Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Επισης μηπως εχει κανει θεμα με jetAudio player απο τοτε που εβαλα την 8.1.1 stable δεν μου δινει access στην sd εχω την μουσικη μου και οταν παιζω ενα τραγουδι απο εκει στο φακελο προελευσης λεει unknown....τι φαση? Ξερει κανεις τπτ επι του θεματος? Και το zArchiver στο storage/emulated exei access denied με λολιποπ ειχε emulated\0 kai emulated \1 που ηταν η sd..τωρα την σδ την διαβαζει ως storage\0403-0201 Μηπως εχει κατι να κανει γενικα με το πως διαβαζουν οι εφαρμογες την sd (και εχω δωσει ε…
-
@Thracia εγινε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα θα ηθελα να προσπαθησω να επαναφερω τα προηγουμενα δεδομενα γιατι ειχα τοσες πολλες εφαρμογες που καταρχας ουτε τις θυμαμαι.. Ν σαι καλα που ασχοληθηκες παντως Αν μπορει κανεις να μου πει που να απευθυνθω για να παω απο 8.1.1 σε 8.0.4 γιατι κατι διαβασα εδω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) αλλα παλι σε 8.1.1 με βαζει να παω απο οτι καταλαβα θα ειμουν ευγνωμων. Α και Καλα Χριστουγεννα σε ολους παιδες δεν ειπα!!
-
@Thracia Η αληθεια ειναι οτι φευγω ολλανδια σε λιγες μερες και χωρις τις εφαρμογες μου και τα δεδομενα που ειχα και οπως ηταν το κινητο τελοςπαντων δεν θα την παλεψω..εξ αλλου ολοι αυτο δεν θελουμε οταν κανουμε μια αναβαθμιση το κινητο μας οπως ηταν πριν αλλα με αναβαθμισμενο λογισμικο... οποτε δεν υπαρχει τροπος απο ΜΜ να γυρισω σε αμεσως προηγουμενη ρομ παραμονο με φαστβοοτ ρομ( Που αν και δεν ξερω τι ειναι και πως παω , πρεπει να ειναι ζορικα ποσο μαλλον για μενα που ειμαι αμπαλος). Να αρχισω…
-
@Thracia Θελω να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ που είχα την 8.0.4 (λολιποπ) από την οποία έχω nandroid backup ωστε να κανω ενα τοπικο αντιγραφω και μετά να ξαναβαλω την 8.1.1.0 και να κάνω επαναφορά του τοπικού αντιγράφου αυτου...γιατί από ότι κατάλαβα μέσω του nandroid backup δεν μπορώ να επαναφέρω τα data των εφαρμογών κλπ τώρα που είμαι στην 8.1.1.0 ☺
-
@derveni επειδή γνωρίζω πολύ καλή ότι η ομαλή και σωστή λειτουργία του φόρουμ βασίζεται στον εθελοντισμό αδυνατω να κατανοησω τον λόγο που σχολιάζεις κάτι τετοιο εφόσον δεν απαίτησα τίποτα απλά ρωτησα όποιος ξέρει ν με βοηθήσει τώρα εάν το " δεν είδες καλά διάβασε τον οδηγώ "θεωρείται από σένα εθελοντική βοήθεια και τύπου " πολλά σου ειπα στριβε"...τότε έχουμε χάσμα ιδεολογίες για το πώς λειτουργεί ένα τέτοιο φόρουμ Λύπησου λίγο τους άλλους δν φταινε να τους σπαμαρουμε αν θες ν μου πεις κάτι προ…
-
@derveni εγώ να λύσω το πρόβλημα μου θέλω τόση ώρα όρεξη έχω νομίζετε... Εν παση περιπτώσει για να μην συνεχίζουμε το σπαμ εγώ να μάθω πως γίνεται να επιστρέψω στην πρώιμη κατάσταση που ήμουν μέσω του nandroid backup που έχω κάνει ρωταω επειδή ακριβώς δεν ξέρω όπως ειπες...απλά το πάνε κοίτα τον οδηγό και το ρώτα που ειπες είναι δύο απαντήσεις αντιφασκουσες νομίζω... Peace n love brothers
-
@nickkon τώρα πιστεύετε ότι αυτό που σχολιασατε με βοηθάει με κάποιο τρόπο.. Ή ειπατε να σπαμαρετε απλά... Όσο για το αναλυτικά αν η λακωνική αναφορά επί αυτού του θέματος που αναφέρεται είναι αναλυτική για σας που πιθανών να είστε γνωστης, για κάποιον σαν εμένα που έχει μηδαμινες γνωσεις πιστέψτε με ότι δεν ηταν
-
Παράθεση από nakomi: “Γεια σε όλους. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι; Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά. Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25…
-
Λοιπόν παιδιά έχω πρόβλημα... ακολούθησα τις οδηγίες έχω βαλει επιτυχώς την τελευταία ρομ για. Redmi note 3 pro από την οποία και στελνω μύνημα αυτό... Πρόβλημα έχω όταν προσπαθώ να κάνω restore το backup μέσω twrp.. για κάποιο λογο όταν ολοκληρωθεί το ρεστορ και πατω reboot ανοίγει το κινητό, φτάνει στην οθόνη κλειδώματος και μόλις ξεκλείδωνε αρχίζει να φορτώνει ο apex launcher που είχα όταν έκανα το μπακ απ εμφανίζεται για 1 δευτερολοπτο η επιφάνεια εργασιας και μετά με ξαναπάει στην οθόνη κλε…
-
Χαιρετε Μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα στο πισι για αναλυση δισκων ? Θελω να κανω μια αναλυση στην εσωτερικη μνημη του κινητου γιατι κοιτωντας μεσω της εφαρμογης "Αρχεια" απο τις λεπτομερειες την μνημη που καταλαμβανουν οι μεγαλυτεροι φακελοι του κινητου μου υπαρχουν γυρω στα 8-10GB που ενω ο υπολογιστης λεει πως πρεπει να ειναι κατειλημμενα εγω δεν μπορω να βρω απο τι. Ευχαριστω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως είναι κατεστραμμένο το zip που κατέβασε ? Επίσης δοκίμασε να το κάνεις Cut & Paste από τον φάκελο που το έχει κατεβάσει, χύμα στον εσωτερικό χώρο και όχι μέσα σε κάποιο φάκελο. ” Δεν ειναι κατεστραμμενο ουτε το εχω σε υποφακελο, χθμα το εβαλα... Κατεβασα την ρομ και απο το πισι και την μετεφερα αλλα παλι το ιδιο κανει.... Μεσω recovery λετε να γινει τι-ποτα αν το κανω? Ειπαμε δεν χρειαζεται wipe τιποτα ετσι?
-
Καλησπερα και παλι.. Κατεβαζω την 7.3.2 για redmi note 3 pro μεσω adm downloader απο το κινητο, βαζω το zip στο internal storage και παω να κανω αναβαθμιση μεσω του updater,επιλεγω το ζιπ...μετα εμφανιζεται η μπαρα κατω και λεει ληψη πληροφοριων ενημερωσης δεν γεμιζει και μετα απο μερικα δευτερολεπτα με πεταει και δεν γινεται τιποτα. Τι φαση? Κανω κατι λαθος(!!) ? Στωωωωωωωωωωω
-
Παράθεση από Greeniaris: “Καλησπερα παιδες...Απορια-ερωτηση.. Προσπαθω να μεταφερω απο το πισι στην sd του κινιτου κατι φακελους με τραγουδια και ειπα να μν την βγαλω και να την βαλω απυθειας στο πισι αλλα να την αφησω μεσα στο κινητο. Επειδη λοιπον ειναι μεγαλοι οι φακελοι και αργει η μεταφορα θελει καμποση ωρα. Αφου λοιπον περιμενω ωρα εχουν μεταφερθει πανω απο τα μισα αρχεια.... λεει το ταδε αρχειο δεν μπορει ν μεταφερθει θελετε να διακοπει η αντιγραφη η να γινει παραλειψη του αρχειου. Λοιπον…
-
Καλησπερα παιδες...Απορια-ερωτηση.. Προσπαθω να μεταφερω απο το πισι στην sd του κινιτου κατι φακελους με τραγουδια και ειπα να μν την βγαλω και να την βαλω απυθειας στο πισι αλλα να την αφησω μεσα στο κινητο. Επειδη λοιπον ειναι μεγαλοι οι φακελοι και αργει η μεταφορα θελει καμποση ωρα. Αφου λοιπον περιμενω ωρα εχουν μεταφερθει πανω απο τα μισα αρχεια.... λεει το ταδε αρχειο δεν μπορει ν μεταφερθει θελετε να διακοπει η αντιγραφη η να γινει παραλειψη του αρχειου. Λοιπον πατησα και τ δυο επειδη ε…
-
Xiaomi Original Headphone Headset Original Xiaomi Headphone Black Color Στην σελιδα απο κινητο που ειναι το κουμπι της απαντησης? Τ εψχνα δεκα χρονια και εν τελει τ παρατησα
-
Λοιπον που λετε παιδια κατεβαζω το Assasins Creed Identity και δεν εχω αρκετο χωρο στην sd για να κατεβει το πακετο data . Πρωτον γιατι αποθηκευεται στην sd και δευτερον πως το κανω να το αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη. Το κατεβασα μεσω torrent και το εβαλα manually στων εσωτερικο χωρο Android/οbb αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη αρχιζει να το κατεβαζει παλι στην sd. Και κατι αλλα για αναφορα προβληματων, πραγματων που χρειζουν αλλαγης, bugs κλπ στις stable ελληνικες ρομ που γραφω? Thanks in advan…
-
Παράθεση από Souits: “@Greeniaris Καμία σχέση. Είναι καθαρά προληπτικό μήπως και πάει κάτι στραβά. Εάν έχεις π.χ. 7.2.2 και θέλεις να βάλεις την 7.3.2 απλά πετάς την 7.3.2 στο κινητό και μέσω TWRP απλά κάνεις install. Τίποτα άλλο. Θα αναβαθμιστεί η ρόμ και δεν θα χάσεις ΤΠΤ απολύτως. Μιλάμε πάντα για την Ελληνική του φόρουμ ” Κατσε δεν θελει να κανω wipe... τιποτε και μετα install ?
-
Ερωτηση....δηλαδη καθε φορα που θα βγαινει update για την ρομ μας θα πρεπει να κανουμε backup και μετα παλι restore γιατι νομιζω αναφερεται οτι ειναι καλυτερο να κανουμε αναβαθμιση μεσω recovery και οχι updater....