Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Φωτεινότητα
ΜήνυμαΚαλησπερα Κάτοχος και εγώ του mi9 lite Το θέμα μου τωρα Πήρα το κινητό και με την μαμά ρομ φορτιζα το κινητό κάθε δεύτερο βραδυ περιπου Έβαλα την xtvr και πάω σχεδόν το ίδιο βράδυ για φόρτιση. Εχει τέτοια θέματα κάνεις???
-
Mi 9 lite Περαστηκε κανονικά αλλά...... Μείωση διάρκειας μπαταρίας Πιο αδύναμος ήχος κλήσεων στο ακουστικο
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
Μήνυμακαλησπερα κατοχος και εγω πλεων του ΜΙ9 lite θα σας πω τις εντυπωσεις μου μπας και βοηθησω κανεναν που θελει να το αγορασει. εχω την 128αρα εκδοση με μπλε χρωμα και προερχωμαι απο mi5 τα συν το κινητο απλα ειναι ΚΟΣΜΗΜΑ.ιδιως οταν το χτυπαει το φως πισω η οθονη ειναι απιστευτη με πολυ καλα μαυρα αν και ειχα ενδιασμους για τον sd710 το τηλεφωνο ανταποκρινετε γρηγορα χωρις κοληματα και κανενα lag στην ενναλαγη εφαρμογων ποιοτητα κλησεων παρα πολυ καλη μπαταρια παρα πολυ καλη χρονος φορτισης παρα π…
-
Παράθεση από amavroudis: “Πώς τη πέρασες; Έκανες factory reset; Παντα κανω. Σε οτι ρομ και να περασω σβησιμο ολα. Δεν ξερω για αλλους αλλα σε μενα ειχα θεμα με τις εφαρμογες. Ολες ηταμ της υπομονης. Πατούσες το εικονιδιο και για 10 δευτερα ασπρη οθονη. Για εναλλαγή εφαρμογών ουτε συζητηση. Εκανες τσιγαρο αν ηθελες να αλαξεις εφαρμογη Ιδιως στο playstore μπορει να επινεε και καφε μεχρι να ανοιξει ”
-
Σε mi5 gemini μπηκε αλλα....... Το τηλεφωνο σερνετε Οι εφαρμογες ανοιγουν με χρονοκαθυστεριση λες και είναι χρηματοκιβωτιο Ξανα πισω στην 10
-
mi5
Μήνυμακαλησπερα αφου παρατηρησα καποια μειωση σε αποδοση στο gemini ανακαλυψα οτι μετα τους 40 βαθμους ο 4ος πυρηνας απλα νεκρωνε τελειως. ακομα και σε απλη χρηση το τηλεφωνο λειτουργουσε αποκλειστικα με 3 πυρηνες 2μικρους και εναν μεγαλο στην αρχη νομιζα οτι ηταν θεμα κινητου αλλα εγκατεστησα μια ρομ απο xda aosp στην τυχη και ειδα οτι μονο με την miui ειχε αυτο το θεμα και ο kernel auditor και ο cpuz εβλεπαν 3 πυρηνες μετα απο ελαφρια χρηση του κινητου
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
karivasilis - - Mi Band
Μήνυμακαλησπερα και μπραβο για την καταπληκτικη δουλειά σας. ηθελα να ρωτησω οθονη για mi band 3 που στην θεση των βηματων να λεει το καιρο υπάρχει? δηλαδη συνδυασμός ωρας και καιρου
-
Δυο θεματακια Κατα την ληψη mail η sms κτλ η ειδοποίηση μεσω led δεν λειτουργει. Οταν κλεινης το wifi στην μπαρα δειχνη το εικονιδιο του 4g αλλα δεν έχει συνδεση παρα μονο το εικονιδιο
-
Mi band 3 αποσυνδεεται
karivasilis - - Mi Band
ΜήνυμαΚαι εγώ το παθαίνω με mi5 Άκρη δεν εβγαλα
-
αποσυνδεσεις
karivasilis - - Mi Band
