Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Εμένα το Redmi note 2 μου ήρθε με GTV-5.12.17 dev απο (Vickmall) και έβαλα την GTV-6.3.17 dev με επιτυχία αφου έριξα 6-7 ώρες διάβασμα στο forum. Ετσι μπήκα και στην κοινότητα,αλλα η αλήθεια ειναι οτι φοβάμαι μην το χαλάσω ή μη βρεθώ σε αδέξοδο (γιατι οι γνώσεις μου στα λειτουργικα των κινητών ειναι ελάχιστες) οπότε αποφάσισα να σταματίσω τις εβδομαδιέες αναβαθμίσεις .Νομίζω οτι καλύτερα θα ήταν να γυρίσω σε μια Stable Rom. Καλα θα δω τι θα κανω .Το καλο είναι οτι δεν έχω προβλήματα με την GTV-6…

• Την σύγκριση την κάνω για να καταλάβω ορισμένα πράγματα και σε ευχαριστώ που απαντάς. Εδώ στα forum ειίναι λίγο μπερδεμένα ειδικα για εμάς τους νέους με android κινητά. Ακόμα και οι developer μας την αναβάθμιση την γράφουν σαν εγκατάσταση και ετσι μπερδεύτικα περισσότερο.Νομίζω οτι κάποιος πρέπει να βαλει σε μια τάξη οσα αφορουν την εγκατάσταση,την αναβάθμιση και αλλα διάφορα. Τι ειναι η GTV ROM ανεξάρτητο λειτουργικο ? ή ενα λειτουργικο το οποίο παει και κάθεται πάνω σε ένα πρωυπάρχον? και αλλα…

• Στην περίπτωση των υπολογιστων οταν μιλαμε για εγκατάσταση λειτουργικού προυποθέτει πριν το λεγόμενο format .Αυτο το (format) εαν το κάνω κάθε βδομάδα σίγουρα σε κάποιο χρονικό διάστημα θα καταστρέψω το σκληρώ δίσκο. Στην περίπτωση των υπολογιστων οταν μιλαμε για αναβάθμιση δεν επιβαρηνουμε τον σκληρό δίσκο και ουτε χάνομαι τα δεδομένα μας. Τώρα στο κινητό τηλέφωνο τι συμβαίνει? Οταν απο GTV-6.3.17 παω σε GTV-6.3.24 θεωρειται αναβάθμιση ή εγκατάσταση? Εαν ειναι αναβάθμιση τότε δεν θα καταστρέψω …

• Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι συνεχόμενες (εβδομαδιαίες και πετυχημένες) αναβαθμίσεις μπορεί να: 1. προκαλέσουν κάποιο ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην συσκευή ? 2. αφήνουν κάποια κατάλοιπα (αρχεία, αρχεία συστήματος,φακέλους κ.α) Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι συνεχόμενες (εβδομαδιαίες και πετυχημένες) αναβαθμίσεις μπορεί να: 1. προκαλέσουν κάποιο ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην συσκευή ? 2. αφήνουν κάποια κατάλοιπα (αρχεία, αρχεία συστήματος,φακέλους κ.α) Ευχαριστώ.

• Κατεβάζω και εγώ και μετα εντυπώσεις. Ευχαριστούμε πολύ.

• Καλησπέρα κι από εμένα. Είναι το πρώτο μου post μιας και είμαι νέο μέλος της κοινότητας. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της κοινότητας για την βοήθεια που προσφέρουν σε όλους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που ασχολούνται με τις αναβαθμίσεις. Την προηγουμένη βδομάδα παρέλαβα από Vickmall δύο(2) Xiaomiredmi note 2 (για μένα και την γυναίκα μου) τα οποία είχαν εγκατεστημένη την GTV- 5.12.17 Developer . Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα για τις λίγες μέρες που τα είχα ήταν το bug με την θ…