Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 124.
-
Paulos13 για την 9.1.4 λες; Ποιο κινητό έχεις;
-
Την 9.1.4 ,που έχει σταλεί στo mail , την έχει δοκιμάσει κανείς;
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Vangelis Chatzigeorgiou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό τις ελληνικές arwma roms και είμαι απογοητευμένος από την απόδοση της μπαταρίας. Σε mi5 έχω max 3hrs sot ενώ με miui 8 ήμουν στις 4hrs. Έχει δοκιμάσει κάποιος την 9.1.4.0 stable να μου πει εντυπώσεις για το αν αξίζει ο κόπος να αλλάξω από developer σε stable?
-
Τεσταρω κ εγώ σε mi5 να δούμε μήπως βελτιωθεί η μπαταρία...
-
Παράθεση από PanoS_x: “Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Σε mi5 με την προηγούμενη είχα σαφώς χειρότερη μπαταρία από την τελευταία Ρομ. Μου βγάζει η τελευταία 3 ώρες sot με standby 18 ώρες (το αφήνω να φτάσει μέχρι το 10% μπαταρία). Σε ην προηγούμενη είχα την χειροτερη διάρκεια από όλες τις romπου έχω δοκιμάσει. Η χρήση μου είναι περίπου 10 λεπτά ομιλία, GPS,wifi,δεδομενα ανοιχτα συνέχεια, και WhatsApp,Viber,Facebook,Instagram και browsing. ” Σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση ! Έχω μ…
-
Σε mi5 με την προηγούμενη είχα σαφώς χειρότερη μπαταρία από την τελευταία Ρομ. Μου βγάζει η τελευταία 3 ώρες sot με standby 18 ώρες (το αφήνω να φτάσει μέχρι το 10% μπαταρία). Σε ην προηγούμενη είχα την χειροτερη διάρκεια από όλες τις romπου έχω δοκιμάσει. Η χρήση μου είναι περίπου 10 λεπτά ομιλία, GPS,wifi,δεδομενα ανοιχτα συνέχεια, και WhatsApp,Viber,Facebook,Instagram και browsing.
-
Καλησπερα σε ολους.Εχω περασει εδω κ μερικες ημερες την aroma dev 7.11.16 και οι εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες. Σημερα θελησα να δοκιμασω να κανω twrp backup και να το αποθηκευσω στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου. Ενω λοιπον ειμαι σε recovery το pc δεν αναγνωριζει τη συσκευη , παρολο που οταν το κινητο ειναι σε κανονικη λειτουργια αναγνωριζεται κανονικα στο adb(η εντολη "adb devices" μου βγαζει τη συσκευη κανονικα)! Τι μπορει να φταιει;
-
-
Σε mi5 παρατηρώ ότι το wifi εχει ασθενεστερο σήμα απ' ότι με την τελευταία stable που είχα περασμένη. Έχει κανείς προβλήματα αυτού του τύπου;
-
Παράθεση από tolisdagas: “Σε mi6 όλα καλά με την εγκατάσταση,μόνο η κάμερα κρασαρει όταν αλλάζω συνέχεια μεταξύ φωτό και βίντεο.Το έχει άλλος αυτό; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγώ το παθαίνω σε mi5. Το ίδιο γίνεται κ όταν επιλέγω lens blur
-
Καλησπέρα σε όλους, Χρησιμοποιώ την τελευταία xtrv και θέλω να χρησιμοποιήσω την hdr+ gcam. Ενώ σε αυτά που έχω διαβάσει θα έπρεπε να τρέχει κανονικά αφού η rom βασίζεται στην xiaomi.eu , όταν πάω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή μου κάνει fc. Ξέρει κανείς το λόγο ή κάποιον τρόπο για να την χρησιμοποιήσω; Πριν με την lineage os rom είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την. hdr+ gcam.