Μήνυμακαλημερα πηρα στην κατοχη μου ενα mi band 3 και εχω ενα προβλημα. συχνα αποσυνδεετε και εμφανιζει το σημα του bluetooth Το πρόβλημα εμφανίζετε όταν απομακρύνω το κινητό πάνω από 1 μετρο από όσο κατάλαβα και δοκιμές που εκανα Θέμα της ρομ του κινητού? Η του mi band 3? Συμβαίνει σε άλλους αυτό? Έχω ενα mi5
-
Καλη τυχη σε ολους
-
Miracast
ΜήνυμαΣε gemini 9.5.2 δεν δουλευει το μιρακαστ
-
Miracast
ΜήνυμαΕνα θεμα με το miracast στην 9.5.2 Δεν μπορει να συνδεθει με την tv ευκολα. Και αν συνδεθει οτι βιντεο και να παιξεις απλα κολλαει παρα πολυ Ασχετα αυτο λειπη και η συντόμευση απο την μπαρα επανω
-
Αυτο το bootanimation ετυχε και σε μενα παιδια. Το πετυχα μια φορα
-
mi5 συνδεωμαι στο ασυρματο απλα δεν μπορω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο στην αρχικη εγκατασταση προφανως δεν εχω περνω και δεν δεχωμαι πακετα πισω στην stable
-
Παράθεση από tteo70: “Σε ΜΙ5 η ARΩMA 8.5.10 δείχνει ανάποδα στην selfie κάμερα ακόμα και μετά από fr. Κάποια πρόταση? ” Πήγαινέ στο αρχειο /system/etc/camera/msm8996_camera.xml Θα δεις 2 τιμές στο front camera 360 η αν πέρασες το fix 270 Θα έχεις η 360 η 270 λοιπων Θα τις κάνεις 90 και τις δυο Κάνε επανεκκίνηση και πες μου. Προσοχή Τι τιμές μόνο στο front camera όχι στην πισω Δες το δικό μου g9yoYYp.png
-
Παράθεση από xtolicc: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από karivasilis: “χαθηκα λιγο καθως νεος στα xiaomi πια η διαφορα με αυτην παιδια? αυτο με τα νουμερα με εχει μπερδεψει αρκετα ” Η 8.5.3/10 είναι η τελευταία Version ενώ η 8.4.19 είναι η προηγούμενη.Και οι 2 είναι Developer ROM (Δοκιμαστικές/Beta) και βγαίνουν συνήθως κάθε Παρασκευή. Η άλλη κατηγορία ROM είναι η Stable/Σταθερές που βγαίνουν κάθε 1-2 μήνες... ” μα πως γινεται να ειναι στην ουσια το ιδιο , απλα η μια να ειναι πιο "φρεσκια" ,α…
-
ενα σοβαρο θεματακι στην μεταδοση οθονης(miracast) στα πρωτα 15 λεπτα το τηλεφωνο εχει αναψει.στο 20λεπτο το σταματησα
-
Λοιπων. Ακούστε κουφό. Το τηλέφωνο από αναμονή μπήκε σε recovery μόνο του και όταν έκανα επανεκκίνηση η αρχική οθόνη η κεντρική είχε εξαφανιστεί.
-
Ένα δύο θεματακια στο gemini Πρώτον μετά από την επιλογή του superuser δεν υπάρχει root.επρεπε να φλασαρω χειροκίνητα το supersu Έβαλα το κλασσικό boot animation αλλά το τηλέφωνο μάλλον δεν το ήθελε και έβαλε το άλλο. Στα ασύρματα δίκτυα μέσω της μπάρας εμφανίζει τα δυκτιο όποτε θέλει.συνηθως είναι κενά.πρεπει να μπω στις κανονικές ρυθμίσεις να αλλάξω δυκτιο. Η κάμερα ήθελε το fix ήταν ανάποδα. Αμελητέα προβληματακια Για μένα ίσως πρέπει να ξαναμπούν οι ρυθμίσεις του πάνελ 5x5 κτλ καθώς κάθε χρή…