Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 148.
-
@kinezakias το ιδιο και εδω ,μονο 4 toggles ανα σειρα αντι για 5
-
Καλημερα ,τι ειναι αυτο το com.mfashiogallery.emag ? εχει σχεση με το Wallpaper Carousel ?
-
το charging sound switch που βρισκεται?
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από kyian: “@alvin1983 ναι το ειδα μετα την εγκατασταση,σε ευχαριστω πολυ ” Εμας τίποτα; (kidding) Δοκιμάστε την και πείτε αν βλέπετε διαφορές σε σχέση με την final_3.0 που ειχε προταθεί παλαιότερα. Λογικά θα έχει σωστότερη εστίαση και λιγότερα κρασαρίσματα. ” @Antretng Eυχαριστω Master !
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kyian: “Σε kenzo τα θεματα δεν δουλευουν παρα μονο προσωρινα με αλλαγη region σε ινδια & στο about phone το system update δεν δουλευει κατα τα αλλα ολα καλα ” Το system update δεν λειτουργεί σε καμία ελληνική ρομ, εκτός και εάν είσαι VIP ” @NasDriver μάλλον εννοεί ότι δεν επιλέγεται καν ,δεν σου ανοίγει την επιλογή ,το ίδιο θέμα έχω και εγώ στο ΡΝ2 ” Ναι δεν επιλεγεται ειναι το σωστο !
-
Σε kenzo τα θεματα δεν δουλευουν παρα μονο προσωρινα με αλλαγη region σε ινδια & στο about phone το system update δεν δουλευει κατα τα αλλα ολα καλα
-
Τι είναι αυτό το msa app? μπορούμε να το παγωσουμε?
-
@stavkos xposed-v87.1-sdk23-arm64-MIUI9-edition-by-SolarWarez-20170612-mod_by_us3r το module xmiui δεν το χρησιμοποιω
-
Μολις περασα την arΩma Global χωρις FR πανω απο την 8.2.1,ολα δειχνουν τελεια ,xposed , adway & θεματα δουλευουν κανονικα δεν εχει αλλαξει τιποτα στο τηλεφωνο,ευχαριστω την Ομαδαρα αλλη μια φορα και την παροτρυνση απο τους φιλους manousaka και gkalen.
-
@manousakas, εχεις περασει xposed ? ξερουμε αν δουλευει ? επισης adaway ?
-
@gkalen με την Global σωστα ? @kylan Προχωρά σε update ή σε factory reset δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο κενζο ..
-
@manousakas σε ευχαριστω πολύ ,το fr δεν το γλυτωνω ?
-
Καλημερα,ειμαι με την arΩma 8.2.1 Beta σε kenzo, με ποια να προχωρησω για αναβαθμιση ωστε να εχω τα λιγοτερα προβληματα ? να περιμενω την επομενη της Παρασκευης ? Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ολοι Μαζι Μπορουμε, Μπραβο στην κοινοτητα !