Οκ το ανεστησα μόλις με edl miflash se off cn dev rom..αύριο πρέπει να δούμε πάλι τον οδηγό πρώτη φορά γιατί τα κανα μαντάρα ...σαν newbie καλά τα πήγα στο τέλος. Πολύ σκληρός για να τα παρατήσω.
Το κινητο μου ήρθε με off cn dev rom mm v8 και ήθελα τη stable lp. Ακολούθησα κατα γράμμα τον οδηγό πρώτη φορά κενζο και δεν με άφηνε να κάνω wipe. Είναι φυσιολογικό το κινητο να δείχνει σβηστό; Δουλεύει στο background?
Καλησπέρα παιδιά, Σε δυο μερουλες οι Κινέζοι μου επέστρεψαν να ξεκλείδωσω το bootloader ωστόσο από vickmall μετά από 3 εργάσιμες δεν έχω λάβει ship email..Τεσπα αυτό που θέλω να ρωτήσω έιναι αν έκανα βλακεία και δεν αγόρασα αυτό με την 800άρα lte b20 μπάντα το international.Έιμαι συνδρομητής cosmote και ίσως Vodafone στο μέλλον. Λέτε να έχω πρόβλημα;
Όταν με το κάλo κάνω unlock το bootloader θα μπορέσω να βάλω την - RedMi Note 3 Pro (Kenzo) => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip Η επειδή θα μου έρθει με official Chinese developer πρέπει να πάω στην αντίστοιχη ελληνική developer?και αν βάλω stable ελληνική θα μου κλειδώσει το bootloader και θα χρειαστεί να πάω σε official developer / unlock bootloader και έπειτα σε ελληνική developer rom αν θελήσω ξανά αλλαγή; Αν έχω καταλάβει σωστά παραγγέλνουμε το κινητό με official developer ώ…