Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 348.

• Άσε εγώ την πάτησα... μόνο 4/10 και να πω ότι δεν τα έχω κάνει; Τηρώ τις οδηγίες με ευλάβεια αλλά απ έξω δεν το έχω. Άντε ξανά διάβασμα... ωραίο τεστάκι πάντως!

• Παράθεση από nikostrex: “Αυτό ακριβώς όπως το περιέγραψες συμβαίνει και σε εμένα , έχω κάνει επανεκκίνηση στο router αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται . . Παρατηρώ στο Led που δείχνει τα δεδομένα πολλές φορές να σταματάει και να μένει ακίνητο ” Παράθεση από zanos: “Καντου ξανα ενημερωση,πατα επανω δεξια τις 3 τελειτσες και επελεξε το πρωτο να κανει ενημερωση παλι .Εγω το εκανα και δουλευει κανονικα ” Το έχω κάνει, ενημέρωση. Αφού έκανα το κόλπο με την εγκατάσταση του weather.apk ξανά, δεν έχω πρόβλημ…

• @nikostrex και εγώ nova έχω και μου έχει συμβεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες. Πήρα τηλ και μου έκαναν από εκεί επανεκκίνηση, αλλά πάλι χθες βράδυ τα ίδια ενώ έδειχνε ότι είχα σήμα ίντερνετ δεν είχα δεδομένα, χαμηλή ταχύτητα έως καθόλου, έκλεισα ρούτερ και άνοιξα και διορθώθηκε. Οπότε καλό είναι να έχουμε μια γενικότερη εικόνα και τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια...

• Tην Κυριακή έβαλα την 16.11.24 dev την ελληνική και όπως αρκετά παιδιά έτσι και εγώ είχα πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού. Το μόνο που έκανα ήταν να κατεβάσω ξανά το weather.apk, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του. Εμένα πλέον δουλεύει... πάντως ήταν αρκετά ενοχλητικό bug. Έχει κανείς πρόβλημα με το wifi; μπορεί να έτυχε βέβαια με το ρούτερ μου.

• Με τη νέα ρομ, παρατήρησα ότι κάποιες φορές το messenger δεν μου έβγαζε τα μηνύματά μου, τσέκαρα όλες τις επιλογές στα δικαιώματα, στις εφαρμογές και πάει λέγοντας. Με ένα restart έφτιαξε. Παρατήρησα ότι δεν έχει το mod των 160 χαρακτήρων; Η μπαταρία για μένα ακόμη δεν είναι καλή αν και πέρασαν 2 μόλις 24ωρα, εμφανή διαφορά με την προ-προηγούμενη.

• Με την αναβάθμιση στην τελευταία XTRV-6.11.10, λύθηκε το θέμα που είχα με το να μην ανοίγει η οθόνη στις κλήσεις, οπότε είμαι σίγουρα πιο ευχαριστημένη για αρχή! Είδα περισσότερη μνήμη 1.8gb που δεν την έχω ξαναδεί ποτέ ξανά σε άλλη ρομ. Όπως επίσης βολικό που μπήκε η εφαρμογή game boost.

• @geoanto555 ωχ ναι κατέβασα όντως καταλάθος λάθος ρομ! Το redmi 3s έχει, λάθος μου. Την κατεβάζω ξανά και δοκιμάζω μέσω updater. * Ενημέρωση: με την σωστή ρομ! όλα πήγαν καλά και εύκολα!

• καλημέρα, μια φίλη μου έχει το κινητό αυτό. Το μπρίκαρε δεν ξέρω πως κλπ. Όπως και να χει τα κατάφερα και τώρα πάνω έχει την Beta Global Stable V8.0.3.0.MALMIDG . Επειδή ήθελε ελληνικά και update είπα να της βάλω global dev. Κατέβασα την miui_HM3Global_6.11.3_4575952d77_5.1.zip. Πήγα να την βάλω μέσω updater και μου γράφει ότι cant verify update. Τώρα τι άλλο κάνω; Να την βάλω μέσω fastboot; υ.γ. θα δοκιμάσω τώρα μέσω mi pc suite μήπως βγάλω άκρη.

• Παράθεση από Nikos5150: “Μήπως όμως είναι ήδη απενεργοποιημένος ο αισθητήρας εκεί που σου προανέφερα;Αν ναι,ενεργοποίησε τον και τσέκαρε αν δουλεύει σωστά. ” Μόλις το τσέκαρα, ήταν ενεργοποιημένος ο αισθήτηρας εγγύτητας. Οπότε τον απενεργοποίησα και θα δω από εδώ και πέρα.

