Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 569.

• RE:

echaosad - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Simos 1980: “Καλημερα παιζει μονο racing παιδικά,θελει μονο τον σταυρό αρα θεωρώ οτι δεν θα εχει προβλημα. Ευχαριστώ και παλι για την βοηθεια.” Δεν γνωρίζω. Αν έχεις κάποιο παιχνίδι που θες να δοκιμάσω πεσμου τον τίτλο να σου πω σίγουρα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά το αναγνώρισε σαν συσκευή το χειριστήριο του ps4. Παιχνίδι δεν έπαιξα γιατί δεν έχω κάποιο κατεβασμένο. Όμως φαίνεται να λειτουργεί στο μενού του box. Αν θες να δοκιμάσω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, γράψε μου τον τίτλο να το κατεβάσω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Simos 1980: “Ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες. Αν έχεις λίγο χρονο και κανεις την δοκιμή με το χειριστηριο του ps4 θα με βοηθούσε πολυ.” Όταν το παραλάβω θα σου πω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Simos 1980: “Καλημέρα σ ολους Μπορειτε να μου προτείνετε ένα φτηνο χειριστήριο game pad - controller ( και εσυρματο δεν με ενοχλει) για παιχνίδια και ενα πληκτρολόγιο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” Πληκτρολόγιο θα σου προτεινω το Κ380 της Logitech. Δεν θυμάμαι τιμή αλλά είναι Bluetooth και μπορείς να συνδέσεις 3 συσκευές. Χειριστήριο δεν Γνωρίζω. Εγώ παρήγγειλα ένα χειριστήριο ps4 να το δοκιμάσω στον υπολογιστή μου και εφόσον είναι Bluetooth θα δω αν δουλεύει και με το boxaki Στάλθη…

• Παίδες αν θέλετε μια καλή θήκη για το τηλεκοντρόλ σας προτείνω αυτή aliexpress.com/item/3296651333…042311.0.0.27424c4deAYPE9 Είναι λίγο ακριβή αλλά πιστεύω αξίζει.Πολύ ποιοτική

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Gyiama: “καλημερα, καινουργιος στην παρεα και εντελως ασχετος. εχθες πηρα το συγκεκριμένο boxακι και μπορω να πω οτι σε πρωτη εντυπωση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. εκανα το update κατευθειαν με βαση τον οδηγο που εχει ανεβει σε αλλο post και ολα πηγαν μια χαρα εκτος απ τα ελληνικα στο πληκτρολογιο το οποιο διορθώθηκε με την εξτρα εφαρμογη πληκτρολογιου που κατεβασα. τα ερωτηματατα μου τωρα ειναι τα εξης: 1: εχθες εβαλα μια ταινια στο netflix και νομιζω οτι η εικονα του δεν ειναι …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από topmar: “Καλημέρα παιδιά, σήμερα από το πρωί που άνοιξα το Box για Netflix, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο, έρχεται για κάνα 2-3" και μετά τίποτα. Το ίδιο κάνει και στο YouTube, εικόνα οκ αλλά ήχος γιοκ.... Δοκίμασα άλλο WiFi, τα ίδια.... Κούμπωσα αντάπτορα στη θύρα USB που έβγαλε θύρα ethernet, κούμπωσα καλώδιο από το modem για καλύτερη σύνδεση, πάλι τα ίδια.... Restart το box, πάλι τα ίδια.... Καμιά ιδέα; Είναι θέμα ίντερνετ; Παίζουν ήδη 5 κινητά με WiFi ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα την ίδι…

