Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 106.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Φεύγω σε λίγο βόλτα... :/” OK κάποια άλλη στιγμή. Γιατί φοβάμαι μήπως κάνω καμμιά πατάτα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kaplaz: “δεν μου ανεβαζει την φωτο λεει μεγαλο αρχειο.γραφει γιανα ξεκλειδωσετε το android σας εισαγετε τον κωδικο σας .γραφει το ονομα της γυναικας μου ketty και κατω περιμενει να γραψω ” Το κινητό είναι της γυναίκας σου ή δικό σου ? Για την φώτο άνοιξε την ζωγραφική των windows και μείωσε το μέγεθος για να την ανεβάσεις.” Υπάρχει η δυνατότητα να μιλήσουμε με skype? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν μου ανεβαζει την φωτο λεει μεγαλο αρχειο.γραφει γιανα ξεκλειδωσετε το android σας εισαγετε τον κωδικο σας .γραφει το ονομα της γυναικας μου ketty και κατω περιμενει να γραψω
-
sos παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω ενα redmi 4 prime απο gearbest.ηρθε με global stable 8.1.0 κατι χωρις να παιρνει αναβαθμιση για μηνες.Ακολουθωντας τον οδηγο με mipcsuite σε recovery mode ενω κατεβαζε την τελαυταια stable στο 80% σταματησε βγαζοντας κοκκινα γραμματα οτι δεν μπορει να προχωρησει.Αποσυνδεω το κινητο το ανοιγω και μου ζηταει κωδικο που δεν εχω βαλει.τι κανω τωρα .οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
-
Το μπραβο κυρια στους διαχειριστες του φορουμ που καταφεραν να ενωσουν τοσα μελη σε μια κοινη προσπαθεια.
-
ψηφισα ως kaplaz καλη επιτυχια
-
Σε mi3w υπάρχει πρόβλημα με το GPS κλειδώνει ξεκλειδώνει συνέχεια. Έτσι ήταν καί στις 2 προηγούμενες rom τουλάχιστον Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi3w χάνεται το root και επανέρχεται με επανεκκίνηση και στην προηγούμενη rom. Επίσης το titanium backup δεν δουλεύει σωστά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jimmydimo: “Ωωωωω!!! Είσαι υπέρτιτανοτεράστιος. Υπάρχει μήπως ενσωματωμένη εφαρμογή ή setting για να κάνουμε force κάτι στο startup? Μου φάνηκε ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το auto startup Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk” Στο κέντρο ασφάλειας υπάρχουν ολα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από jimmydimo: “ΟΚ. Η αναβάθμιση μία χαρά σαν εγκατάσταση (εδώ δεν είχα ποτέ θέμα) σε Redmi Note 3G. Έφτιαξε το θέμα μου με τη σίγαση (από την προηγούμενη για την ακρίβεια) που είχα. Μπήκε κ dolby k superuser. Επίσης πολύ καλή διαχείριση μνήμης, ίσως όχι όσο της 11 (άφηνε κοντά στα 1400 καμία φορά) αλλά θεωρώ κ τώρα ότι είναι σούπερ, ελάχιστη διαφορά. Επιμένει το θέμα με το hotspot, δηλ. δείχνουν ότι συνδέονται οι συσκευές κανονικά αλλά δεν έχουν ίντερνετ. Από μπαταρία πρέπει να έχει βε…
-
Σε mi3w πρόβλημα με το root. Στην αρχή δουλεύει μετά το χάνει, επανέρχεται με επανεκκίνηση και πάει λέγοντας. Μπορώ να κάνω κάτι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Οι ρυθμίσεις κρασαρουν στο "κλείδωμα και δακτυλικό αποτύπωμα" όταν η γλώσσα είναι ελληνικά. Στα αγγλικά δουλεύει και μπορείς να ρυθμίσεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα άλλο πρόβλημα, εκτός από το σύστημα android που είναι στο 25% αλλά αυτό θα το αφήσω κιαλλο να κυλήσει...” Για τη μπαταρία μια πλήρης αποφορτιση και μετά πλήρης επαναφορτιση βοηθάει Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα σε mi3w με την εγκατασταση της 6.7.14 με twrp πανω στην 6.6.30.Η διαδικασια με τον twrp κρατησε 15 λεπτα ,η θερμοκρασια cpu εφτασε 80 βαθμους.Τα υπολοιπα θα τα δουμε με τη χρηση.
-
Εντυπώσεις σε mi3 έχει κανείς σε σχέση με 6.6.30 : Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω εχω το εξης θεμα.Στις προεπιλογες οριζω πλοηγο τον chrome.Γραφω στην αναζητηση στο google και την αναζητηση την κανει ο πλοηγος της miui.Ξερει κανεις μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση.Πηγα στην V8 Με καθαρη εγκατασταση απο την 6.6.23 και σαυτη με wipe cache and dalvic μαλιστα 2 φορες μπας και διορθωθει η καταναλωση της μπαταριας.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kaplaz: “Χρησιμοποιει κανεις παιδια την εφαρμογη gravity screen?Σ αυτη τη ρομ δεν μπορει να δουλεψει σωστα.Ενω ξεκιναει και για λιγο δουλευει μετα απενεργοποιειται.Ειναι καποιο bug ισως της ρομ? ” όχι δεν είναι bug και ναι λειτουργεί σωστά η εφαρμογή, είναι θέμα ρυθμίσεων, πρέπει να ρυθμίσεις την εφαρμογή να ξεκινάει αυτόματα, να την κλειδώσεις στο παρασκήνιο ώστε να μην κλείνει και τέλος στην μπαταρία να μην κλείνει όταν η συσκευή μπαίνει σε ύπνο :)” Το κλε…
-
Χρησιμοποιει κανεις παιδια την εφαρμογη gravity screen?Σ αυτη τη ρομ δεν μπορει να δουλεψει σωστα.Ενω ξεκιναει και για λιγο δουλευει μετα απενεργοποιειται.Ειναι καποιο bug ισως της ρομ?
-
εγω εβαλα την πρωτη και την ξαναεβαλα με wipe data.Σιγουρα η δευτερη δεν εχει προβλημα?
-
Ειναι καμμια ρομ σωστη γιατι την πατησα κι εγω.
-
Για την 6.6.23 ελαβα δυο vip mail και τα δυο λεγανε fix της 6.6.23 Τι ισχυει απο αυτα?