστω, θα ξεκινησω σε λιγο και ο θεος βοηθος .... αλλα γι αυτο τι λες? "επισης θα ηθελα την γνωμη σου αν μπορεις για το εξης, οταν λειουργησε και ανοιξε παρατηρησα burn in σε καποια σημεια (κατι που δεν ηξερα και με στενοχωρεσε και παυει να ειναι ευκαιρια, αλλα την πατησα ας πουμε), τι λες γ…

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about miui version να δούμε τι ρομ φοράς. Όσον αφορά την ρομ τώρα ,πιστεύω ο @geotzia που το έχει το Omega θα μας δώσει τα φώτα του και είναι και γνώστης... Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως η xtrv που είναι βασισμένη σε global portet από Nikel . Δες εδώ σχετικά... [Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας ! ” οριστε το screenshot

• Παράθεση από makis1024: “Επίσης θα ήθελα να μας δώσεις ένα σύντομο ιστορικό του κινητού , πως ; έπεσε στα χέρια σου , ο προηγούμενος κάτοχος; στο έδωσε έτσι ; εάν το βρήκες κάπου και ο νόμιμος κάτοχός του δήλωσε ότι το έχασε στην αστυνομία , μπορεί με τα απαιτούμενα παραστατικά και το κουτί του κινητού να μπλοκάρει IMEI του κινητού στον πάροχό του, οπότε δεν μπορεί να κάνει κλήσεις το κινητό. ” καλημερα, φυσικα καλα κανεις και ρωτας σχετικα με την ιστορια αλλα και για την νομιμοτητα και πιθανο μ…

• οκ λοιπον ευχαριστω, αυριο από αυτό θα ξεκινησω και ανυπομονώ εως τοτε.. υγ ο firefox μου κανει κολπα και αναγκάζομαι να γραφω από edge

• οκ, θα σου πω αυριο, νομιζα πως θα ηταν καποιο κλασικο προβλημα αλλα μην σε παιδεύω άλλο τωρα με τις ερωτήσεις μου, καλο βραδυ

• πες μου περισσοτερα αν θες, μηπως εχασα καποιο modem partition (αν το λεω σωστα για xiaomi) και πρεπει να το φλασαρω? τι υποψιάζεσαι?

• ευχαριστω για την απαντηση, αυτή τη στιγμη δεν το εχω στα χερια μου αλλα αυριο πρωι θα το κανω και θα σου πω, να πω ότι πρωτη φορα ασχολούμαι με xiaomi και δεν ξερω πχ αυτό που λες τι είναι (είναι τεστ mode ok....), τι κανει και τι πρεπει να δω κτλ

• καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος εδω και χαιρετιζω τις προσπαθειες ολων σας για ολους μας και σας ευχαριστω εκ των προτερων… γραφω εδώ γιατι μοιαζει με το πρόβλημα μου και ειπα να μην ανοιγω άλλο θεμα.. πριν μερικες μερες επεσε στα χερια μου αυτο το τηλεφωνο απο αλλον και ηταν ας πουμε με ελληνοκιεζικη ρομ αλλα "κολλημενο", καπου αλλου διαβασα οτι για να το "ξεκολησω" πρεπει να φλασαρω την "omega_images_6.11.10_20161110.0000.00_6.0_cn_CUST_FIXED" κατι που εκανα και οκ και μετα φλασαρα την "omega_i…