Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 297.
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από mAthosalas: “Για την συσκευη HM Note 1W ποια stable ROM εγκαθιστω;Τωρα τρεχει με Android 4.2.2 JDQ39 και MIUI Stable 40- GTV 5.2.10...απο τον Φεβρουαριο του 2015... Με ποιο τροπο πρεπει να προχωρησω σε αναβαθμιση παιδια; ” Πες μου το κωδικό όνομα της συσκευής σου και θα σου πω τι και πως... σ.σ. Εάν δεν κάνω λάθος εδώ είσαι... Και μίας και είναι τόσο παλιά ρομ το factory reset είναι μονόδρομος... ” HM Note 1W
-
Για την συσκευη HM Note 1W ποια stable ROM εγκαθιστω;Τωρα τρεχει με Android 4.2.2 JDQ39 και MIUI Stable 40- GTV 5.2.10...απο τον Φεβρουαριο του 2015... Με ποιο τροπο πρεπει να προχωρησω σε αναβαθμιση παιδια;
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από mAthosalas: “Ενα θεματακι που παρατηρω με το Mi4-δεν ξερω αν το εχουν κι αλλοι με ιδια συσκευη...-ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης σε εισερχομενες κλησεις. pinch.png Οταν συμβαινει αυτο,το μεγαφωνο της συσκευης λειτουργει κανονικα(το τσεκαρω με μουσικη ή βιντεο και λειτουργει).Επισης εαν εκεινη τη στιγμη,συνδεσω bluetooth ακουστικο ο ηχος ηχει κανονικα και στο ακουστικο και στο ηχειο της συσκευης. Εχω ελεγξει ολες τις ρυθμισεις ηχου στις εισερχομενες κλησε…
-
Ενα θεματακι που παρατηρω με το Mi4-δεν ξερω αν το εχουν κι αλλοι με ιδια συσκευη...-ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης σε εισερχομενες κλησεις. pinch.png Οταν συμβαινει αυτο,το μεγαφωνο της συσκευης λειτουργει κανονικα(το τσεκαρω με μουσικη ή βιντεο και λειτουργει).Επισης εαν εκεινη τη στιγμη,συνδεσω bluetooth ακουστικο ο ηχος ηχει κανονικα και στο ακουστικο και στο ηχειο της συσκευης. Εχω ελεγξει ολες τις ρυθμισεις ηχου στις εισερχομενες κλησεις και στο ηχειο και ειναι οκ,δεν ευθυνεται καπο…
-
Ενα θεματακι που παρατηρω με το Mi4-δεν ξερω αν το εχουν κι αλλοι με ιδια συσκευη...-ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης σε εισερχομενες κλησεις. Οταν συμβαινει αυτο,το μεγαφωνο της συσκευης λειτουργει κανονικα(το τσεκαρω με μουσικη ή βιντεο και λειτουργει).Επισης εαν εκεινη τη στιγμη,συνδεσω bluetooth ακουστικο ο ηχος ηχει κανονικα και στο ακουστικο και στο ηχειο της συσκευης. Εχω ελεγξει ολες τις ρυθμισεις ηχου στις εισερχομενες κλησεις και στο ηχειο και ειναι οκ,δεν ευθυνεται καποια ρυθμιση…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mAthosalas: “Μαλλον οκ ειναι αν δεν εκανα καμμια μαλ.... ....πιστευω ” Σου απαντάω 2 ώρες μετά .... οπότε αφου είσαι ήσυχος και δεν φωνάζεις μάλλον όλα καλα είναι ... ” Eτσι πιστευω...χωρις να ειμαι και απολυτος ...Και εχω κι ενα κεφαλι κουδούνι απο το διαβασμα... χαμος γινεται!!!Απο recovery μεχρι ROM και stable και TWRP.... βλεπω να πετανε στον αερα... ...που θα παει ομως...και με την δικη σας αρωγη,θα ξαναμπουμε στον Xiaomi κοσμο...αλλωστε το αξιζουν οι συεκε…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν έχεις TWRP δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα την rom. Όπως είναι την επιλέγεις και φλασάρεις με το TWRP. Γενικά οι ROM (recovery rom) είναι σε μορφή .zip ” Πως θα τσεκαρω αν εχω TWRP? Σορυ ρε παιδια για τις ερωτησεις,ισως αφελεις ερωτησεις για οσους γνώστες,αλλά για μενα και η λεπτομερεια ειναι βασικη...μην κανω καποιο βημα χωρις να ειναι σωστο και τρεχω μετα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “...μετά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση αμέσως στην τελευταία ελληνική Developer ή Stable ROM, και είσαι έτοιμος. ” Με ποιον τροπο μπορει να γινει αυτο Δημητρη;Ψαχνω στο Φορουμ καποιον οδηγο,αλλά δεν καταλαβαινω πώς-χαθηκα στους οδηγους ...Ειδα οτι οι ROM για το Mi4 ειναι σε .zip ενω με το MiFlash ειναι σε .tgz... Πως μπορει να γινεται εφ'εξης η αναβαθμιση στις νεες ROM?
-
Συνεχιζω(καλως...κακως...θα δειξει )...Κατεβασα απο το επισημο Miui το προγραμμα miSuite.Το εγκατεστησα και συνδεσα τη συσκευη μου. Μολις εβαλα τη συσκευη σε fastboot mode και συνδεσα μεσω USB με το PC,μεσω του προγραμματος miSuite,μου εβγαλε στα updates-->flash-->Stable V8 0.2.0 MXDCNDG και πατησα ΟΚ....και αρχισε αυτοματη αναβαθμιση...περιμενω(ελπιζω για καλο )... ΥΓ.Μ'αρεσει που μονος μου ρωταω...μονος μου απανταω. Κι ευχομαι να μη χρειασθει να απαντησετε εσεις...και να εχουν παει ολα κατ'ευχ…