Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημέρα στην ομάδα. Έχω περασμένη την τελευταία xtrv developer rom και θέλω να εγκαταστήσω την τελευταία xtrv stable. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω; Παράθεση από MIUI_ART: “Η μετάβαση από developer σε stable και το αντίστροφο απαιτεί ένα factory reset η ακόμη και format data.. ” Σε ευχαριστώ. Οπότε μάλλον δε λέει να αλλάξω
-
Ναι όλα Παράθεση από amavroudis: “Έχεις τώρα τις επιλογές στις ρυθμίσεις; Σου εμφανίστηκαν μετά τους κωδικούς; ” Ναι εμφανίστηκαν όλα . Σε ευχαριστώ και πάλι
-
Πάντως σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα δουλειά
-
Παράθεση από amavroudis: “Ο πάροχος σου στις έχει ενεργοποιήσει; Εσύ από το τηλέφωνο σου πατάς *#"#volte#*#* *#*#vowifi#*#* μέχρι να δείξει disabled και κατόπιν ελέγχεις αν είναι ενεργές οι υπηρεσίες μέσα στο μενού των sim καρτών σου... Δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργούν οι υπηρεσίες με όλους τους παρόχους σε όλες τις συσκευές... ” Απο τον πάροχο είναι ενεργοποιημένες και μέχρι πριν λίγες ενημερώσεις είχε και στις ρυθμίσεις επιλογή για ενεργοποίηση απλώς τώρα τελευταία δε βλέπω επιλογής στις ρυθμ…
-
Καλησπέρα και από εμένα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις volte και vowifi σε mi9t pro?
-
Μετά την καινούργια rom και το τελευταίο twrp όλα πηγαίνουν ρολόι σε mi 9t pro
-
Καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν βρέθηκε κάποια λύση με το εικονίδιο της κάμερες που δεν υπάρχει μετά την αναβάθμιση στο mi9tpro σε miui 12.5
-
Παράθεση από gkalen: “@Jim laden Υπάρχει το πρόβλημα από source , έχει αναφερθεί κι εκεί .. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
-
Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα να ρωτήσω μόνο εγώ έχω το πρόβλημα με το always on display όπου δεν ανανεώνεται η ώρα παρά μόνο όταν ανοίξεις την οθόνη;
-
Παιδιά μετά την τελευταία ενημέρωση το always on display μετά από λίγη ώρα κολλάει και δεν ανανεώνεται η ώρα. Mi9T PRO
-
Καλησπέρα σε mi 9t pro δε λειτουργούν τα full screen gestures επίσης λείπει και η λειτουργία vlog από την εφαρμογή της κάμερας
-
Καλησπέρα και από εμένα. Σε mi 9t pro έχω θέμα με το vowifi. Ενώ λαμβάνω κλήσεις κανονικά και ακούω τους άλλους αυτοί δε με ακούνε
-
Παράθεση από amavroudis: “MicroG - Wikipedia Και δεν είναι το κατάλληλο μέρος... Άνοιξε νέο θέμα αν σε ενδιαφέρει. ” Έγινε σε ευχαριστώ για την απάντηση
-
Καλημέρα και από εμένα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αλλά δε ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος. Τι είναι αυτό το MICRO G ρε παιδιά;
-
Σε ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησες πολύ
-
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει και εναλλακτικό να ορίσω ως boot animation
-
Καλησπέρα. Πέρασα την τελευταία miui 11 rom για το mi 9t pro όλα δουλεύουν άψογα. Αλλά ε μπορώ να περάσω το magisk. Όταν προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση μέσω του magisk manager Λαμβάνω ένα μύνημα unsurpoted image format. Ενώ μέσω twrp το τηλέφωνο μοιραστεί μπαίνει στην αρχική οθόνη και μετά bootloop forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…457a7657511ed9ccbdbca896a