Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 569.
-
Παράθεση από Stavros_P: “Καλημέρα σας, Μου έχει συμβεί 2 φορές έως σήμερα τους τελευταίους μήνες το να με καλούν και να τους δείχνει ότι το κινητό είναι απενεργοποιημένο ενώ είναι ανοιχτό κανονικά, παράλληλα μου έρχεται και μήνυμα ότι με κάλεσε κάποιος. Τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Η συσκευή είναι Ελληνική, από infoquest, απείραχτη. Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε μένα συμβαίνει αυτό άλ…
-
Το κινητό σου μπορεί να συνδεθεί με το extenter? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάρκα και μοντέλο του WiFi extenter θα ήθελα. Όχι του box. Αποτι καταλαβαίνω το extender περνει ασύρματα το σήμα και το δίνει μέσω ethernet. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Efisemi: “Καλησπέρα σας.πηρα κι εγώ το mi box s αλλα παιδιά θέλω βοήθεια...ενώ έχω wifi extender και δουλεύει μια χαρα(βλέπε nova on demand),to mi box δεν το βλέπει καθόλου!δοκίμασα να το συνδέσω με Wps αλλά πάλι τίποτα.αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,θα χαρώ πολύ (να πω ότι δεν πήγαν κ τα χρήματα μου για πέταμα)αν είναι για ρύθμιση ρούτερ παρακαλώ για συγκεκριμένες οδηγίες,γιατί δεν είμαι τοσο προχωρημένη... thanks guys! ” Ποιο Wifi Extenter Έχεις (Μάρκα και Μοντέλο)? Γράφεις ο τι με…
-
Μήπως έχει να κάνει με το πρόθεμα μπροστά από τον αριθμό. Παλιά στα xiaomi έπρεπε να αποθηκεύεις τον αριθμό με το +30 μπροστά. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πλέον αλλά προσωπικά έχω πάρει αυτή τη συνήθεια από παλιά και αποθηκεύω όλους τους αριθμούς με το πρόθεμα μπροστά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Εμένα στο κινέζικο το μενού είναι κανονικά στα ελληνικά και μόνιμο. Δεν αλλάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με official mi fit? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν φταίει το Router σου η το Βοχ! Σίγουρα όμως από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις να το ψάχνεις. Αν μπορείς να βρεις ένα router με 5ghz κανενός φίλου σου να δοκιμάσεις για αρχή! Θα σε συμβούλευα να αλλάξεις το router σου αν έχεις να διαθέσεις 25 -50 ευρώ, όχι μόνο για το Box αλλά γενικά για όλες τις συσκευές που συνδέονται με το ίντερνετ Έχοντας δοκιμάσει κάποια router αλλά kai modem router μπορώ να πω ότι τα router της Xiaomi είναι αρκετά καλά για την δουλειά που το …
-
Σχετικά με την γρήγορη Φόρτιση ήθελα να σας εκφράσω μια σκέψη που έχω εδώ και καιρό. Λογικά με τόση τεχνολογία που έχουν τα κινητά μας, θα μπορούσε να υπάρχει η μια ένδειξη στο κινητό μας που να μας ενημερώνει με τι φορτίζουμε το κινητό μας (πχ. qc2, qc3, qc4, qc4+ ) ώστε να ξέρουμε και οι φορτιστές αλλά και τα καλώδια που χρησιμοποιουμε τι πρότυπα έχουν στην πραγματικοτητα.
-
Παράθεση από tassosmer: “Βγήκε αλλά για την ώρα αφορά τους pilots, δοκιμαστές στην ουσία... Μόλις τελειώσει αυτούς θα πάρουμε σειρά οι υπόλοιποι. Edit: Την περνάω μέσω recovery και θα σας πω. Edit 2: Την πέρασα και είναι μια χαρά. Όλα λειτουργούν άψογα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέσω recovery πως την περνάμε? Λογικά δεν εννοείς twpr. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk