Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Παράθεση από gkalen: “@pontios.gk Φλασαρε τη ρομ 8.8.9 πάλι , μετά το πρώτο boot που θα σου βγάλει το fc , κλείσε το τηλέφωνο , βγάλε τις κάρτες σιμ και άνοιξε τη συσκευή χωρίς σιμ κάρτες μέσα .. Όταν ανοίξει η συσκευή χωρίς κάρτες δεν θα έχεις πρόβλημα fc .. Σβήσε πάλι τη συσκευή και βάλε τις κάρτες σου ξανά , άνοιξε τη συσκευή κι ελπίζω ότι μετά θα δουλέψουν σωστά οι κάρτες σου και δεν θα έχεις fc .. Είναι πάντως υπό εξερεύνηση το πρόβλημα αυτό με το omega .. Edit Και πρόσεξε με , δε θέλω να φ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αν είχες στην συσκευή σου ROM βασισμένη σε CN/xiaomi.eu source, θα έπρεπε να κάνεις ένα Factory Reset πριν περάσεις την νέα ROM, καθώς είναι Port από Global Source. ” είχα περασμένη την arΩma 8.4.26 v9-6.0....έκανα Factory Reset και πριν κάνω εγκατάσταση αλλά και μετά.... ” δυστυχως καμια φορα χρειαζεται και ενα wipe (advanced wipe) σε ολα αλλα ΠΡΟΣΟΧΉ εννοείται ΠΛΗΝ εσωτερικου χωρου και καρτας sdεπιπλέον μερικες φορες μετα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν είχες στην συσκευή σου ROM βασισμένη σε CN/xiaomi.eu source, θα έπρεπε να κάνεις ένα Factory Reset πριν περάσεις την νέα ROM, καθώς είναι Port από Global Source. ” είχα περασμένη την arΩma 8.4.26 v9-6.0....έκανα Factory Reset και πριν κάνω εγκατάσταση αλλά και μετά....
-
σε redmi pro η 8.8.9 έχει κάποιο πρόβλημα με τις κάρτες sim όταν κάνω επανεκκίνηση η όταν απενεργοποιήσω και ξανανοίξω το τηλέφωνο (βλπ συνημμένα) οπότε θα ξαναπεράσω την arΩma 8.4.26 v9-6.0 0
-
σε Redmi 5 Plus η 8.8.9 δουλεύει χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από guardian1980: “Συγνώμη που ενοχλώ και πάλι, κατέβασα την καινούρια rom xtrv για Redmi pro και πάλι κάνει τα ίδια, κάνει επανεκκίνηση στην TWRP... ” Μια από τα ίδια και δω! ” και σε μένα
-
-
-
Παράθεση από makis1024: “Βάλε mi account στο mi unlock status , enable usb debbuging , enable bootloader unlock , Plex vpn και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με mi unlock tool, σε fastboot mode ” ειμαι εδω τωρα τι κανω?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53272/που στο...βάζω την IP China Shenzhen η την άλλη?