Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 569.
-
Παιδιά όσοι έχετε Miui 11 στο κινητό σας, οπότε έχετε και πρόβλημα με το Cast, στείλτε μια αναφορά στην xiaomi από το κινητό σας ώστε να υπάρξουν πιθανότητες διόρθωσης σε μελλοντικό update Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@loulis αντί για usb δεν δοκιμάζεις Bluetooth? Έχω πάνω ήδη συνδεμένο πληκτρολόγιο Bluetooth και mouse Bluetooth και συμπεριφερετε άψογα. Μάλιστα με την προηγούμενη έκδοση Android το ποντίκι ενώ ήταν συνδεμένο, δεν εμφάνιζε πουθενά τον κέρσορα, ενώ με το update σε Android 9 έχω κανονικά ποντίκι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasc4: “εμενα δουλευει κανονικα απο xiaomi με lollipop στο mi s με cast” Λογικά είσαι με miui 10 και κάτω. Το miui 11 έχει το πρόβλημα στο cast Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το Cast δουλεύει άψογα στο mi box s Το πρόβλημα βρίσκεται στην miui 11. Έχω το pocophone με miui 11 και μόνο το YouTube μπορώ να κάνω cast από το cast του YouTube. Έχω και ένα Mi 5 με miui 10 και το cast δουλεύει άψογα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχει κανένας usb tv tuner να δοκιμάσει αν δουλεύει στο boxaki? Έχω δει βίντεο στο YouTube που κάποιος το έχει καταφέρει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο pocophone μέχρι την Miui 10 μπορούσα να κάνω cast όλη την οθόνη του κινητού μέσω της επιλογής ασύρματης μετάδοσης που έχει. Με miui 11 δεν μπορώ να κάνω μετάδοση . Μόνο το YouTube μέσα από το YouTube. Τώρα δε γνωρίζω τι κινητό έχεις και τι λειτουργίες έχει το κινητό σου. Κανονικά θα μπορούσαμε να κάνουμε μετάδοση όλη την οθόνη του κινητού Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην δική μου περίπτωση μόνο το Chromecast δεν λειτούργησε στην αρχή αλλά με την διαγραφή των δεδομένων Chromecast επανήλθε. Το μικρόφωνο λειτουργεί άψογα. Να σημειώσω ότι κανένα μήνα πριν την αναβάθμιση το είχα κάνει factory reset, και ίσως παίζει και αυτό ρόλο που όλα κύλισαν ομαλά στην περίπτωση μου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Έχει πάρει το Android 9 επίσημα ή όχι ακόμα? Beta ξέρω ότι υπάρχει.. Εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει πάντως.. ” Πήρε επίσημα και δουλεύει μια χαρά ως τώρα
-
Επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου ότι με την αναβάθμιση σε Android 9 δεν δουλεύει το Chromecast όμως με τον τρόπο που έγραψε ο φίλος @soupis88 λύνετε πολύ απλά. Δεν χρειάζεται εργοστασιακή επαναφορά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από John's: “Η μόνη λύση για να μην έχουμε προβλήματα με το mi box s είναι να το αποδυνδεσουμε απο την τηλεόραση μας να ανοίξουμε τον κάδο σκουπιδιών και να το πετάξουμε!!! Όπως και έκανα εγώ, έχασα ατελείωτες ώρες διαβάζοντας σε όλο το ίντερνετ τι πρέπει να κανω για να δουλέψει σωστά τσάμπα ο χρόνος μου για μια άχρηστη συσκευή που κολλάει παντού και είναι πιο αργή και απο τον θάνατο τσάμπα τα λεφτά πραγματικά δεν κάνει για τίποτα ούτε για Netflix, αγόρασα το Amazon fire stick 4k και ηρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Όλες.αυτες οι εφαρμογές είναι αντίθετες με τη προστασία των προσωπικών δεδομένων στην ΕΕ και δεν θα λειτουργήσουν με την official global / ee rom. Θέλει custom rom.” Πότε ξεκίνησε αυτό με τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Εγώ με pocophone και official stable τις έχω κανονικά. Δηλαδή από δω και πέρα ότι συσκευή xiaomi θα κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη θα λείπουν αυτές οι εφαρμογές και θα φοράνε τις Google? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk