Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Λοιπον παιδια δεν ξερω αν φταιει η ελληνικη ρομ ή κατι αλλο παντως οταν προσπαθω να κανω ληψη κατι απο το chrome...παταω το λινκ μου βγαζει κατω με ποιον τροπο θελω να ολοκληρωθει η ενεργεια και ειτε πατησω chrome ειτε την εφαρμογη 'ληψεις" δεν κατεβαινει με τιποτα. Παταω να αποθηκευτει οκ αλλα παπαλα...ΑΝτε καμια φορα το κρομ κατεβαζει αλλα με τις ληψεις τιποτα....τι φαση? Στην china dev δεν ειχα αυτο το θεμα
-
EEEE παιδες...νομιζω ειμαι λιγο γιοτας.... Τοσες μερες (πανω απο μηνα) περιμενω να ερθει ενα σμσ ή κατι απο την xiaomi για να μου πει οτι εχω την αδεια ξεκλειδωματος αλλα παπαλα. Σημερα που μπηκα στο en.miui.com/en/unlock ή καπως ετσι εκει δηλαδη οπου ειχα μπει για να παραω αδεια πριν κανα μηνα με βγαζει στο βημα που κατεβαζεις το unlock app και οχι στο πρωτο για να δηλωση για την αδεια. Μηπως μου εχει παραχωρηθει η αδεια τοσο καιρο και δεν το ηξερα οποτε μπορω να προχωρησω με την εφαρμογη και ν…
-
Guys για τσεκαρετε εδω το βιντεο για ξεκλειδωμα του bootloader youtube.com/watch?v=AyKX354v0z0
-
Εντα3ει παιδια με βοηθησε ο @lallasgr βασικα τι με βοηθησε ολα αυτος τα εκανε...απο download mode βαλαμε τιν κινεζικι ντιβ και τωρα ειμαι κομπλε.... Για αλλη μια φορα τον χιλιο ευχαριστω αλλα και ολους εσας που δειξατε ενδιαφερον...Να στε καλα
-
Παράθεση από komatoza: “Όχι. Όπως είναι το αρχείο tgz το κάνεις extract σε έναν φάκελο . Πας σε αυτόν τον φάκελο και τσεκάρεις αν περιέχει τα αρχεία της ρομ η έχει πάλι έναν φάκελο πχ kenzo και μέσα σε αυτόν έχει τους φακέλους της ρομ. Στη πρώτη περίπτωση κάνεις αντιγραφή όλα τα αρχεία της ρομ και τα βάζεις σε πχ c:/miui και αυτόν τον προορισμό ορίζεις στο miflash. Δεν κάνεις extract τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Einai αρχικα ενα αρχειο .tgz το εκανα ext…
-
Συγνωμη κατι ακομα...κατεβαζω την global dev και ειναι σε αρχειο .tgz και μεσα εχει ακομα ενα συμπιεσμενο αχειο σε .tar να μετονομασια το tar se tgz και μετα να κανω αποσυμπιεση για να φτασω στα αρχειο ετσι? Και μετα στο MiFlash στο browse βαζω τον φακεο με τα αποσυμπιεσμενα αρχεια που εκανα ετσι??
-
Παράθεση από Souits: “Άρα έπεσες στην περίπτωση ότι δεν έκατσαν καλά τα driver όπως και σε εμένα στον σταθερό, στο laptop όμως μια χαρά. Υπόψιν προτού κάνεις όλες τις διαδικασίες μπαίνεις στο mode κατάργησης υπογραφών και μετά κάνεις τις εγκαταστάσεις των drivers. ” αααα αναποδα τα εκαν αυτα...γιαυτο τοτε ε? Παντως η απορια παραμενει....αφου οταν μπαινω σε fastboot το αναγνωριζει γιατι ν μν φλασαρω κατευθειαν...