• Παράθεση από tsigpan: “Καλημερα φίλε. Το καλιμπραρισμα του proximity sensor γινεται ως εξής. Οταν ξεκινας το τεστ ο σενσορας γραφει τιμη 5. Βαζεις το χερι σου και κρυβεις το σημείο που βρισκεται ο αισθητηρας διπλα στο ακουστικό. Η τιμη γινεται 0. Πατας calibration, σου βγαζει μηνυμα cussess,και μετα σου λεει να βαλεις μπροστα στον αισθητηρα κάποιο μαυρο αντικειμενο( καρτα). Το βαζεις, πατας το κουμπακι black card και περιμενεις το μηνυμα cussess. Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο έμπειροι. ”…

• Παράθεση από takisfrag: “Έτσι είναι και στο δικό μου το rn3pro τώρα το δοκίμασα ” Oπότε με ποιο τρόπο διορθώνεται η μαύρη οθόνη που έχω μετά τις κλήσεις μου;

• Παράθεση από takisfrag: “Δηλαδή δεν κάνει βαθμονόμηση με το δάχτυλο επάνω στο αισθητήρα ; Το δοκίμασες ; ” Εάν εννοείς το light sensor τώρα που το δοκίμασα βάζωντας το χέρι μου, μικραίνει ο αριθμός. Μετά με βγάζει στο proximity sensor που γράφει 5 αλλά δεν έχω επιλογή να πατήσω calibration. Μόνο να πατήσω error ούτε καν οκ. Οπότε αυτό είναι φυσιολογικό ή όχι; Και αν αυτό επηρεάζει που έχω μαύρη οθόνη όταν απομακρύνω την οθόνη απ το αυτί μου.

• Έχω και εγώ θέμα με το proximity sensor, μπαίνω αλλά δεν έχω επιλογή να πατήσω calibration. Είμαι με την τελευταία beta xtrv. Έχω θέμα όταν με καλούν ή παίρνω, θέλω να κλείσω την κλήση αλλά φεύγοντας απ το αυτί παραμένει μαύρη η οθόνη. Τι κάνω στην περίπτωση αυτή που δεν μπορώ να πατήσω calibration;

• RE:

zaf_4 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos5150: “Σχετικα με το πρόβλημα που διατύπωσα χτες...Βρήκα λύση χωρίς να φύγω από την GTV 6.10.20 Προσπαθούσα να καταλάβω τι εφταιγε και εμφανιζόταν η ειδοποιηση του mihome και δεν με άφηνε να τικαρω στο "επιτρεψε". Αφού κοίταζα στις εφαρμογές και τα δικαιώματα,καταλαβα ότι είχα δωσει δικαιώματα σε λάθος εφαρμογή. Υπάρχει η εφαρμογή "MiHome" και η εφαρμογή "Mi Home". Μία με πράσινο εικονίδιο,μια με πορτοκαλί εικονίδιο που αφορά τον launcher. Έδωσα πλήρη δικαιώματα σε αυτήν με το …

• Έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.10.20.zip. Όλα καλά προς το παρόν και την δοκιμάζω μέσα στο ΣΚ. Μόνο στα θέματα, βλέπω ότι είναι στα κινέζικα αλλά έχει πολλά καλούδια.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από zaf_4: “Οπότε από αύριο θα φλασαρω ξανά! ” Κανε έναν ελεγχο του bootloader για καλο και για κακο Συνήθως αυτος προκαλεί bootloop Δεν βρήκα γλάστρα ” Πολύ πιθανόν τώρα που το λες. Θα το κοιτάξω να δω τι γίνεται. Τελικά το δοκίμασα και το κινητό είναι ξεκλείδωτο, οπότε δεν ξέρω από τι προέρχεται το bootloop που είχα. Κατεβάζω τώρα την XTRVBeta1_6.19.20, από αυτή που είμαι καλύτερα να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση; Έτσι λέω. υ.γ. @Thracia, δεν πειράζει σας δεχόμαστ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “@zaf_4 καιρο είχαμε να δούμε ποστ σου <3” Είχα καιρό γενικότερα να ασχοληθώ, ελέω μετακόμισης... Όλο έλεγα θα την βαλω εε και κλασικά έτυχε η στραβή και τσουπ στα σίγουρα! Την πάτησα όμως και πάλι ... Οπότε από αύριο θα φλασαρω ξανά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από zaf_4: “Εμ δεν το ήξερα γιατί είχα bootloop ” Από πια ερχόσουν;” Είχα την global dev αλλά την έπαθα επειδή φλασαρα μέσω twrp recovery sms 160 χαρακτήρες και superuser. Εκεί μου έκατσε η στραβή, όλα αυτά στην τελευταία έκδοση της 16.11.3. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμ δεν το ήξερα γιατί είχα bootloop με άλλη ρομ και πήγα κατευθείαν και έβαλα την τελευταία. Τώρα αύριο θα την βαλω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αναμένεται μήπως αύριο η νέα ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, σήμερα έβαλα πρώτη φορά την ελληνική dev (την τελευταία). Προσπαθώ να βγάλω άκρη γιατί δεν πατιεται το επιτρέπεται. Κανείς καμία ιδέα; Βάζω screenshots να δείτε. 1264f50c365b76d46c75c64141cac184.jpg5f035111972e2431867168071e4a39c9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk