Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από kostas_thess: “@pontios.gk 1> C:\WINDOWS\system32>cd.. θα πρέπει να δείς C:\WINDOWS 2> C:\WINDOWS\cd.. θα πρέπει να δεις C:\ 3> C:\cd adb (εφόσον έχεις τον φάκελο adb στον C:) 4> Δίνεις τις εντολές φλασαρίσματος του dummy κλπ σύμφωνα με τον οδηγό ” έγινε..ξεκινάω την διαδικασία.

• Παράθεση από BanditGR: “Πρέπει μέσα στο φάκελο από τον οποίο τρέχεις τις εντολές να έχεις βάλει τα 2 αρχεία (δηλαδή και το αρχείο του TWRP και το dummy.img). Φαίνεται να μην μπορεί να τα βρει. ” όλα είναι μέσα στον φάκελο adb

• Παράθεση από kostas_thess: “Από ότι βλέπω στο screenshot σου στο cmd βρίσκεσαι στη διαδρομή C:\WINDOWS\system32 Δώσε την εντολή "cd.." δυο φορές να βλέπεις C:\ και μέτα δώσε την εντολή cd adb και θα πρέπει στο cmd να βλέπεις την διαδρομή C:\adb και μετά δίνεις τις εντολές για το flash ” δλδ ? C:\WINDOWS\system32>cd.. C:\WINDOWS\system32>cd..

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από pontios.gk: “καλησπέρα..καταρχήν να ενημερώσω οτι το τηλέφωνο φοράει την MIUI Global 9.5/σταθερή 9.5.19.... κάνω εγκατάσταση το TWRP Recovery και φτάνω μέχρι το σημείο να περάσω το dummy.img...αλλά δεν (εικόνα 1)....παρακάμπτω αυτό το βήμα και πάω στο fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img..αλλά και πάλι τίποτα..(εικονα 2).. μπορώ να περάσω και αν ναι ποια rom με anti 4 και από εκεί να φλασάρω το TWRP χωρίς να περάσω το dummy.img ? ” Δοκί…

• καλησπέρα..καταρχήν να ενημερώσω οτι το τηλέφωνο φοράει την MIUI Global 9.5/σταθερή 9.5.19.... κάνω εγκατάσταση το TWRP Recovery και φτάνω μέχρι το σημείο να περάσω το dummy.img...αλλά δεν (εικόνα 1)....παρακάμπτω αυτό το βήμα και πάω στο fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img..αλλά και πάλι τίποτα..(εικονα 2).. μπορώ να περάσω και αν ναι ποια rom με anti 4 και από εκεί να φλασάρω το TWRP χωρίς να περάσω το dummy.img ?

• Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από kostas_7: “Όταν δεν ανοίγει μια εργοστασιακή εφαρμογή και πρέπει να αναγκαστείς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δεν είναι πρόβλημα;η το άλλο με τον διαχωρισμό οθόνης που κολλαγε;το καλύτερο,η κατανάλωση μπαταρίας στην πρωτελευταια ρομ; ” προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω..επαναλαμβάνω λοιπόν..οι rom V9 δεν είχαν φοβερά και τρομερά προβλήματα και αν ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ θα διαβάσεις πως λυνόταν σε πολύ γρήγορο χρόνο…

• Παράθεση από kostas_7: “Όταν δεν ανοίγει μια εργοστασιακή εφαρμογή και πρέπει να αναγκαστείς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δεν είναι πρόβλημα;η το άλλο με τον διαχωρισμό οθόνης που κολλαγε;το καλύτερο,η κατανάλωση μπαταρίας στην πρωτελευταια ρομ; ” προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω..επαναλαμβάνω λοιπόν..οι rom V9 δεν είχαν φοβερά και τρομερά προβλήματα και αν ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ θα διαβάσεις πως λυνόταν σε πολύ γρήγορο χρόνο. Τώρα στις ron V10 που παρεμπιπτόντως είναι δεν ε…

• Παράθεση από kostas_7: “Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μέχρι και την τελευταία V9 στο τηλέφωνο καμια rom δεν είχε προβλήματα τουλάχιστον όχι σοβαρά...τώρα στην 10 υπάρχει πρόβλημα και τα παιδιά εδώ κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν και πιστεύω οτι θα τα καταφέρουν...τώρα εμείς από την μεριά μας κάνουμε …

• Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά .. Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από gkalen: “@pontios.gk , @wolfman , άκυρο .. μη κάνετε τίποτα .. υπάρχει πρόβλημα με ορισμένες κάρτες και φοβάμαι ότι είναι από source , θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές .. @thanfun Ναι region έχει .. ” το διαπίστωσα...

