Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.
-
Xiaomi redmi pro 64g
ΜήνυμαΑν σου γράφει unlocked: yes secure: no τότε είναι ξεκλείδωτο Αν σου γράφει unlocked: no secure: yes τότε είναι κλειδωμένο
-
Xiaomi redmi pro 64g
ΜήνυμαΔες εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi και εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
-
Ωραία να τα πούμε και από κοντά [email protected]
-
Χάρη στη βοήθεια των παιδιών του forum και κυρίως του @derveni και του @thanos485 πέρασα επιτέλους την Ελληνική rom. Ευχαριστώ πολύ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚανέναν Καρδίτσα έχετε να του το πάω γιατι έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΩΩΩΧ πάλι απ την αρχή δηλαδή
-
ΜήνυμαΈχω βάλει την official κινεζοαγγλική stable Global δεν υπαρχει για το redmi pro απ οσο έχω καταλάβει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ωραία έγκριση έχεις τότε, που ισχύει XTRV the Greek miui definition ” Οπότε περιμένω να μου έρθει μήνυμα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Aπό που; από en. miui σε άφησε; XTRV the Greek miui definition ” Ναι
-
ΜήνυμαΚατέβασα στον υπολογιστή το MiFlash Unlock Tool όπως λέει ο οδηγός
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sotos_gr: “Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις και σ'αυτο; ” Πήρες κανονικά άδεια για ξεκλείδωμα; Για μπες μήπως έφαγες κανα άκυρο. ” Που να μπω; Στη συγκεκριμένη εικόνα πάτησα το GO και με έβγαλε τελικά εκεί που λέει ότι θα πρέπει να περιμένω για να ξεκλειδώσει. Να το επαναλάβω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotos_gr: “Όταν τρέχω το MiFlashUnlock μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25767/ Τι κάνω λάθος; ” Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις και σ'αυτο;
-
ΜήνυμαΓράφει στο 1ο post Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom. Εγώ που εγγατέστησα τη Stable δεν μπορώ να ξεκλειδώσω για να βάλω την Ελληνική;
-
ΜήνυμαΌταν τρέχω το MiFlashUnlock μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25767/ Τι κάνω λάθος;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sotos_gr: “Πρέπει να το ξαναξεκλειδώσουμε;;; ” Περνάς official πρώτα και λογικά θα κλει΄δωσει.... Μετα ξεκλειδώνεις και συνεχίζεις, ” Thanks!!!
-
Καλησπέρα σε όλους. Συγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή αλλά γιατί στην ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 - Παραλαβή με ξεκλείδωτο Bootloader το βήμα 2 είναι Ξεκλείδωμα του Bootloader, αφού είναι ήδη ξεκλείδωτος; Πρέπει να το ξαναξεκλειδώσουμε;;;