που κανουμε την αιτηση???? οοεεοο?? εχω ενεργοποιησει την επιλογη unlock μεσα απο developer options, εχω πατησει add στο unlock status στο κινητο, μπαινω στο miui.com\unlock με αφηνει να κατεβασω το Miunlock αλλα οτσαν το ανοιγω μου πεταει το παραπανω μηνυμα. πως αλλιως κανω αιτηση??
καλησπερα και απο μενα μετα απο πολυ καιρο!! εχω στα χερια μου ενα mi6 ενος φιλου και θελουμε να του περασουμε την ελληνικη rom. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξεκλειδωσουμε... ακολουθησαμε τα βηματα απο τον οδηγο, αλλα οταν ανοιγουμε το miunlock μας πεταει το μηνυμα: your device isn't support by miunlock... any ideas????
Οταν λες λειτουργει, εννοεις οτι στελνει και δεχετε κανονικα αρχεία? Φωτογραφιες μουσικη έγγραφα κτλ? Γιατι αν εννοεις οτι συνδέετε με συσκευες, ναι συνδεετε κανονικα. Στην αποστολη-ληψη έχει θεμα. P. S. Παντως με την 8.2 ειμαι άρχοντας! Αν δεν βγει νεοτερη απο την 8.5 δεν την αλλαζω με τιποτα!!
υπαρχει λυση... downgrade σε fastboot την 8.2.2.0 αυτο κανω τωρα...! =============== Ιουλ 4th 2017, 11:01pm =============== και σε περιπτωση που ξεχασατε πως.. 1) ξεκλειδωμα bootloader με MiFlashUnlock (usb Debbunging και τα γνωστα στο on) 2) φλασαρισμα με Miflash την fastboot που γουσταρει ο καθενας. 153sec και ειστε ετοιμοι.... ααααααα και οταν μπουταρει απαραιτητο να μην κανει ενημερωση στην 8.5.3.0 τουλαχιστον εως ωτου βγει νεοτερη διορθωμενη!
Παντως στην 8.5.2.0 εχει προβλημα το bluetooth δεν λαμβανει και δεν στελνει τπτ πουθενα ακομα και μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις. Δοκιμες εγιναν σε samsung kai xperia. Ισως καποιο bug ακομα.... Ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να μου πει. Ευχαριστω.
Χθες το μεσημερακι ηρθε, το σκαλισα λιγο με wifi ανοιχτο εννοειται, κανα παιχνιδακι, λιγο καμερα... Θα δειξει δεν εχω ακριβη γνωμη ακομα σχετικα με μπαταρια. Οταν ηρθε ημουν στο 70% περιπου τωρα ειμαι στο 42%
καλησπερα σε ολους! ηρθε και η 8.5.1.0....!! και ακομα δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο!! ελεος με αυτους της MIUI ενα χρονο εχω το τηλ περιπου, τοσα update απο την miui, (μ'αρεσει που βγηκαμε και πρωτο site στις ψηφους πριν μερικους μηνες) τοσο μας υπολογιζουν εμας τους Ελληνες δηλ.??? και ερωτω και παλι.. δεν θα με ενοιαζε τοσο να μην ειχε καν ελληνικα στο τηλ.. αλλα με νοιαζει ρε γ@μωτο να μην εχω στις επαφες μου.. θα βγει ποτε με ελληνικα αραγε??? to be or not to be???
καλησπερα παιδες! εχω την 8.2.2.0 και επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενος θελω να γυρισω στην 8.1.6.0 τα βηματα που ακολουθησα ειναι 1) ξεκλειδωμα bootloader 2) επαναφορα εργ. ρυθμισεων 3) ανοιγμα MiFlash σε Fastboot mode. 4) φορτωνω το αρχειο κανονικα (8.1.6.0 tgz) αφου πρωτα το εχω κανει κανονικα extract 5) τσεκαρω clean all and lock παταω Flash.... φωρτωνει η μπαρα σε 2 μονο δευτερολεπτα..! και μου λεει "DONE" κανω restart ανοιγω κινητο.. τπτ! παλι στην 8.2.2.0 ειναι... τι κανω λαθος???
καλημερα παιδες. και μενα μου ηρθε χθες το πρωι η 8,2,2,0 και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. (οπως παντα ο γκρινιαρης ecsalos) αργει λιγο περισσοτερο σε χρονο φορτισης, αργει περισσοτερο στο ξεκλειδωμα με αποτυπωμα και φυσικα η μπαρα δεξια στο ευρετηριο δεν ειναι ακομα στα Ελληνικα. αυτα! σκευτομαι να ξαναγυρισω στην 8,1,6,0 νομιζω ηταν καλυτερη.
πανε σε γνωστο καταστημα κινητων και ρωτα το αυτο φιλε @lappito αφορμη την διαφημιση που ειδα προσφατα.. ακου εκει ""hight tech expert"" sorry για το ασχετο αλλα μολις την ειδα, μπρικαρα!! και θελω μια fastboot για μενα τωρα!! καλημερα κιολας!!
Παράθεση από Souits: “Εκτός και εάν θες να πειραματιστεις κάνοντας clean install μπας και δεις κάτι τρανταχτό ” καλησπερα και παλι παιδες! υπαρχει μηπως κανα link για την 8.2 να την περασω να δω τι γινετε?? (κατα προτιμηση fastboot) ευχαριστω και παλι!
καλημερα σας και παλι! "γλωσσες" λενε οτι ετοιμαζετε η 8,2,0,0 στα τελη του φλεβαρη.. ισως κατα τις 20... για το rn3 pro αναφερομαι παντα.. ξερει κανεις κατι περισσοτερο επι του θεματος??