-
Λοιπον για να καταλαβω στον οδηγο της πρωτης σελιδας γιατι μπαινει σε download mode και κανει οτι κανει? Επειδη δεν διαβαζει το MiFlash το κινητο του αμα μπει σε fastboot? Αν ειναι ετσι εμενα που εφτασα σε download mode οπου αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι (απο οτι εχω καταλαβει) αλλα δεν εμφανιζοταν στο device manager ουτε qualcom κατι ουτε qhsusb_bulk αλλα τωρα που ειμαι σε φαστβοοτ και το MiFlash anagnvrizei thn syskeyh san bd799cf0 ,ειμαι εντα3ει να φλασαρω την global dev που εχει link στο ποστ …
-
Sorry man μην εξαπτεσαι ετσι ειναι οταν dealαρεις με νιουμπαδες απλα η φαση ειναι οτι τα εχω κανει και τα 4 που λες
-
Ακυρο τωρα που πατησα ριφρεσ δεν αναγνωριζει τπτ...πως βγαινω ρε παιδια απο το download mode που αναβει το κοκκινο λαμπακι peite ligo
-
Εχω αρχισει να αγχωνομαι και δν βοηθαει... Το MiFlash εχει αναγνωρισει κατι COM3 το εχει ονομασει...βασικα πως βγαινω απο την κατασταση που ειμαι γιατι βλεπω δεν βγαζω ακρη πρεπει να μιλησω απο κοντα με καποιον που ξερει..ισως στο meeting που ετοιμαζεται εδω στη Θεσσαλονικη
-
Ωραια εκανα δυο φορες το adb reboot edl και ειμαι σε φαση οπου αναβει το κοκκινο οπως λεει και το τηλεφωνο ειναι κλειστο παω στο device manager αλλα qhusk_bulk δεν βλεπω πουθενα
-
. . (προσπαθω να μην γραφω greeklish) . . Εβαλε σε download mode και δεν το αναγνωριζει το MiFlash. Τωρα στον οδηγο απο που πιανω για να μην σας κουρασω. Εκει που ειναι τα μαυρα γραμματα και λεει Now Phone is Connected as ADB. Check Device Manager for Below ή τι? Επισης το Mi Pc suite evgale mia eidopoiisi για ενημερωση σε 7.2.2.0 Κανω τπτ?
-
Vraia auto einai to mono prama poy katalava....meta ti kano den 3ero sto vima 2 san n leme....
-
ΕΕΕΕ παιδια δεν εχω καταλαβει τπτ...Πατησα volume up + power button και μου δειχνει στην οθονη ενα κινητο συνδεδεμενο με ενα καλωδιο...τι κανω μετα? Παράθεση από komatoza: “Αν το miflash δεν βλέπει το κινητό σου που είναι σε fastboot Mode τότε ναι πρέπει να κάνεις πρώτα τα άλλα βήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα δεν εχει αλλα βηματα ετσι 3εκινα το αρθρο.. λεει You need to Start your Phone in Download Mode.(Not Fastboot Mode) και μετα εχει τα καφε γραμματα
-
Το MiFlash ποιο μετα αφου το αναφερει...και δν μου το αναγνωριζει τωρα...δεν πρεπει να κανω ολα τα αλλα βηματα και μετα θα το αναγνωριζει? Επισης δεν μου ειπατε εκει για το βημα 2 που λεει enter the "adb reboot edl" one more time δηλαδη το κλεινω και μετα ξανα κανω το ιδιο? Παράθεση από komatoza: “Όπα φίλε τι edl, από τι ξέρω δεν χρειάζεται αυτό. Ανοίγεις το miflash βάζεις το κινητό σε fastboot Mode το βάζεις σε pc στο miflash βρίσκεις τον φάκελο με την ρομ κάνεις refresh και κάτω κλικαρεις flas…
-
Ωραια τα καφε λοιπον...κατσε στο 2 γιατι λεει sound of device plugging? Το εχουμε συνδεδεμενο στ πισι απο την αρχη ή τι φαση? Και μετα στο 2 παλι που λεει enter the "adb reboot edl" one more time θελει ξανα την διαδικασια να κανουμε?
-
νιουμποερωτηση incoming...Λεει στον οδηγο you must enter into download mode και απο κατω εχει this method works for some users και μετα ακομη ενα this method works for some users και εχει αλλες οδηγιες. Κανω και τα δυο με την σειρα ή ενα απο τα δυο?