• Παράθεση από gkalen: “@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ .. Download HMPro_XTRV_8.8.9.zip Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ .. Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα .. ” ξανά την διαδικασία όλη ?

• όταν λέω ότι μόνο η Παναγία Σουμελά ακούει....δουλεύει η 8.8.9 με τα όποια μικροπροβλήματα της

• Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά τα Xiaomi είναι θρησκεύματος Βουδισμού , στον Βούδα έκανες τάμα; ” πότε Βούδας πότε Κούδας..πάνω από όλους η Παναγία Σουμελά σε λέω... ρε παίδες ΜΗΠΩΣ παίζει ρόλο αν είναι η απλή XTRV η ARΩMA ?

• Παράθεση από demakhs: “Κ ο από πάνω, έκανε τάματα στο ... πυρίτιο!! ” ναι αλλά εγώ έκανα προσευχή στην Παναγία Σουμελά...

• Παράθεση από gkalen: “Ναι , factory reset .. ” προσευχόμουν να μην το πεις

• Παράθεση από gkalen: “@pontios.gk Περιεργως δεν εχω καποιο θεμα wifi , το σημα μου φαίνεται οκ .. θα το τσεκαρω αργότερα , έχω λίστα μικροπροβλήματων που πρέπει να ελεγχθεί .. Λοιπόν , μάλλον είμαστε ΟΚ με τις κάρτες .. Κατέβασε το παρακάτω ζιπ , φλασαρε την 8.8.9 και ΔΕΝ θα κάνεις reboot system οταν τελειώσει .. θα γυρίσεις πίσω και θα φλασαρεις το παρακάτω ζιπ , μετά wipe cache and dalvik και τέλος reboot system .. Θ'ανοιξει σωστά και δεν θα έχεις πρόβλημα , ελπίζω τουλάχιστον γιατί μόλις δούλ…

• Παράθεση από thanfun: “επισης συνεχιζει να μου εμφανιζει στην μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο quick apps (κατι σαν γαλαζιο πουλι) αντι για το εικονιδιακι του play store κατα το κατεβασμα απο play store και οχι κατα την εγκατασταση (ασημαντο κι αυτο) ” έτσι ακριβώς..επίσης το σήμα στο wi-fi ας πούμε ενώ είμαι πάνω από το router έχει σκαπανεβάσματα αλλά αυτά είναι προβλήματα δευτερεύοντα...

• Παράθεση από gkalen: “Νομίζω ότι αν τις έβαζες μια μια τις κάρτες θα τις διάβαζε κι εσένα .. ” σε πρόλαβα...σε περίπτωση επανεκκίνησης η κλεισίματος και ανοίγματος της συσκευής ξανά κάνει τα ίδια...εδώ και 3-4 μέρες έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά σενάρια

• Παράθεση από gkalen: “@pontios.gk Λοιπον , μάλλον στο κάνει επειδή έχεις δύο σιμ .. εμένα με μια σιμ μου έκανε το ίδιο και δουλεύει μια χαρά μετά από αυτά που σου είπα .. Anyway , πρέπει να διορθώθει , θα έχετε ενημέρωση .. Με κάρτα wind μου το έκανε , σε άλλους δεν βλέπω πρόβλημα .. ” όντως στο που ξεκινάει να διαβάζει τις sim πρώτα βλέπει την cosmo και μετά την wind αλλά στο καπάκι βγάζει την ειδοποίηση και δεν προλαβαίνω να δω ποια χάνει πρώτη....τέλος πάντων...omega και miui 10 από την αρχή …