Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
Παιδες σορυ κιολας αλλα backup και restore τα data και τις εφαρμογες πως κανουμε? Δν εχει η MIUI εφαρμογη απο οτι βλεπω...πολυ κακος το EMUI της huawei ειχε γαματη εφαρμογη για backup παντως.
-
Παράθεση από Project_P: “@Greeniaris Πολυ περιεργη η ROM σου, εγω δεν την εχω ξαναδει και δεν μοιαζει με official. Αν παντως εχεις παρει το κινητο απο κινεζoμαγαζο και εχει στις επιλογες γλωσσας τα ελληνικα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πειραγμενη unofficial). Αν δεν εχει και παλι μου φαινεται πολυ περιεργη η αριθμηση για official rom... δεν συμβαδιζει με κανενα απο τα παλια update MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Apo to geekbuying to pira 3ero go...kai nai exei ellinika…
-
Εγω ρε παιδια ειπαγομαι σε αυτη την κατηγορια ρομ? Για δειτε....
-
Οχι ρε παιδια ουτε τα ακουστικα ειχαν τπτ ουτε τα βυσματα,ολα κοθμπωναν μια χαρα. Τωρα οσο για το Mi Key δν ξερω τι ειναι και αν με την βαθμονομηση εννοεις το assign buttons τοτε δν αλλαζει τπτ. Εν πας περιπτωσει δοκιμασα κατι piston και κατι μαπα της LG και δν ειχαν θεμα οπότε τα πουλησα και τσιμπαω αυτα, Review: ROCK Zircon (RAU0501) - AudioBudget Ευχαριστω για την βοηθεια... Παρατηρησα οτι με Apex launcher το mode που εχει για αλλαγη lock screen wallpaper ανα 1 ωρα δεν λειτουργει. Φανταζομαι …
-
Καλησπερα στο φορουμ και καλως με δεχτηκατε!!! Ας μπω στο θεμα κατευθειαν. Τα ακουστικα honor engine τις huawei που εχω τρελαινονται. Οταν κουνιεται το μερος με τα κουμπια και το μικροφωνο και ειτε ακουω μουσικη ειτε οχι χαμηλωνει την ενταση λες και πατιεται το κουμπι μειωσης εντασης!Αμα δν κινουμαι δν υπαρχει προβλημα, οταν ομως περπαταω η αν το κουνησω με το χερι το controller, πεφτει η ενταση. Μονο αυθεντικα ακουστικα ειναι συμβατα ρε παιδια με τη συσκευη? Τι φαση?