Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
Δοκίμασα και το mi home. Βρίσκει τη συσκευή μέσω bluetooth. Αλλά έχω πάλι τα ίδια. Απλά τώρα έχω το app να γράφει connection timed out. Είναι πιστεύω προφανές ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάμερα με το modem-router της cyta. =============== Μαι 18th 2017, 4:03pm =============== Παράθεση από kukukali: “Παράθεση από skiabox: “Παιδιά θέλω να παραγγείλω αυτήν την κάμερα : Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera-42.99 Online Shopping| GearBest.com Θα δουλεύει Ελλάδα; Ευχαριστώ! ” ναι δουλευει ,την εχω παρε…
-
Παιδιά μόλις παρέλαβα μία Xiaomi MIJIA Smart IP Camera 1080p που μιλάει κινέζικα. Κατέβασα την αγγλική ΥΙ ΗΟΜΕ αλλά δεν έχει καν την κάμερα αυτή στη λίστα. Πείτε μου τι να κάνω παρακαλώ. Ευχαριστώ!!! =============== Μαι 18th 2017, 12:02pm =============== Σκανάρω τη ζωγραφιά, γίνεται το φωτάκι μπλε από πορτοκαλί αλλά στο βήμα του pairing μετά από κανένα δίλεπτο αποτυγχάνει. Δυστυχώς δεν ξέρω τι λέει η κινεζούλα γιατί δεν ξέρω κινέζικα! =============== Μαι 18th 2017, 1:21pm =============== Δυστυχώ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕχετε βάλει nougat στο mi5s και mi5s plus?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίστε σοβαροί; Παντόφλα οι 5.7 ίντσες; Εδώ στην αρχή σκεφτόμουνα το mi max στις 6.44 ίντσες αλλά επειδή στο antutu είναι πολύ χαμηλά στα rankings θα παω μάλλον σε mi5s plus που είναι και το μόνο xiaomi με καλή κάμερα.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag Έχεις το εργαλείο mi5s plus βλέπω ε; Το έχω βάλει στο μάτι!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@zisistil Άλλαξε υπογραφή σε κάτι που δεν είναι κείμενο γιατί προκαλεί σύγχηση το κείμενο. Νομίζει ο αναγνώστης ότι είναι συνέχεια του post.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 Δε νομίζω τάκη. Devs_Jesuuuus.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο avatar έχει animation υποτίθεται. To forum το έκοψε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραίο το avatar?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΉρθα!