Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το exchange και αρκέστηκα με το να δημιουργήσω, μέσω Gmail, το λογαριασμό Exchange χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Mail του κινητού.
Κάποια μα(μ)ακια έκανα πριν από λίγο καιρό και κατάφερα να εξαφανίσω - απεγκαταστησω το Carousel από το κλείδωμα της οθόνης!!! Μήπως μπορείτε, κάποιος, να μου δώσετε τα φώτα σας με ποιον τρόπο και εάν επανέρχεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Παράθεση: “”
Κάποια μα(μ)ακια έκανα πριν από λίγο καιρό και κατάφερα να εξαφανίσω - απεγκαταστησω το Carousel από το κλείδωμα της οθόνης!!! Μήπως μπορείτε, κάποιος, να μου δώσετε τα φώτα σας με ποιον τρόπο και εάν επανέρχεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ακριβώς το ίδιο "θέμα" έχω κι εγώ, με το Mi Max 32/3. Ενώ, από τις αρχές Οκτώβρη που το πήρα, έκανε κάθε εβδομάδα, σχεδόν, ενημερώσεις, έχει σταματήσει κι εμένα στην Global 6.12.22 beta...
Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Να υποθέσω ότι το "χαμόγελο" στη φατσούλα είναι σαν...προτροπή να προτιμήσω-τελικά-το vickmall... Σε ό,τι αφορά τώρα το citisshop που αναφέρει ο φίλος πιό πάνω, δυστυχώς, δεν φέρνει το 128/4 και το 64/3 που φέρνει, δεν ξεκαθαρίζει για τη γλώσσα... Αυτά, ευχαριστώ και πάλι και είδωμεν!
ΣυνMIUIχρήστες (!) Να σας προλογίσω ότι έχω φάει ΜΕΓΑ κόλλημα με το Mi Max 128/4. Είμαι μεν "παιδί" της τεχνολογίας από το 1999, αλλά στο "τρυπάκι" αυτό με τις rom κλπ κλπ είμαι ΣΚΡΑΠΑΣ. Αρχές Οκτώβρη πήρα από το dikarto.gr το Mi Max 4/128 και ενώ-πριν μου το πουλήσουν-μου έλεγαν ότι είναι όλα 100% ελληνικά κλπ, παΡΑλαμβάνω το τηλέφωνο και διαπιστώνω ότι η γλώσσα ήταν...ανάμεικτη. Τους διαμαρτυρήθηκα ότι άλλα λένε κι άλλα πουλάνε και μου έκαναν την "χάρη", με δική τους ευθύνη, να τους το στείλω …