Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.

• Δηλαδή, από τα λόγια σου να υποθέσω... Klain Main Aggela Merkel???

• Καλημέρα και από την μακρινή Κρήτη και το Ηράκλειο... Μήπως μπορείτε να μου πείτε κατά πότε περίπου θα υποστώ κι εγώ κανένα update???

• Πήγα, το είδα, αλλά έχει εξαφανιστεί... Παλιότερα το είχα δει, αλλά δεν θυμάμαι πώς το εξαφάνισα!!!

• Καλησπέρα φίλε μου. Mi Max 3/32 8 global 6.12.22

• Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το exchange και αρκέστηκα με το να δημιουργήσω, μέσω Gmail, το λογαριασμό Exchange χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Mail του κινητού.

• Κάποια μα(μ)ακια έκανα πριν από λίγο καιρό και κατάφερα να εξαφανίσω - απεγκαταστησω το Carousel από το κλείδωμα της οθόνης!!! Μήπως μπορείτε, κάποιος, να μου δώσετε τα φώτα σας με ποιον τρόπο και εάν επανέρχεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Παράθεση: “”

• Κάποια μα(μ)ακια έκανα πριν από λίγο καιρό και κατάφερα να εξαφανίσω - απεγκαταστησω το Carousel από το κλείδωμα της οθόνης!!! Μήπως μπορείτε, κάποιος, να μου δώσετε τα φώτα σας με ποιον τρόπο και εάν επανέρχεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• 6.12.22 no updates

midil67 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Ακριβώς το ίδιο "θέμα" έχω κι εγώ, με το Mi Max 32/3. Ενώ, από τις αρχές Οκτώβρη που το πήρα, έκανε κάθε εβδομάδα, σχεδόν, ενημερώσεις, έχει σταματήσει κι εμένα στην Global 6.12.22 beta...

• Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Να υποθέσω ότι το "χαμόγελο" στη φατσούλα είναι σαν...προτροπή να προτιμήσω-τελικά-το vickmall... Σε ό,τι αφορά τώρα το citisshop που αναφέρει ο φίλος πιό πάνω, δυστυχώς, δεν φέρνει το 128/4 και το 64/3 που φέρνει, δεν ξεκαθαρίζει για τη γλώσσα... Αυτά, ευχαριστώ και πάλι και είδωμεν!

• ΣυνMIUIχρήστες (!) Να σας προλογίσω ότι έχω φάει ΜΕΓΑ κόλλημα με το Mi Max 128/4. Είμαι μεν "παιδί" της τεχνολογίας από το 1999, αλλά στο "τρυπάκι" αυτό με τις rom κλπ κλπ είμαι ΣΚΡΑΠΑΣ. Αρχές Οκτώβρη πήρα από το dikarto.gr το Mi Max 4/128 και ενώ-πριν μου το πουλήσουν-μου έλεγαν ότι είναι όλα 100% ελληνικά κλπ, παΡΑλαμβάνω το τηλέφωνο και διαπιστώνω ότι η γλώσσα ήταν...ανάμεικτη. Τους διαμαρτυρήθηκα ότι άλλα λένε κι άλλα πουλάνε και μου έκαναν την "χάρη", με δική τους ευθύνη, να τους το στείλω …

• Δεν κάνεις λάθος.