Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.
-
Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου πειτε μια ρομ να κανω αναβαθμιση το redmi 1s εχω την 47.0.0
-
καλησπερα επειδή ενδιαφέρομαι να αγορασο ενα redmi2 για ενα φιλο μου λεει τα εξης..θελει το κινητό να έχει την android 4.4 μιας και το χρειάζομαι για την δουλειά μου (το συνδέω με τον υπολογιστή και μπορώ να κάνω debug κάποιες mobile εφαρμογές που δημιουργώ) θα ήθελα να ρωτήσω έχει μεγάλες διαφορές από την original Android 4.4; Είναι κάτι σαν την Cyanogen έκδοση πάνω κάτω γιατί η συγκεκριμένη στην 4.4 μια χαρά με βολεύει;
-
τελεια το κατεβαζω απο εδω λοιπον κ με πιον τροπο να την περασω στο κινητο?
-
τη σημαινει αυτο?δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμη?
-
βοβαι παταω πανω τους και μου ανοιγει μια σελιδα που γραφει αυτο 404 Not Found
-
tora33 δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο μηπως ξερεις γιατι?
-
ευχαριστω..κ με πιον τροπο την περναω???εχει αυτη που ειχε οταν το αγορασε
-
καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας πως μπορω να περασω miui στο samsung galaxy note2 n7000?
-
εδω κ εγω...καλη επιτυχια κ καλες γιορτες σε ολους μας
-
ευχαριστω παρα πολυ.... μια ερωτηση ακομα εχει ενας φιλος το doogge DG310 μπορω να του βαλω καμια δικια μας ρομ?
-
καλημερα παιδια μολις παρελαβα ενα redmi 1s για ενα φιλο ποια ρομ να του βαλω?δεν με πειραζει ν5 η ν6 απλα να μην ειναι ενεργοβορα
-
καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με το gmail κ το πληκτρολογιο της google μολις εβαλα την καινουργια ρομ δεν δουλευουν καμια ιδεα τι να κανω?κ οι υπηρεσιες google play μου βγαζει μυνημα οτι σταματησαν να λειτουργουν
-
to patao k menei kolimeno sto sima tis mi k den kanei tipota...mipos ftaei pou diegrapsa tin rom kai tin stable pou katebasa ekana lathos stin metonomaseia?
-
-reboot system now install zip wipe data/factory reset wipe cache partition back up and restore mounts and storage advanced ti na patiso?
-
μια βοηθεια ρε παιδια?
-
εκανα πατατα κ το μετονομασα upadate k to tora exei kollisei sto simataki k den anoigei oute mporo na sindetho sto pc ti na kano?????signami apo tous allous alla then ksero k polla eimai asxetos
-
ta exo paixei ti na kano re paidia?
-
μου λεει οτι ειναι αναξιοπιστη ?κατεβασα την stable ti na kano?xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-Stable17-GTV-3.13.0 autin katebasa na ti balo?
-
στο choosse a zip to apply ti patao?
-
εκανα full wipe σβηστηκαν ολα κμια φορα επανεκινηση αλλα τιποτα πως μπορω να γυρισω σε μια παλια ρομ?