• RE:

echaosad - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Και το mi 2s αρχαίο είναι. Σίγουρα 5ετιας και βάλε. Τι μας λες Αλμπέρτο;” Μάλλον ξέχασε να πατήσει το κουμπί αποστολή καμία 7ετια, αν σκεφτείς ότι το mi2s είναι κινητό του 2013. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε miui 11, ότι το γραφικό σχέδιο στην φόρτιση, δεν βγάζει πλέον την ένδειξη Turbo Charge όταν το φορτίζω με quick charge 4. Δυστυχώς δεν έχω κάποια συσκευή usb ώστε να μετρήσω αν όντως φορτιζει με quick charge 4 ή 3. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έσκασε νέα αναβάθμιση στο poco. Γύρισα Ινδία και την κατεβάζω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε μου αν μετράς την ταχύτητα με το analiti να ξέρεις ότι δεν είναι έμπιστο. Εμένα η ταχύτητα μου δεν ξεπερνάει τα 11mbps παρολαυτα μου δείχνει 15. 01023736e7ee80fdb8147b33f00bbf5e.jpg69bf94b787d089252a7837c33fbecbd0.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά δουλεύει σε κανέναν το Cosmote TV go? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετα από σχεδόν 1 χρόνο και κάτι έβλεπα ότι άρχισε να αργεί. πχ πατούσα την ένταση και έφευγε το εικονίδιο της έντασης μετά από ώρα ή και καθόλου. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έστρωσε. Πιστεύω ότι μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο χρειαζετε μια επαναφορά για να "φρεσκάρετε" το σύστημα. Όσο να ναι, ύστερα από πολλά σβήσε γράψε από θέμα εγκατάστασης/απεγκαταστασης εφαρμογών και αρχείων, όλο και μένουν κατάλοιπα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrispsil: “Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος της συσκευής εδω και 3 μηνες και έχω πολλά παράπονα για να είμαι ειλικρινής.Κανένα από αυτά όμως δεν με σταμάτησε από το να το χρησιμοποιήσω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως το YouTube με πετάει σφάλμα και δε με αφήνει να δω κανενα βίντεο. Μόλις πάω στις εφαρμογές καθαρίσω τη μνήμη και κάνω reset την εφαρμογή διορθώνεται,μέχρι να χρειαστεί να μου βγάλει άλλη διαφήμιση και να ξανακολλησει το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει; μέχρι χθες λειτουργο…

• Mi Band 4

echaosad - - Mi Band

Μήνυμα

Η φωτεινότητα ρυθμίζετε από το μενού του band Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από XStergios: “Παιδιά καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για remote control χρησιμοποιητε κάποια εφαρμογή;” Δεν έχει το pocophone υπέρυθρες. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πω ρε φίλε. 120 up & down.? Ούτε στο όνειρο μου δεν θα δω τέτοια ταχύτητα. Νομίζω ότι με ένα router με wifi ac θα πιάσεις μεγαλύτερη ταχύτητα από τον αντάπτορα. Εάν φυσικά το router ειναι κοντά στο boxaki. Αλλά και πάλι είναι υποθετικό. Όσον αφορά το Netflix δεν γνωρίζω να στο απαντήσω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ όλο και ποιο συχνά κολλήματα του κινητού. Ένας φίλος μου επίσης έχει αρκετά κολλήματα μετά την αναβάθμιση. Σε μένα έχει 4-5 μέρες. Και οι δύο φοράμε την official rom. Παρατήρησε κανείς κάτι αντίστοιχο? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από Peris_G4: “Μπορούμε να πούμε εδώ μαγαζί ή θεωρείται διαφήμιση;” Είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια ή απλά το πουλάει για γνήσια? Έχω πάρει στο παρελθόν "γνήσια" μπαταρία που και οπτικά δεν το καταλάβαινες αλλά στην χρήση ήταν χειρότερη από την 2 ετών εργοστασιακή μπαταρία που φορούσε το κινητό μου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Να θέσω ένα ερώτημα. Γνωρίζει κάποιος που θα βρούμε Γνήσια μπαταρία για το Poco? Επιμένω στο γνήσια γιατί κατά καιρούς έχω δοκιμάσει αρκετές μπαταρίες στο mi 5 που είχα αλλά καμία δεν ήταν σαν την γνήσια που φορούσε από μαμά. Ήρθα και σε επικοινωνία με την infoquest, αλλά μου είπαν ότι δεν εμπορεύονται ανταλλακτικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk