Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε πρώτα να περάσεις μέσω updater την Developer Rom και προσπάθησε να κάνεις bind το λογαριασμό σου με αυτήν. Έτσι το πιθανότερο είναι να μην σου βγάλει το σφάλμα που σου έβγαζε με την Stable. Κάνε πρώτα αυτό και βλέπουμε. Πάρε backup γιατί θα γίνει factory reset. ” για αυτη εδω λες ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-5-Plus-Vince/
-
Αγόρασα από το πλαίσιο πριν 2 μέρες το κινητό αλλά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω..μου βγάζει το μνμ 86006 και κάτι κινέζικα ...επειδή δεν είμαι της υπομονής και είμαι και σε ηλικία εμφράγματος κάποιο από τα παιδιά εδώ που είναι από Θεσσαλονίκη αν μπορεί να μου προτείνει κάποιον να το πάω για σχετικά.Το τλφνο ειναι αυτο..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 pontios.gk
-
-
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από pontios.gk: “όλα καλά..όμως σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση V9_arΩma_7.10.12 αυτή δεν τρέχει το app της adaway ” Μια χαρά τρέχει. Τι πρόβλημα σου βγάζει ? ” το app ζητάει δικαιώματα διαχειριστή..τα δίνω αλλά εξακολουθεί να τα ζητάει και δεν τρέχει η εφαρμογή...δεν τρέχει κάτι...θα ξανάβαλω την προηγούμενη έκδοση
-
όλα καλά..όμως σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση V9_arΩma_7.10.12 αυτή δεν τρέχει το app της adaway
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Καλά τί έγινε; Μόνο τόσοι είμαστε; (10 συμμετοχές) ” καλημέρα..μη μασάς..και ο Λεωνίδας 300 είχε....
-
Παράθεση από Xristos Xristidis: “Καλημέρα σας, Υπάρχει κανένα tip για παραπάνω αυτονομία της μπαταρίας; Για redmi pro εννοείται... ” δεν ξέρω αν το δοκίμασες..από τις ρυθμίσεις -μπαταρία-τροφοδοσία-εξοικονόμηση μπαταρίας (ενεργοποιείς αυτό ) και ακριβώς από κάτω έχει το χρονοδιάγραμμα εκεί ενεργοποιείς το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας
-
παρών με 2-3 άτομα ακόμα