Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 148.
-
6 Το συνολο !
-
@'amavroudis σε ευχαριστω παρα πολυ !
-
εχω ενα θεμα με τον συγχρονισμο περιμενει να συγχρονισει το Security και δεν τον κανει,πρωτη φορα το βλεπω αυτο, επισης στο account μου λεει ID verification _ not verified, οταν παω να κανω verification ανοιγει μια σελιδα στον browser με κινεζικα certify.mipay.com?id=mipay.identityCenter&miref=miaccount ειναι θεμα των server τους ?
-
η 5η Σημερα !
-
4 με το σημερινο ,παμε γερα !1688973161
-
και 3η σημερα !!!
-
2η και απο εμενα 1688973161
-
το username στο miui .com αλλαζει ?
-
Γιατι δεν μπορω να ξαναψηφισω ? βγαζει Liked ,επισης μου βγαζει λαθος αριθμο λογαριασμου
-
Done , καλη επιτυχια !
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kyian: “@'BanditGR καλημερα ,ο ηχος της φορτισης απο που αλλαζει ? ” Ήχος φόρτισης, αποσύνδεσης από φόρτιση και ήχος στιγμιοτύπου δεν αλλάζουν με απλό τρόπο. Είναι κομμάτι του MiuiSystemUI.apk και για να τους αλλάξεις θα πρέπει να τους αντικαταστήσεις μέσα στο apk (εννοείται πρέπει να είσαι root), να το κάνεις re-sign και μιας και το εν λόγω apk είναι αρχείο συστήματος, θα χρειαστεί και reboot, αφού ξαναπεραστεί στη συσκευή. ΔΕΝ στο συνιστώ. Είναι δουλειά με …
-
@'BanditGR καλημερα ,ο ηχος της φορτισης απο που αλλαζει ?
-
@Pro3 σου δούλεψε απο εκεί ?
-
@'BanditGR στο Kenzo δεν δουλευει ,απλα δεν κανει τιποτα δειχνει on αλλα μεχρι εκει
-
@Pro3 το εχω ρωτησει και εγω, δεν εχει απαντηθει ακομα
-
Καλημερα,ποια ειναι η εκδοση της Google Camera ? μου δειχνει την 3.2.045 (2821762-30) για android 6.0.1 επισης δεν υπαρχει εικονιδιο cast για mirroring
-
Καλημερα, αντιπετωπιζει καποιος αλλος με Redmi Note 3 προβλημα σε αυτην την εκδοση arωma με το Screen Mirroring (Wireless Display) ? δεν εχω ουτε το εικονιδιο του Cast και στις ρυθμισεις ,more - wireless display ,μου δειχνει on αλλα δεν βρισκει την TV ,δεν θυμαμαι σε ποια εκδοση δουλευε, γιατι δουλευε
-
@'markito εχω παει εκει ,δεν κανει τιποτα υπαρχει το wireless display δειχνει on αλλα μεχρι εκει δεν φαινεται καν η συσκευη μου απο κατω που λιγικα θα επρεπε να την δειχνει
-
Καλησπέρα , Screen Mirroring (Wireless Display) δέν υπάρχει η δεν δουλεύει ?