Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 297.
-
Μολις παρελαβα τη συσκευη,ενα Mi4w. Βλεπω κατ αρχας οτι εχει εγκατεστημενα Ελληνικα,ανοιγοντας το,ζητησε και λογαριασμο gmail και τον εδωσα και κοιταζοντας στα χαρακτηριστικα βλεπω εγκατεστημενα Android 4.4.4 KTU84P,Εκδοση MIUI 7.0 Stable 7.00.55(KXDMICI)... Και παμε για να δουμε τι θα κανουμε τωρα... Μπηκα κατ αρχας στον οδηγο για να δω αν ειναι κλειδωμενος ή οχι ο bootloader ΕΔΩ αλλά φθανοντας στις εντολες adb βλεπω αυτο... 6cQW2DK.jpg Τι σημαινει αυτο;Ξεκλειδωτος ή κλειδωμενος;Τι πρεπει να κα…
-
...2 και κατι χρονια σχεδον μετα,ενα come back(καλλιο αργα παρα αργοτερα που λενε )στο Forum.Ενα γνωριμο και αγαπημενο Φορουμ. Καλως σας ξαναβρισκω παλια και νεα μελη και θα τα λεμε λιγο παραπανω πλεον...περιμενοντας ενα Mi4,που θα με συντροφευει για οσο...Μια συσκευη που κρυφοκοιτουσα οταν μεσουρανουσε τοτε το εξαιρετικο Mi3 και ανακοινωθηκε η Μι4 (πανακριβη και γυαλιστερη...)αλλά δεν την αγγιζα... Ευδοκιμησε λοιπον(το πληρωμα του Χρονου δε λενε;...)και την παρηγγειλα οπότε ειμαι σε αναμονη. Πρ…
-
Citius, Altius, Fortius
-
Παμε γερα,καλη επιτυχια MIUI Hellas Να'μαι κι εγω
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Βεδουίνος: “Σιγουρα θυμαμαι καποιον οδηγο για το πως γινεται αλλά,παει πολυς καιρος για να θυμαμαι που να διαβασω. ” Καλημερα και Χρόνια Πολλά, μετα τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) ρίξε και την ψήφο σου να κρατήσουμε την κοινότητα μας ψηλά. ” Ευχαριστω για το λινκ κ τη βοηθεια.θα ψηφισω ΝΑΙ εννοειται
-
Kαλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους.Εχω ΠΟΛΥ καιρο να μπω στο Φορουμ,με χαρα βλεπω οτι εχω χασει πολλα καλα επεισοδια και ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο οταν συμμετειχα...ΜΠΡΑΒΟ σε ολους που το καταφερατε και το εχετε ψηλα Κατεβασα το zip αρχειο για Redmi Note 1w.Θυμηστε μου παρακαλω καποιος με ποιον τροπο κανω αναβαθμιση στο κινητο σε αυτη την ROM.Τωρα τρεχει με GTV 5.1.18 stable 37...Σιγουρα θυμαμαι καποιον οδηγο για το πως γινεται αλλά,παει πολυς καιρος για να θυμαμαι που να διαβασω. Ευχαριστω,Καλες …
-
Παράθεση από caeser: “Και το Αli express που μας έχει δώσει τόσες "μαϊμούδες" και ρέμπλικες το έβγαλε υψηλής εμπιστοσύνης! Δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο site αυτό που κάνει το rating... Attachment (ID: 2745)” Και απο το Ali εχω κανει 20-25 αγορες,ολα πηγαν εξαιρετικα καλα ενω σε 1-2 περιπτωσεις στραβωσε και ζητησα πισω χρηματα και τα πηρα...:) Ισως τελικα να μην φταιει μονο ο κακος πωλητης αλλά θα πρεπει και εμεις να το κυνηγαμε οταν εχουμε δικιο.Οπως και να αφηνουμε feedback για καθε αγορα,ειτ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο. ” Δεν εβαλα το λινκ για να παμε τυφλα σε οσα γραφει...Βασιζεται σε αναφορες χρηστων...και η αξιοπιστια ή οχι,ειναι αποτελεσμα οσων απλα αγοραζουν και δεν συμμετεχουν σε τετοια site (με feedback e-shop)ωστε να βοηθησουν θετικα να σχηματισθει μια εικονα γενικοτερη(θετικη ή αρνητικη)ενος e-shop...οτι θα δωσουν αναφορα μονο αυτοι που δυσαρεστηθηκαν και οχι αυτοι που μειναν ευχαριστημενοι. Εγω το χρησιμοποιω καιρο τωρα το συγκεκριμενο Site και …
-
Απο το DX(Deal Extreme)καποιες φορες αγορασα μικροπραγματα.Δεν ειχα προβληματα ως προς την ποιοτητα αλλά αργουσε παααααρα πολυ(εως και 70 μερες εχω λαβει παραγγελια) να ερθουν οι παραγγελίες και το αποφευγω.Ναι μεν εχει πολυ καλες τιμες σε καποια πραγματα αλλά αν δε βιαζεσαι παραγγελνεις αλλιως πας καπου αλλου.
-
Εχω στο Note wcdma μου,την 4.11.14 stable37 με android 4.2.2 απο 16 Νοεμβρη. Θελω να ρωτησω,εαν υπαρχει νεωτερη αναβαθμιση κ εαν εχει αλλαξει κατι στη διαδικασια αναβαθμισης γιατι δεν εχω καποια ενημερωση μεσω ΟΤΑ. Ως προτινος ερχοταν ΟΤΑ,κατεβαζα το αρχειο,το εβρισκα στο φακελο update που κατεβαινε,το μετεφερα στην sd κ επελεγα απο το εικονιδιο "αναβαθμιση" το "επελεξε πακετο εγκαταστασης" κ το προχωρουσα χειροκινητα...κ δεν ειχα ποτέ προβλημα ή κολληματα... Εχει αλλαξει κατι για το Note μας;
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜήνυμαΧρονια Πολλα σε ολους... Υγεια και χαμογελο κι ολα τα υπολοιπα τα κοντρολαρουμε. Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από caeser: “ω που έβαλα... χιονίζει, αλλά και αυτ” Ναι και στο δικό μου χιονίζει ..... και με αρέσει!!! ^^” Εγω δεν βαζω να χιονιζει γιατι δεν εχω μετα να αναψω καλοριφερ...το πετρελαιο κοστιζει χαχαχαχα λολ...